1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ponturi tenis, WTA Australian Open, Iga Swiatek - Carla Suarez Navarro

Ponturi tenis, WTA Australian Open, Iga Swiatek - Carla Suarez Navarro

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-01-22 16:17:00

Tenis WTA - Australian Open

23 Ianuarie 2020, 03:15

Iga Swiatek

Iga Swiatek

versus
Carla Suarez Navarro

Carla Suarez Navarro

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Iga Swiatek v Carla Suarez Navarro

În turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australian Open, se întâlnesc Iga Swiatek și Carla Suarez Navarro, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Iga Swiatek: Forma echipei, știri și statistici

Iga Swiatek este o jucătoare poloneză de numai 18 ani, clasată pe locul 56 în lume. Anul 2019 a fost anul ascensiunii în top 100, cu o primă finală WTA pe zgură, la Lugano, pierdută cu Hercog. A jucat excelent în vara americană, unde a pierdut greu cu Osaka la Toronto și cu Kontaveit la Cincinatti. S-a accidentat înainte de US Open, iar în acest an nu a jucat niciun meci înainte de Australian Open. Deși nu a avut meciuri în picioare, Swiatek a jucat excelent în primul tur cu Babos, unde a oferit o singură minge de break și aceea salvată. A avut 28 de lovituri câștigătoare și doar 14 erori neforțate, ceea ce arată un partidă foarte bună.

Carla Suarez Navarro: Forma echipei, știri și statistici

Carla Suarez Navarro a ajuns la 31 de ni și ocupă locul 54 în lume. Măcinată de accidentări în ultimele sezoane, a anunțat că acesta este ultimul an în circuitul WTA. La fel ca Swiatek, s-a accidentat înainte de US Open și nu a mai evoluat până la începutul acestui an. A suferit două înfrângeri. A cedat în trei seturi la Auckland cu Kasatkina și în primul tur al calificărilor la Adelaide, cu Rodionova. Aici, a produs surpriza în primul tur prin victoria în 2 seturi încheiate la tiebreak cu Sabalenka. Jucăoare cu  tehnică foarte ună, Suarez Navarro a știut să o manevreze pe Sabalenka și să obțină 58 de greșeli neforțae din parte acesteia. A oferit 15 mingi de break și a salvat 10.

Statistica meciurilor directe Iga Swiatek v Carla Suarez Navarro

Prima întâlnire directă

Cote pentru Iga Swiatek v Carla Suarez Navarro

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,57 pentru un succes al lui Swiatek și o cotă de 2,42 pentru ca Swiatek să se impună cu 2-0 la seturi.

Iga Swiatek vs Carla Suarez Navarro Pont: Iga Swiatek câștigă cu h (-2,5) la game-uri

Merg pe jucătoarea mai tânără și cu un serviciu mai bun. Swiatek a făcut meciuri excelente pe hard anul trecut, iar acum a învins-o clar pe Babos, jucătoare puternică. E greu de crezut că Swiatek se va bate singură ca Sabalenka, deoarece este o jucătoare mai calculată, care nu dă să rupă mingea. Carla a produs o surpriză, dar fără să arate un joc formidabil. Capacitatea ei de efort a fost redusă de accidentările din ultima vreme și e departe de o formă care să-i permită să continue aici. Swiatek se impune la cel puțin trei game-uri este pronosticul meu și vi-l recomand cu încredere.

Miza: 10/10
Cota: 1.83
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici