1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Iga Swiatek vs Maria Sakkari - Ponturi Pariuri WTA Ostrava, 25.09.2021

Iga Swiatek vs Maria Sakkari - Ponturi Pariuri WTA Ostrava, 25.09.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-09-24 21:30:00

WTA Ostrava

25 Septembrie 2021, 15:00

Iga Swiatek

Iga Swiatek

versus
Maria Sakkari

Maria Sakkari

1.45

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Iga Swiatek v Maria Sakkari

Turneul J&T Banka Ostrava Open are loc în Republica Cehă, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Iga Swiatek și Maria Sakkari, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Ostrava este o localitate de 284.000 de locuitori, fiind cunoscută pentru istoria industrială. 
Turneul acesta este mare, WTA 500, având un fond de premiere de 565.530 dolari. 
Gazda este complexul Ostrava Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această fază le avem pe Kvitova, Kontaveit/Bencic, Sakkari și Swiatek. 

Iga Swiatek: Forma echipei, știri și statistici

Iga Swiatek este o poloneză de 20 de ani, clasată pe locul 6 WTA. 
Iar Swiatek este imaginea viitorului în tenisul feminin, deși ea este dominantă chiar și în prezent, fiind în top 10 iar momentan ocupând cea mai bună poziție din cariera sa. Însă în următorul deceniu este posibil ca Iga să devină un nume uriaș în circuit. 
Swiatek este extrem de tânără chiar și dacă o comparăm cu Osaka sau Barty, însă are deja un grand slam în palmares, anul trecut impunându-se la Roland Garros fără să piardă set. 
Iar în acest sezon are minim tur 4 la toate turneele de grand slam, fiind singura tenismenă din WTA care a reușit acest lucru. 
Swiatek are un joc foarte inteligent, fiind ea în sine este o persoană foarte deșteaptă, pasionată de matematică și de citit, în copilărie ratând meciuri fiindcă citea toată noaptea și nu se putea trezi la timp. 
În plus Iga este foarte atentă la rutina zilnică, nu face pași greșiți și este foarte serioasă în viața personală. 
Așadar rezultatele normal că apar, mai ales la talentul pe care îl posedă. 
În acest an nu a impresionat însă chiar și așa are titlu la Roma, unde a trecut 6-0 6-0 de Pliskova și titlu la Adelaide. 
Iar aici joacă bine. trecând de Putintseva și Rybakina fără să cedeze set. Dacă victoria lejeră cu Yulia era ușor de anticipat, ieri cu Rybakina a impresionat în special prin ușurința de a face break, punând mare presiune pe Elena. 
În 2021 are titlu la Adelaide, titlu la Roma și sferturi de finală la Roland Garros. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Putintseva (locul 49 WTA), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 7-6 6-2 cu Rybakina (locul 16 WTA), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Maria Sakkari: Forma echipei, știri și statistici

Maria Sakkari este o grecoaică de 26 de ani, clasată pe locul 12 WTA. 
Iar Sakkari se află momentan pe cea mai bună poziție din cariera sa, iar în viitor sunt toate șansele să o vedem în top 10. Personal o consider pe Maria o tenismenă de top 5, o jucătoare care a crescut foarte mult în ultimii doi ani și care acum poate să se gândească la orice titlu, deja fiind aproape de un trofeu de grand slam în acest sezon. 
Sakkari are un joc extrem de agresiv, fiind una dintre cele mai puternice jucătoare din lume. Serviciul ei este eficient, trimite mult ași, iar de pe baseline caută mingile direct câștigătoare. În plus Maria este una dintre cele mai spectaculoase sportive din lume, chiar și la mingi de meci împotriva sa căutând unghiuri. 
Iar în acest sezon are deja semifinale la Roland Garros, unde a pierdut dramatic 7-9 cu viitoarea campioana Krejcikova, apoi la US Open ajungând iarăși în semifinale și fiind învinsă de Răducanu. 
În mod normal Sakkari va câștiga anul viitor sau peste doi ani un trofeu major. Până atunci ajunge lejer în fazele finale la astfel de competiții mai mici, aici fiind solidă și trecând fără să piardă set de Ostapenko și Martincova. 
Atuul său a fost serviciul, în tot turneul oferind doar 2 mingi de break. 
În 2021 are semifinale la Abu Dhabi, semifinale la Grampians Trophy, sferturi de finală la Doha, semifinale la Miami, semifinale la Roland Garros și semifinale la US Open. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Ostapenko (locul 29 WTA), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 80% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 7-5 6-3 cu Martincova (locul 61 WTA) , câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 74% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Iga Swiatek v Maria Sakkari

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Sakkari, aceasta având loc în acest sezon la Roland Garros când Maria s-a impus 6-4 6-4. 

Cote pentru Iga Swiatek v Maria Sakkari

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Sakkari la o cotă de 2.18.

Iga Swiatek vs Maria Sakkari Pont: Maria Sakkari +4.5 handicap gameuri

Iga Swiatek este deja o jucătoare de top 10 deși este foarte tânără. Însă Iga este extrem de talentată, are un titlu de grand slam în palmares iar jocul său este aproape întotdeauna foarte solid, fiind una dintre cele mai inteligente tenismene din lume. Are minim tur 4 la toate turneele de grand slam în acest an iar aici este ușor favorită. Maria Sakkari este și ea o jucătoare care în mod normal va intra cât de curând în top 10. Maria este foarte puternică, are niște lovituri violente de pe baseline în plus un serviciu foarte eficient, cu care își câștigă lejer majoritatea gameurilor. Aici a oferit doar 2 mingi de break tot turneul, pierzându-și serva o singură dată. Iar în singurul meci direct cu oponenta de aici, acum câteva luni la Roland Garros, s-a impus în două seturi. Consider astfel că Sakkari nu va pierde la mai mult de 4 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici