1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Iga Swiatek - Coco Gauff

Iga Swiatek - Coco Gauff – Ponturi Pariuri Tenis WTA Finals – 05.11.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-11-04 09:39:00

WTA Finals 2022

05 Noiembrie 2022, 23:00

Iga Swiatek

Iga Swiatek

versus
Cori Gauff

Cori Gauff

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Iga Swiatek v Cori Gauff

Iga Swiatek (1 WTA, 21 de ani) și Coco Gauff (4 WTA, 18 ani), două dintre tinerele talentate ale circuitului feminin de tenis, se vor întâlni la turneul WTA Finals care are loc în Forth Worth, aflat în apropiere de Dallas, în statul american Texas. Este un turneu cu un fond de premier de 5 milioane de dolari, iar în cazul tenismenei poloneze miza este încununarea unui sezon de excepție. În grupă cu cele două jucătoare mai sunt Daria Kasatkina și Caroline Garcia. Meciul dintre Iga Swiatek – Coco Gauff este programat să înceapă sâmbătă, de la ora 23 a României. Pontul, la sfârșitul analizei.

Iga Swiatek: Forma echipei, știri și statistici

Lider mondial, Iga Swiatek este marea favorită la câștigarea Turneului Campioanelor. Ar fi încununarea unui an de excepție, în care s-a impus inclusiv la Roland Garros și US Open, pe lângă turneele câștigate la San Diego, Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart și Roma.

O tenismenă completă, Iga Swiatek pare de neoprit. Înaintea meciului cu Coco Gauff a obținut deja calificarea în semifinalele turneului, după victorii pe linie, fără set pierdut, la Daria Kasatkina și Caroline Garcia. Au fost meciuri mai degrabă scurte, care au durat 1 oră și 23 de minute, respectiv 1 oră și 25 de minute. Iga Swiatek nu a părut niciodată că le dă vreo șansă adversarelor sale.

Tenismena din Polonia a pierdut un singur meci din ultimele 17 disputate pe hard. La doar 21 de ani, poloneza Iga Swiatek domină autoritar circuitul WTA și promite că va rămâne în istoria tenisului mondial. Este o jucătoare completă, care spune că a început să joace tenis pentru că sora sa mai mare făcea asta și voia să o bată. De aici ne putem da seama de mentalitatea ei ca sportivă și de modul în care se raportează la tenis.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cori Gauff: Forma echipei, știri și statistici

Având doar 18 ani, Coco Gauff face parte din noul val de jucătoare. În 2022 a ajuns în prima finală de Grand Slam, la Roland Garros, pe care a pierdut-o chiar la Iga Swiatek, un meci fără istoric. Iar pe hard-ul de la US Open, tot anul acesta, a ajuns până în sferturile de finală, unde a pierdut la Caroline Carcia.

Acum, la Turneul Campionelor, Coco Gauff a mai fost învinsă o dată de Caroline Garcia. Meciul de debut s-a încheiat cu scorul de 4-6, 3-6, după doar o oră și 19 minute. A urmat înfrângerea în fața Dariei Kasatkina, scor (6)6-7, 3-6. Un prim set disputat pentru că Coco Gauff voia să rămână în cărțile calificării. Nu mai are nicio șansă acum, însă, de a merge mai departe la Turneul Campioanelor.

Statistica meciurilor directe Iga Swiatek v Cori Gauff

Patru victorii în patru meciuri a înregistrat Iga Swiatek în fața mai tinerei tenismene din SUA, Coco Gauff. Sportiva din Polonia s-a impus de fiecare dată în două seturi, fie că cele două s-au întâlnit pe hard, cum o vor face și acum, fie că au jucat pe zgură. Trei dintre meciuri au avut loc pe parcursul anului 2022, ultimul dintre ele în urmă cu mai puțin de o lună, la San Diego. Un meci fără istoric, câștigat de Iga Swiatek cu 6-0, 6-3.  

Cote pentru Iga Swiatek v Cori Gauff

Ca un pont alternativ puteți miza pe faptul că Iga Swiatek se va impune și că vor fi sub 20,5 game-uri, la o cotă de 1,85 pe care o oferă Superbet.

Iga Swiatek vs Cori Gauff Pont: Iga Swiatek se impune în două seturi

Puține jucătoare o pot învinge pe Iga Swiatek, chiar și atunci când poloneza se află în zile mai puțin bune. Tenismena născută la Varșovia este recunoscută pentru serviciul impecabil pe care-l are de cele mai multe ori și va avea o față o jucătoare ieșită din lupta pentru calificarea mai departe la Turneul Campioanelor. În plus, în meciurile directe nu a avut nicio problemă să o învingă în minimum de seturi. Iga Swiatek va dori să încheie cât mai repede partida contra lui Coco Gauff, astfel că mizăm pe o victorie în două seturi, la o cotă de 1,65 pe care o oferă Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici