Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka - Ponturi Pariuri WTA Roma, 14.05.2022

WTA

Cota: 1.85

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Mai 2022 20:59 675 0
Logo Iga Swiatek Iga Swiatek
Logo Aryna Sabalenka Aryna Sabalenka
VS
13:00 14 Mai 2022
WTA Roma

Analiză și informații pentru Iga Swiatek v Aryna Sabalenka

Turneul Internazionali BNL d'Italia are loc în Roma, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Iga Swiatek și Aryna Sabalenka, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Roma este o localitate de 2.8 milioane de locuitori, având o istorie de peste 28 de secole. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 2.527.250 dolari. 
Gazda este complexul Foro Italico, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
În această fază pe avem pe Jabeur, Kasatkina/Teichmann, Swiatek și Sabalenka. 

Iga Swiatek: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Iga Swiatek este o poloneză de 20 de ani, clasată pe locul 1 WTA. 
Iar Swiatek nu doar că este cea mai bună jucătoare din lume la ora actuală, însă este deja una dintre cele mai mari din istorie. Acest lucru este înfricoșător pentru adversarele din circuit dintr-un motiv simplu: faptul că Iga este și una dintre cele mai tinere jucătoare din prima sută mondială. 
În aceste condiții, ea poate să fie un adevărat hegemon în deceniul următor, cu performanțe nemaivăzute. Totuși, niciodată nu se știe ce se va întâmpla, ea putând să își piardă motivația și să se retragă timpuriu, precum Barty. 
Acest lucru este totuși improbabil. Iga pare foarte motivată, iar, pe plan psihic, pare cea mai puternică sportivă de top. Călătorește permanent cu un psiholog, încă de când era un copil, analizează alături de ea fiecare meci și fiecare trăire și își gestionează riguros viața, fără să lase variabile la voia întâmplării. 
În plus, este foarte deșteaptă, în trecut ajungând târziu la meciuri fiindcă citea, făcând probleme de matematică în vestiar. 
Anul acesta este magic, iar Swiatek vine după 26 de victorii consecutive și 4 titluri foarte importante: Doha, Indian Wells, Miami și Stuttgart. Amintește de Serena în vremurile bune sau de Steffi Graf, care domina la fel circuitul. 
În aceste condiții, întrebarea se pune, cine poate să o oprească? 
Aici este campioană en-titre, iar la această ediție nu a cedat set. A început modest atât cu Azarenka cât și cu Andreescu, însă Iga are capacitatea să devină foarte exactă pe final de meci. Astfel, cu cât trece timpul cu atât își domină mai vizibil oponentele.
În 2021 are titlu la Adelaide, titlu la Roma, sferturi de finală la Roland Garros și semifinale la Ostrava. 
Iar în 2022 are semifinale la Adelaide, semifiale la Australian Open, titlu la Doha, titlu la Indian Wells, titlu la Miami și titlu la Stuttgart. 
Aici:

- 6-3 6-0 cu Ruse (locul 57 WTA), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 6-4 6-1 cu Azarenka (locul 16 WTA), câștigând 55% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (10 salvate)
- 7-6 6-0 cu Andreescu (locul 90 WTA), câștigând 66% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)

Aryna Sabalenka: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Aryna Sabalenka este o jucătoare neafiliată unei țări, de 24 de ani, clasată pe locul 8 WTA. 
Iar Sabalenka este o sportivă excelentă, care de curând a fost chiar numărul 2 mondial. Ea poate să câștige orice turneu, poate să învingă orice adversară, problema fiind inconstanța sa. 
Aryna este de o forță ieșită din comun și de o agresivitate feroce. Însă, din cauza acestor lucruri, uneori greșește neforțat în mod exagerat și pierde meciurile foarte facil, pe mâna ei. 
În plus, serviciul secund este unul haotic, meci de meci comițând aproape 10 duble greșeli. 
Totuși, nu poate să fie scoasă din calcule. Aici face unul dintre cele mai bune turnee ale sale, iar moralul este ridicat. 
Sezonul ei este modest, de exemplu la Miami pierzând primul meci, cu Irina Begu, iar la Madrid cedând iarăși la primul hop, cu Anisimova. 
Între aceste turnee are finală la Stuttgart, unde a pierdut clar chiar cu oponenta de astăzi. 
Aici și-a luat revanșa cu Anisimova, câștigând după 3 seturi și în general jucând foarte bine. 
În 2021 are titlu la Abu Dhabi, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Miami, finală la Stuttgart, titlu la Madrid, sferturi de finală la Eastbourne, semifinale la Wimbledon, semifinale la Montreal, semifinale la US Open și sferturi de finală la Moscova. 
Iar în 2022 are sferturi de finală la Doha și finală la Stuttgart. 
Aici:

- 6-2 6-0 cu Zhang (locul 42 WTA), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-1 6-4 cu Pegula (locul 11 WTA), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 4-6 6-3 6-2 cu Anisimova (locul 32 WTA), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 5 mingi de break

Statistica meciurilor directe Iga Swiatek v Aryna Sabalenka

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Swiatek, ultima având loc în acest sezon la Stuttgart, când Iga s-a impus 6-2 6-2. 

Cote pentru Iga Swiatek v Aryna Sabalenka

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Swiatek, la o cotă de 1.75.

Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka Pont: Aryna Sabalenka trimite sub 4.5 asi

Iga Swiatek este cea mai bună jucătoare din lume, vine aici după 26 de victorii consecutive în circuit și după 4 tiluri: Doha, Indian Wells, Miami și Stutgart. Aici nu a cedat set, fiind foarte solidă în fiecare partidă. A început modest cu Azarenka, fiind condusă 0-3, a avut un prim set șovăielnic cu Andreescu, însă a reușit de fiecare dată să-și ridice mult ritmul și să limiteze greșelile neforțate spre final. Aryna Sabalenka este una dintre cele mai puternice și agresive jucătoare din circuit, lovind întotdeauna la limită, cu mult risc. Aici face un turneu foarte bun, inclusiv serviciul ei fiind unul eficient. A trimis 6 ași cu Zhang, 9 cu Pegula, însă ieri, cu Anisimova, doar 1. În plus, în meciul direct de la Stuttgart nu a trimis vreun as. Consider astfel că Sabalenka va trimite sub 4.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Aryna Sabalenka trimite sub 4.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

39

Castigate:

19

Pierdute:

13

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici