1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Iga Swiatek - Elena Rybakina

Iga Swiatek - Elena Rybakina: ponturi pariuri semifinale WTA Indian Wells. 18.03.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-03-17 06:54:00

WTA Indian Wells

18 Martie 2023, 03:00

Iga Swiatek

Iga Swiatek

versus
Elena Rybakina

Elena Rybakina

1.76

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Iga Swiatek v Elena Rybakina

În cea de-a doua semifinală a turneului feminin de la Indian Wells, ocupanta primului loc în lume, Iga Swiatek, o înfruntă pe deținătoarea trofeului de la Wimbledon, Elena Rybakina. Duelul dintre cele două sportive este programat în cursul nopții de sâmbătă, cu începere la ora 03:00. În continuarea articolului veți găsi prezentarea jucătoarelor, iar la finalul lui vine și pronosticul oferit.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Iga Swiatek: Forma echipei, știri și statistici

Iga Swiatek este cea mai bună jucătoare din circuitul WTA. Ea continuă și în acest an forma excelentă arătată în 2022. Poloneza de 21 de ani a câștigat 17 din cele 20 de partide jucate în 2023. Toate victoriile ei au venit în mod dominant, fără set pierdut (2-0). După eliminarea oarecum surprinzătoare în turul IV la Australian Open, chiar în fața viitoarei adversare de la Indian Wells, Elena Rybakina, ocupanta locului 1 WTA și-a trecut în cont titlul la WTA Doha, turneu în care a pierdut doar 5 game-uri. Parcursul ei a fost din nou fără greșeală până în finala de la Dubai, fără set pierdut până acolo, dar în ultimul act din Emirate a cedat cu Barbora Krejcikova. Din postura de deținătoare a titlului la Indian Wells, Swiatek a ajuns în semifinale fără să cedeze vreun set. Prin jocul eficient de pe linia de fund și loviturile inspirate trimise în colțurile terenului, Iga a trecut de Claire Liu (6-0, 6-1), Bianca Andreescu (6-3, 7-6), Emma Răducanu (6-3, 6-1) și Sorana Cîrstea (6-2, 6-3). Swiatek își propune să devină doar a doua jucătoare din istorie, după Martina Navratilova, care cucerește doi ani la rând titlul de la Indian Wells.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena Rybakina este o jucătoare de 23 de ani din Kazakhstan, care în acest an și-a trecut în cont 14 victorii și 4 înfrângeri. Ea continuă forma bună din 2022, când a reușit să cucerească primul titlu de Grand Slam al carierei, la Wimbledon. Elena a fost aproape să își treacă în cont un al doilea trofeu major, însă a pierdut în finala de la Australian Open, în fața Arynei Sabalenka. Grație rezultatelor bune din ultimele 12 luni, Rybakina a ajuns pe locul 10 WTA și va mai urca în perioada următoare pentru că nu are prea multe puncte de apărat. În turneul de la Indian Wells, a beneficiat de un tur liber, din postura de cap de serie, la fel ca și Swiatek. Parcursul până în semifinale a fost aproape fără greșeală. Primele 3 partide au fost câștigate cu 2-0 la seturi: 7-6, 7-6 în fața Sofiei Kenin, 6-3, 7-5 cu Paula Badosa Gibert, respectiv 6-3, 6-0 în compania Varvarei Gracheva. Cel mai dificil test pentru Rybakina a venit în sferturile de finală, unde a cedat un set în fața Karolinei Muchova, dar până la urmă a învins cu 7-6, 2-6, 6-4. În duelul cu Muchova a avut 5 ași, dar și 7 duble greșeli, iar frecvența primului serviciu a fost scăzută: 54/104 (52%).

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Iga Swiatek v Elena Rybakina

Acesta va fi cel de-al treilea meci direct între cele două jucătoare în circuitul WTA. Până acum, fiecare a reușit să se impună câte o dată: Swiatek a câștigat la Ostrava în 2021, cu 7-6, 6-2, iar Rybakina a fost învingătoare în acest an, în turul IV de la Australian Open, cu 6-4, 6-4.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Iga Swiatek v Elena Rybakina

Iga Swiatek este considerată favorită în această partidă și are mare dorință de revanșă pentru înfrângerea suferită în fața Elenei Rybakina la Australian Open. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Unibet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de sub 12,5 game-uri pentru Swiatek. Această selecție are o cotă de 1,81.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Iga Swiatek vs Elena Rybakina Pont: Iga Swiatek handicap -1,5 seturi (2-0)

Iga Swiatek arată o încredere la cote ridicate și un tenis care poate fi contracarat extrem de greu. Cu lovituri precise de pe linia de fund, poloneza se așază des la conducerea punctului și își domină adversarele. Swiatek a suferit una dintre puținele înfrângeri din 2023 chiar în fața Elenei Rybakina, în cel mai slab joc făcut anul acesta din punct de vedere defensiv. Poloneza a vorbit pe larg despre acest meci și în conferințele de presă din turneele următoare, știe că i-a permis adversarei să impună ritmul prea des și e decisă să corecteze acest aspect. Rybakina are nevoie de un procentaj cât mai mare la primul serviciu, iar dacă va servi la fel ca și în sferturi (52% prima minge în teren), misiunea ei va fi extrem de dificilă. Swiatek a cucerit titlul de la Indian Wells în sezonul trecut și e mare favorită să repete performanța și la actuala ediție. În aceste condiții merg pe un succes cu 2-0 la seturi pentru ocupanta locului 1 WTA. Cota vine din oferta Unibet pariuri sportive. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.76
Status: Pierdut

Iga Swiatek vs Elena Rybakina Pont: Elena Rybakina peste 1.5 breakuri

După titlul cucerit la Doha, Iga Swiatek face un nou turneu impecabil, cel puțin până în prezent, în California, poloneza fiind singura jucătoare prezentă în careul de ași care nu a cedat nici măcar un set pe parcursul ultimei săptămâni și jumătate. Actuala lideră mondială pare favorită certă la calificarea în ultimul act din California pentru al doilea sezon consecutiv, insă va întâlni o jucătoare în fața căreia a avut probleme în trecut, Rybakina administrându-i Igăi un eșec chiar în acest an în Grand Slamul de la Melbourne. Per total, Rybakina reprezintă un matchup incomod pentru Iga, reprezentanta Kazakhstanului fiind una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, care va căuta să rămână constant agresivă, în special la retur, pentru a putea păstra șanse la a produce o surpriză. Am ales să merg pe un pronostic care vizează breakurile reușite în meci de Rybakina, linia setată de bookmakeri fiind una foarte accesibilă din punctul meu de vedere. Serviciul nu reprezintă cea mai importantă armă din arsenalul polonezei, ea cedându-și serviciul de patru ori contra Biancăi Andreescu și de două ori împotriva Soranei Cîrstea, chiar și în condițiile în care a surclasat-o pe Sorana, lăsându-i compatrioatei noastre doar cinci game-uri. Rybakina a reușit cel puțin două breakuri în fiecare dintre cele trei dueluri directe anterioare (aici incluzând și meciul demonstrativ de la finele anului precedent), chiar și atunci când a pierdut în minimum de seturi, așa cum a fost cazul în 2021, la Ostrava. Pronosticul meu merge pe over 1.5 breakuri reușite în meci de Elena Rybakina, pentru o cotă de 1.57. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Betano.

Miza: 9/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Iga Swiatek vs Elena Rybakina Pont: Sub 6.5 duble greseli in meci

Iga Swiatek este numărul 1 mondial, o sportivă care aici încearcă să-și apere trofeul obținut anul trecut. Iga are puține slăbiciuni, iar serviciul este o armă importantă a sa, fiind trimis cu siguranță. Astfel, Iga nu comite multe duble greșeli, dimpotrivă. Recent are 3 duble cu Liu, 0 cu Andreescu, 1 cu Răducanu și 1 cu Sorana Cîrstea. Elena Rybakina este la rândul ei o sportivă de top, aflată în formă. Serviciul îi merge în general foarte bine, iar pe mingea a 2-a este atentă. Aici are două excepții, 7 duble cu Sofia Kenin și 6 cu Muchova, însă în rest are 1 dublă cu Badosa și 3 cu Gracheva. Ținând cont de miză, probabil va încerca să joace mult cu primul, cum a fost cazul la Australian Open, când în meciul direct a comis doar o dublă greșeală. Consider astfel că vom vedea sub 6.5 duble greșeli in meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Miza: 8/10
Cota: 1.88
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici