Share

Irina Begu - Katarzyna Kawa. Ponturi pariuri tenis WTA Gdynia. 22.07.2021

WTA

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

22 Iul 2021 09:03 328 0
Logo Irina Begu Irina Begu
Logo Katarzyna Kawa Katarzyna Kawa
VS
14:00 22 Iulie 2021
WTA - Gdynia

Analiză și informații pentru Irina Begu v Katarzyna Kawa

În optimile de finală ale turneului WTA de la Gdynia, Irina Begu o întâlnește pe Katarzyna Kawa, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Irina Begu ocupă locul  81 în clasamentul WTA, în timp ce Kawa se află pe poziția 143.

Turneul de la Gdynia se desfășoară pe zgură, are premii totale de peste 200 000 de euro și face parte din categoria 250.

Irina Begu: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Irina Begu are 30 de ani și ocupă locul 81 în ierarhia WTA, dar a fost multă vreme o jucătoare de top 50. Irina încearcă să-și redescopere jocul pe zgură și are la Gdynia o șansă bună de a câștiga trofeul. Sezonul a fost unul slab până acum, deoarece Begu a fost diagnosticată cu mononucleoză, o boală care te lovește când te aștepțimai puțin, de aceea evoluțiile sunt imprevizibile. Irina are doar trei victorii pe zgură și patru înfrângeri. După un parcurs bun la Wimbledon,unde a ajuns în turul al treilea, Begu a pierdut în primul tur la BUdapesta cu Schmiedlova, la capătul unui meci în care evoluția a fost sinusoidală. 

Aici, a învins-o în primul tur pe Ysaline Bonaventure și a arătat un tenis excelent, foarte solid din spatele terenului. A fost 6-1, 6-2, Irina a salvat toate cele cinci mingi de break avut e de adversară. Begu nu a mai fost în sferturi pe zgură de anul trecut, de la Praga și este jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în competiție. 

Katarzyna Kawa: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Katarzyna Kawa are 28 de ani, ocupă locul 143 și nu a fost niciodată mai sus de locul 112. Jucătoare modestă, Kawa și-a petrecut cariera în turnee de nivel ITF, dar vede acest turneu desfășurat acasă ca pe o oportunitate de a-și îmbunătăți clasamentul. Kawa are un bilanț de trei victorii și 13 înfrângeri în acest sezon, două dintre victorii venind pe iarbă. Este o jucătoare care preferă zgura, iar prima ei victorie pe această suprafață a venit în primul tur.

Kawa a reușit să o învingă pe Tereza Mrdeza în trei seturi, după mai bine de două ore. A reușit opt break-uri, dar și-a cedat serviciul de șapte ori, într-o întâlnire de nivel mediocru. Este singura jucătoare poloneză rămasă pe tablou  și va avea parte de susținerea publicului

Statistica meciurilor directe Irina Begu v Katarzyna Kawa

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Irina Begu v Katarzyna Kawa

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru o victorie a Irinei la cel puțin șase game-uri diferență și o cotă de 2,35 pentru un meci cu cel mult 17 game-uri.

Irina Begu vs Katarzyna Kawa Pont: Sub 19,5 game-uri

Irina Begu ar trebui să tranșeze în două seturi această partidă. Irina a învins-o în primul tur pe Bonaventure, o jucătoare mai bună decât Kawa, fără să-și cedeze serviciul, în timp ce jucătoarea poloneză și-a pierdut serviciul de șapte ori împotriva unei jucătoare clasată pe locul 228. Merg pe un meci scurt, de două seturi, cu un maxim de 19 game-uri. Cota este excelentă și am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Sub 19,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

35

Castigate:

15

Pierdute:

17

Anulate:

1

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici