1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Heather Watson - Kayla Day

Heather Watson - Kayla Day: ponturi pariuri tenis WTA Nottingham. 10.06.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-06-09 13:25:00

WTA Nottingham

10 Iunie 2024, 13:00

Heather Watson

Heather Watson

versus
Kayla Day

Kayla Day

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Heather Watson v Kayla Day

Într-un meci care contează pentru primul tur de la WTA Nottingham, Heather Watson o va înfrunta pe Kayla Day. Competiția din Marea Britanie face parte din primul val de întreceri pe iarbă din actualul sezon. În continuarea articolului veți găsi prezentarea jucătoarelor, iar la finalul lui vine și recomandarea mea de pariu. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Heather Watson: Forma echipei, știri și statistici

Heather Watson este o sportivă de 32 de ani din Marea Britanie, clasată pe locul 154 WTA. Ea a fost mult mai sus de atât: în 2015 era pe poziția a 38-a în lume. 

Locul ocupat în prezent în clasament nu îi permitea să intre direct pe tabloul principal de la WTA Notttingham, însă organizatorii i-au oferit un Wild Card. 

Bilanțul actualei stagiuni este unul slab pentru Heather: 8 victorii și 11 înfrângeri. 

Watson are un joc bine adaptat pe iarbă, iar în luna iunie participă săptămână de săptămână la întrecerile din țara natală. Anul trecut, ea a ajuns în semifinale aici la Nottingham, învinsă de conaționala Katie Boulter (4-6, 5-7). 

Cele mai recente două turnee disputate au adus înfrângeri în set decisiv pentru Watson. Ea a cedat la Trophee Clarins în fața Elsei Jaquemot (7-6, 3-6, 3-6), iar la Roland Garros cea care a eliminat-o în calificări a fost Antonia Ruzic (3-6, 7-5, 1-6). În fiecare meci amintit mai sus Watson a comis câte 7 duble greșeli. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kayla Day: Forma echipei, știri și statistici

Kayla Day este o jucătoare de 24 de ani din Statele Unite ale Americii, clasată la limita Top 100, mai exact pe 99 WTA. 
 
Asemenea adversarei sale din runda de debut de la Nottingham, Kayla are un bilanț negativ în 2024: 14 meciuri câștigate și 18 pierdute. 
 
La Roland Garros, Kayla a cedat în runda de debut în fața conaționalei Hailey Baptiste. În eșecul cu 6-4, 2-6, 2-6, Day a comis 4 duble greșeli. 
 
Kayla nu a vrut să piardă vremea, astfel că după eliminarea de la Paris s-a înscris într-un turneu ITF 100 de la Surbiton, pe iarbă. 
 
Astfel, americanca a avut deja un prim contact cu noua suprafață de joc, chiar dacă rezultatul nu a fost cel dorit: 6-4, 3-6, 4-6 în compania franțuzoaicei Harmony Tan. În acea întâlnire, Kayla a avut 6 duble greșeli. 

Statistica meciurilor directe Heather Watson v Kayla Day

Acesta va fi primul duel direct între cele două jucătoare în circuitul WTA.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Heather Watson v Kayla Day

Heather Watson și Kayla Day sunt două jucătoare cu probleme la serviciu, care în ultima vreme au comis multe duble greșeli. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem superior de duble greșeli. La peste 7,5 total în meci aveți o cotă atractivă de 2,05. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Heather Watson vs Kayla Day Pont: Total duble greșeli 7+

Heather Watson și Kayla Day sunt obișnuite cu partidele de lungă durată, ambele vin după câte două meciuri pierdute în act decisiv. De asemenea, statistica recentă ne arată că atât Watson, cât și adversara ei punctează serios la capitolul nedorit al dublelor greșeli. În aceste condiții, am ales baremul mai mic, dar mai sigur, de peste 6,5 duble greșeli total în meci. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici