Share

Jaqueline Cristian - Qinwen Zheng. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 21.07.2021

WTA

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

21 Iul 2021 10:26 309 0
Logo Jaqueline Cristian Jaqueline Cristian
Logo Qinwen Zheng Qinwen Zheng
VS
22:30 21 Iulie 2021
WTA - Palermo

Analiză și informații pentru Jaqueline Cristian v Qinwen Zheng

În optimile de finală ale turneului WTA de la Palermo, Jaqueline Cristian o întâlnește pe QInwen Zheng, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Jaqueline Cristian ocupă locul 140 în clasamentul WTA, în timp ce Zheng se află pe poziția 171.

Turneul de la Palermo se desfășoară pe zgură, face parte din categoria 250 și are premii totale în valoare de peste 200 000 de dolari. 

Jaqueline Cristian: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

La 23 de ani, Jaqueline ocupă locul 159 în ierarhia WTA și nu a făcut încă pasul spre top 100. În ultimele două sezoane, Cristian a avut succes mai mult pe hard indoor, unde serviciul o ajută destul de mult. Pe zgură, Jaqueline are cele mai multe victorii, obținute la nivel ITF, iar în ultimele săptămâni nu a arătat un tenis grozav. La Roland Garros a pierdut în ultimul tur al calificărilor, la Bastad a fost învinsă în primul tur de Inglis, iar la Budapesta a trecut de calificări pentru a pierde în primul tur cu Jorovic. Ultimele cinci meciuri ale lui Jaqueline au fost de trei seturi și au fost partide de aproape trei ore, împotriva unor adversare modeste. Serviciul a fost unul slab, vulnerabil, oferind multe mingi de break, iar jocul de ansamblu a fost haotic. 

În primul tur, a eliminat-o la mare luptă pe Nuria Brancaccio, locul 456 în lume. A oferit 14 mingi de break, din care a salvat șapte, servind un as și având șase duble greșeli. 

Qinwen Zheng: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Qinwen Zheng este o jucătoare de doar 18 ani, aflată pe locul 171 în lume. Forma ei este una excelentă, cu 14 victorii și doar două înfrângeri la ultimele patru turnee. Seria meciurilor bune a început la Stare MEsto, turneu de 60k, pe care l-a câștigat fără să piardă set. APoi, a pierdut în semifinale la Montpellier și Contrexville în fața aceleiași jucătoare, Anhelina Kalinina. La începutul sezonului, a câștigat un turneu de 25 de k în sală, la Hamburg, unde a venit din calificări. În 2020, la doar 17 ani, a câștigat patru turnee ITF, dintre care trei pe zgură. Are 50 de victorii și doar șase înfrângeri pe această suprafață.

Aici, vine din calificări, unde le-a eliminat în două seturi pe Delai și Chirico, pierzând doar cinci game-uri în total. În primul tur, a eliminat-o pe Liudmila Samsonova, jucătoare care a impresionat în sezonul pe iarbă. A fost 6-3,6-2, reușind să salveze nouă mingi de break din zece.

Statistica meciurilor directe Jaqueline Cristian v Qinwen Zheng

Jaqueline s-a impus în urmă cu doi ani, la Roma, în două seturi

Cote pentru Jaqueline Cristian v Qinwen Zheng

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru un meci cu cel mult 20 de game-uri și o cotă de 1,95 pentru o victorie a lui Zheng la cel puțin șase game-uri diferență.

Jaqueline Cristian vs Qinwen Zheng Pont: Qinwen Zheng câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Qinwen Zheng este în mare formă și a arătat acest lucru în meciul cu Samsonova, jucătoare bine cotată în acest moment. Jocul chinezoaicei a fost exact și a excelat la retur, în fața unei jucătoare cu un serviciu foarte puternic. A fructificat patru din cele șapte mingi de break avute. Jaqueline s-a chinuit teribil cu Brancaccio, locul 456, etalând un joc plin de erori neprovoacate și servind slab. Ultimele meciuri ale lui Jaqueline au fost foarte lungi și nu pare să se simtă confortabil pe această suprafață. Merg pe o victorie clară a lui Zheng, care a impresionat în calificări și cu Samsonova, căreia i-a lăsat doar cinci game-uri. COta am ales-o din oferta SUperbet pariuri.

Pont pariuri: Qinwen Zheng câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

35

Castigate:

15

Pierdute:

17

Anulate:

1

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici