1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Irina Bara – Nao Hibino

Irina Bara – Nao Hibino, ponturi pariuri ATP France Open, 19.05.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-05-18 22:18:00

Ponturi tenis WTA - Roland Garros

19 Mai 2022, 14:30

Irina Maria Bara

Irina Maria Bara

versus
Nao Hibino

Nao Hibino

1.55

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Irina Maria Bara v Nao Hibino

Românca Irina Bara o va întâlni pe nipona Nao Hibino, pentru un loc pe tabloul principal de la Roland Garros. N-ar fi pentru prima dată într-o astfel de postură, întrucât Bara s-a mai aflat pe tabloul principal al French Open în 2020, atunci când a avansat până în turul III, dar și anul trecut, atunci când s-a oprit în prima rundă. Bara este cap de serie numărul 5 în calificări. Meciul cu Nao Hibino este programat joi, 19 mai, de la ora 14.30. Pontul îl găsiți la finalul materialului.

Irina Maria Bara: Forma echipei, știri și statistici

Irina Bara (27 ani, 114 WTA) a avut parte de un meci complicat în turul anterior. Tenismena româncă a întâlnit-o pe Jesika Maleckova (252 WTA), care i-a pus probleme serioase. Bara a câștigat cu 2-1 (5-7, 6-4, 6-3), după un meci care nu mai puțin de a durat 3 ore și 4 minute.

Reprezentanta României a dat semn că a intrat bine în meci și a făcut break pe serviciul adversarei sale. Însă l-a cedat imediat. Ca mai apoi să câștige din nou pe serviciul tenismenei din Franța și apoi să facă 4-2. A urmat o perioadă de slăbăciune în jocul Irinei Bara, care a pierdut trei ghemuri la rând, apoi a cedat și primul set. În comparație cu adversara sa, Bara nu avea să servească niciun as pe tot parcursul meciului.

Setul secund, deși câștigat cu 6-4 de Irina Bâra, a durat chiar mai mult decât primul. Majoritatea au fost ghemuri lungi, solicitante. Ca în primul set, Irina a avut 4-2, apoi, din nou, a cedat inițiativa. Părea că se repetă istoria din primul set, însă la scorul de 4-4, când a avut a șasea minge de break, Irina Bara a reușit să intre în avantaj și să se pună în postura de a servi pentru set și de a împinge meciul în decisiv.

4-2 avea să fie și în setul decisiv, tot pentru tenismena româncă. Apoi s-a făcut 5-2, iar Irina Bara a servit pentru a încheia meciul. Chiar a avut și o minge de meci, însă a ratat-o, iar Janicijevic părea că reintră în meci. Însă Bara s-a revanșat și-a reparat greșeala, și, pe serviciul adversarei, când a avut a patra minge de meci, a pus final partidei.

Pentru Irina Bara a fost un meci în care și-a dominat adversara atunci când a urcat la fileu. A câștigat 18 din 21 de mingi pe care le-a avut atunci când a fost în această postură. Mai mult, a făcut mult mai puține erori neforțate, reușind să trimită mingea în teren atunci când a fost cazul.

În primul tur din calificări, Irina Bara a luptat cu Jesika Maleckova (252 WTA). A fost un meci câștigat tot în trei seturi, care a durat 2 ore și 29 de minute.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nao Hibino: Forma echipei, știri și statistici

Față de Iirna Bara, Nao Hibino (27 ani, 215 WTA) a avut parte în calificări de două meciuri care s-au terminat în două seturi. Au fost însă jucătoare care nu fac parte nici măcar din top 200 mondial.

Prima adversară a fost americanca Sachia Vickery (262 WTA), un meci încheiat cu un dublu 6-2 după 1 oră și 9 minute. Niponei i-a ieșit în față Yuliya Hatoka (218 WTA, 22 ani), pe care a învins-o cu 7-6 (9-7 în tie-break), 6-2, într-un meci care a durat 1 oră și 36 de minute.

Spre deosebire de prima partidă, în care nu a reușit niciun as, în partida a doua din calificările Roland Garros, Hibino a servit șapte ași și nu a avut nicio dublă greșeală.

Putem spune că nipona a avut evoluții alternante. Anterior acestor două partide câștigate, Nao Hibina a cedat contra unor jucătoare precum Whitney Osuigwe (312 WTA), chiar de două ori, de fiecare dată cu 1-2, respectiv Carolina Alves (203 WTA), în două seturi.

Mai e de menționat că în prima partidă pe zgură, la Palm Harbor, în Florida, Nao Hibino a fost învinsă de românca Alexandra Ignatik (152 WTA).

Statistica meciurilor directe Irina Maria Bara v Nao Hibino

Irina Bara și Nao Hibino nu s-au mai întâlnit până acum în meci direct. 

Cote pentru Irina Maria Bara v Nao Hibino

Ca un al doilea pronostic, puteți miza pe o victorie a Irinei Bara, la o cotă de 1,60 pe care o oferă Superbet.

Irina Maria Bara vs Nao Hibino Pont: Nao Hibino câștigă cel puțin un set

Irina Bara vine după două partide foarte solicitante și luptă contra unei jucătoare nipone care, cel puțin teoretic, este mult mai odihnită. Statistica ne arată că cinci din ultimele șase meciuri în care a fost implicată tenismena din România s-au terminat în trei seturi. În același timp, dacă ne uităm la rezultatele sportivei din Japonia, două din ultimele trei înfrângeri au fost în trei seturi. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum. Mai trebuie să spunem că Nao Hibino s-a aflat pe panoul principal al ediției precedente de Roland Garros, unde a fost eliminată în turul secund de Rybakina. Chiar dacă Irina Bara este favorită, mizăm pe faptul că nipona va câștiga cel puțin un set, la o cotă de 1,55 pe care o oferă Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici