1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jasmine Paolini vs Sorana Cîrstea, Ponturi pariuri tenis WTA Portoroz, 17.09.2021. Românca poate ajunge în careul de ași

Jasmine Paolini vs Sorana Cîrstea, Ponturi pariuri tenis WTA Portoroz, 17.09.2021. Românca poate ajunge în careul de ași

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-09-17 00:06:00

WTA Portoroz

17 Septembrie 2021, 15:00

Jasmine Paolini

Jasmine Paolini

versus
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea

1.58

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Jasmine Paolini v Sorana Cîrstea

Vineri, 17 septembrie 2021, nu înainte de orele 15.00, este programat sfertul de finală de la turneul WTA Portoroz, dintre Jasmine Paolini (87 WTA) din Italia și Sorana Cîrstea (40 WTA) din România. Pronosticul recomandat vine din oferta Betfair bonus și vizează totalul seturilor disputate.

Jasmine Paolini: Forma echipei, știri și statistici

Jasmine (25 ani) este o jucătoare care a ajuns la apogeul carierei, fiind clasată în această săptămână pe cea mai bună poziție din întreaga carieră. Ea a făcut destul de anevoios pasul către turneele de categorie WTA, dar pare că a intrat în ritm și a început să adune puncte importante, inclusiv din competițiile disputate pe suprafețele rapide.

La origini, Paolini este o zguristă tipică, cu peste 200 de meciuri oficiale la activ, însă a evoluat mult în plan tactic și a ajuns să dețină bilanț pozitiv și pe hard outdoor în 2021, cu 11 victorii din 21 partide disputate. Singurul său titlu WTA a venit în acest sezon la Bol, în Croația.

La 1,60 metri înălțime, italianca are un serviciu destul de modest, în special al doilea. Ea se expune deseori și este atacată de majoritatea adversarelor sale direct din retur. În schimb, la jocul din câmp este foarte combativă, deplasându-se rapid de-a latul terenului și lovind cu mult topspin, de pe ambele părți ale terenului.

În primele 2 tururi de la Portoroz, Jasmine a furnizat 2 semi-surprize, trecând de ucraineanca Dayana Yastremska (7-6 4-1 abandon) și de rusoaica Anna Kalinskaya (6-3 6-2). Meciul de joi a fost unul jucat în reprize, deoarece a fost întrerupt de ploaia care s-a abătut asupra coastei slovene.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sorana Cîrstea: Forma echipei, știri și statistici

Sorana (31 ani) se află pe o pantă ascendentă a carierei sale profesioniste, cu rezultate constant bune în ultima jumătate de an. Ea a disputat 2 finale WTA pe zgură, la Istanbul (câștigată cu Elise Mertens) și la Strasbourg (pierdută cu Barbora Krejcikova), plus optimi de finală la Roland Garros și tur 3 la Wimbledon. Acum este la primul sfert de finală din 2021 disputat pe hard outdoor. 

La Portoroz a luat startul pentru prima oară în carieră și a fost desemnată cap de serie numărul 4 pe tabloul principal de simplu. Ea și-a confirmat statutul de favorită în primele 2 runde, trecând în minimum de seturi de britanica Heather Watson (6-1 6-3) și de cehoaica Tereza Martincova (7-5 6-2). Cu aceste succese a ajuns la 10 victorii din 18 partide disputate pe ciment, în aer liber.

Per total carieră, Cîrstea are 218 victorii și 164 înfrângeri pe această suprafață, cucerind un titlu WTA la Tashkent, în 2008.

Sportiva de 1,76 metri înălțime are un serviciu mult mai eficient decât al adversarei sale din Italia, preluând inițiativa și dictând ritmul raliurilor, atunci când repune mingea în joc. De asemenea, românca este mult mai agresivă din câmp, având un forehand exploziv de mare calitate, cu care expediază un număr ridicat de lovituri direct câștigătoare.

Statistica meciurilor directe Jasmine Paolini v Sorana Cîrstea

Aceasta va fi prima confruntare directă dintre cele două tenismene din generații diferite.

Cote pentru Jasmine Paolini v Sorana Cîrstea

Pentru victoria simplă a româncei, casa de pariuri sportive Betfair ne oferă în acest moment o cotă de 1,53.

Jasmine Paolini vs Sorana Cîrstea Pont: Sub 2,5 seturi

Mizez pe un meci tranșat în minimum de seturi, fie de Jasmine Paolini, fie de Sorana Cîrstea. Teoretic, românca are prima șansă, având de partea sa experiența superioară pe suprafețele rapide. Totuși, italianca a dovedit că poate fi o nucă tare și pe hard outdoor, grație jocului său precis din spatele liniei de fund. Ultimele 10 partide disputate de Paolini în precedentele 2 luni, în astfel de condiții au fost decise în câte 2 manșe. Cîrstea a avut parte de 6 meciuri scurte, din anterioarele 8 disputate pe hard outdoor, în perioada august-septembrie 2021. Consider că jucătoarea care își va adjudeca primul set va avea un ascedent moral decisiv și în cel de-al doilea, urmând a se impune fără emoții la final.

Miza: 6/10
Cota: 1.58
Status: Pierdut

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici