1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Irina Camelia Begu vs Ysaline Bonaventure - Ponturi Pariuri WTA Gdynia, 20.07.2021

Irina Camelia Begu vs Ysaline Bonaventure - Ponturi Pariuri WTA Gdynia, 20.07.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-07-19 16:37:00

WTA Gdynia

20 Iulie 2021, 13:00

Irina Begu

Irina Begu

versus
Ysaline Bonaventure

Ysaline Bonaventure

1.73

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Irina Begu v Ysaline Bonaventure

Turneul BNP Paribas Poland Open are loc în Gdynia, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Irina Camelia Begu și Ysaline Bonaventure, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Gdynia este o localitate de 246.000 de locuitori, având deschidere la Marea Baltică. 
Turneul acesta este mic, WTA 250, având un fond de premiere de 235.238 dolari. 
Gazda este complexul Arka Tennis Club, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Blinkova, Sasnovich, Diaz sau Bara. 

Irina Begu: Forma echipei, știri și statistici

Irina Camelia Begu este o româncă de 30 de ani, clasată pe locul 71 WTA. 
Iar Begu este o sportivă valoroasă, care a avut o carieră reușită ținând cont că a ajuns până pe locul 22 mondial în 2016 și a stat în general în prima sută mondială. Acum este în partea a doua a carierei sale însă chiar și așa are unele turnee bune, unde deși nu ajunge în fazele finale etalează un joc solid. 
Acest lucru s-a întâmplat de exemplu la Roland Garros, jucând în primul tur cu Serena Williams, pierzând, însă făcând un set foarte bun, ducându-l în tie-break. 
Apoi la Wimbledon a ajuns până în turul 3, trecând acolo de Volynets și Martic, fiind învinsă categoric de Swiatek, Iga fiind într-o formă de top. 
Dacă ne uităm și mai mult în urmă, vedem alte meciuri solide ale Irinei, de exemplu la Madrid fiind egala Dariei Kasatkina însă pierzând în tie-breakul setului decisiv. 
Totuși, ultimul meci a fost modest pentru Begu. 
Ea vine aici după turneul din Budapesta, pierzând chiar în primul tur cu Schmiedlova, fiind dominată destul de clar deși pe final a avut o perioadă mai bună în joc. 
În 2021 are sferturi de finală la Gippsland Trophy și sferturi de finală la Melbourne 4. 

Ysaline Bonaventure: Forma echipei, știri și statistici

Ysaline Bonaventure este o belgiancă de 26 de ani, clasată pe locul 127 WTA. 
Iar Bonaventure nu a fost vreodată în prima sută mondială, ea fiind însă deseori aproape de acest obiectiv. Așadar în viitor poate să treacă de acest prag, mai ales dacă performează în acest gen de turnee de 250 de puncte. 
În competiții mai importante este dificil, ea trebuind să joace calificări pentru turneele mari, acolo fiind o concurență sporită. 
Bonaventure așadar evoluează mai des în turnee ITF, fără niște rezultate notabile în ultimele luni. 
Totuși, Bonaventure vine aici în formă bună, având recent tot pe zgură sferturi de finală la turneul din Hamburg, trecând acolo de Sharma și Pera până să fie eliminată de Petkovic după un meci echilibrat în a doua sa parte. 
Iar săptămâna trecută Ysaline iarăși a avut un ritm foarte bun, la Praga pierzând cu viitoarea campioană Krejcikova după o partidă foarte echilibrată. Suprafața a fost hard însă chiar și așa Bonaventure a realizat 4 breakuri. 
În 2021 are sferturi de finală la Hamburg. 

Statistica meciurilor directe Irina Begu v Ysaline Bonaventure

Este prima întâlnire directă între ele două. 

Cote pentru Irina Begu v Ysaline Bonaventure

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și Bonaventure +6.5 handicap gameuri la o cotă de 1.35.

Irina Begu vs Ysaline Bonaventure Pont: Ysaline Bonaventure realizeaza break in fiecare set

Irina Camelia Begu este o sportivă valoroasă, care în ultima vreme are câteva meciuri solide, exemplul fiind partida cu Serena Williams de la Roland Garros. Aici însă vine după o înfrângere clară cu Schmiedlova, în acea partida cedându-și serviciul de 5 ori în două seturi. Ysaline Bonaventure nu este în prima sută mondială însă arată o formă bună în ultimele săptămâni. Recent are sferturi de finală la Hamburg, fiind învinsă greu de Petkovic iar săptămâna trecută la Praga, pe hard, a jucat de la egal la egal cu Barbora Krejcikova, una dintre cele mai în formă sportive din lume. În acel meci a realizat 4 breakuri. Consider astfel că Bonaventure va realiza break în fiecare set, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici