1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Pont Hradecka/Klepac - Stephens/Sevastova. Meci atractiv la WTA Brisbane

Pont Hradecka/Klepac - Stephens/Sevastova. Meci atractiv la WTA Brisbane

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-01-07 17:22:00

WTA Brisbane

08 Ianuarie 2020, 08:00

Hradecka/Klepac

Hradecka/Klepac

versus
Stephens/Sevastova

Stephens/Sevastova

1.60

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Hradecka/Klepac v Stephens/Sevastova

În primul tur al competiției de dublu de la WTA Brisbane, față în față se vor afla perechile Lucie Hradecka/Andreja Klepac și /Sloane Stephens/Anastasija Sevastova. Meciul e programat undeva în jurul orei 8:00 dimineața. În cele ce urmează puteți citi analiza lui, iar la final veți găsi pronosticul meu.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Hradecka/Klepac: Forma echipei, știri și statistici

Lucie și Andreja sunt două sportive experimentate, trecute bine de 30 de ani, dar care încă reușesc să performeze la nivel înalt în circuitul WTA. Hradecka și Klepac au cucerit anul trecut titlul în competiția Premier 5 de la Cincinnati, iar la în luna decembrie s-au impus la ITF 100k de la Dubai. Anul trecut au evoluat la Brisbane, unde s-au oprit în sferturile de finală, în fața celor care erau atunci pe locul 1 - Krejcikova și Siniakova. În cadrul acelei întreceri, Klepac și Hradecka au învins puternica echipă Elise Mertens/Samantha Stosur. Lucie are în carieră 23 de titluri WTA la dublu, în timp ce partenera ei se poate lăuda cu 8. 

Stephens/Sevastova: Forma echipei, știri și statistici

Sloane și Anastasija sunt jucătoare bune de simplu, dar care nu apar aproape niciodată în întrecerile de dublu. Ele joacă pentru prima dată împreună în această formulă. Motivul înscrierii în proba de dublu este dorința de a intra cât mai rapid în ritmul de competiție, în condițiile în care Australian Open va începe în mai puțin de două săptămâni. Atât Stephens, cât și Sevastova au început cu stângul 2020 - americanca a cedat în runda inaugurală la simplu în fața Liudmilei Samsonova (locul 129 WTA), în timp ce letona a avut o misiune mult mai grea: a fost eliminată de Sofia Kenin. 

Statistica meciurilor directe Hradecka/Klepac v Stephens/Sevastova

Este primul meci direct între cele două echipe.

Cote pentru Hradecka/Klepac v Stephens/Sevastova

Perechea din Cehia și Slovenia are o mult mai mare experiență la dublu, de aici vine și pontul meu. Pentru o miză moderată puteți încerca un 2-0 la seturi în favoarea echipei Hradecka/Klepac, la o cotă de 2,50.

Hradecka/Klepac vs Stephens/Sevastova Pont: Victorie Hradecka/Klepac

Hradecka și Klepac știu mult mai bine jocul de dublu în comparație cu adversarele lor. Eliminate din competiția de simplu, Stephens și Sevastova vor încerca să își revină într-o probă care nu le e caracteristică. Lucie și Andreja au arătat că pot câștiga în fața marilor echipe, pot cuceri titluri de prim rang. Merg pe mâna jucătoarelor specializate la dublu, la o cotă bună oferită de NetBet! Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici