1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ponturi tenis WTA - Dart vs Halep, misiune aparent facilă pentru Simona

Ponturi tenis WTA - Dart vs Halep, misiune aparent facilă pentru Simona

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-01-22 19:51:00

Tenis WTA - Australian Open

23 Ianuarie 2020, 10:00

Harriet Dart

Harriet Dart

versus
Simona Halep

Simona Halep

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Harriet Dart v Simona Halep

Joi, de la orele 10.00, este programat meciul din turul secund al WTA Australian Open, dintre Harriet Dart (173 WTA) din Marea Britanie și Simona Halep (3 WTA) din România. Pronosticul ales vizează numărul total de duble greșeli cumulate de cele 2 tenismene.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Harriet Dart: Forma echipei, știri și statistici

Harriet (23 ani) a reușit o calificare foarte frumoasă până în această fază a competiției australiene. Britanica a plecat din calificări, unde nu a cedat vreun set, iar apoi a învins-o pe japoneza Misaki Doi în tiebreakul setului decisiv. 

Dart nu excelează la capitolul serviciu, având aici - 

1 as și 4 duble greșeli vs Kostova 

0 ași și 2 duble greșeli vs Gibbs

2 ași și  0 duble greșeli vs Gatto-Monticone

0 ași și 4 duble greșeli vs Doi

Simona Halep: Forma echipei, știri și statistici

Simona (28 ani) a trecut cu bine de testul dificil din turul inaugural, contra americancei Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, salvând mingi de set în prima manșă.

Halep a avut o căzătură destul de urâtă pe parcursul acelei partide, dar din fericire glezna a rezistat, iar la încheietură problema nu a fost foarte gravă.

Românca a mai jucat 2 meciuri pe tărâm australian, la Adelaide, fiind învinsă de Aryna Sabalenka foarte clar în sferturile de finală. Ea a avut probleme cu serviciul secund, în sensul că a lovit destul de moale și s-a expus la retururi foarte puternice. Cred că vom vedea mingi destul de aproape de linii și mâine, cu riscuri asumate.

În 2020, Simona a acumulat 3 duble cu Tomljanovic, 2 cu Sabalenka și 0 cu Brady.

Statistica meciurilor directe Harriet Dart v Simona Halep

Cele două sportive nu s-au mai întâlnit până acum într-o partidă oficială din circuitul profesionist feminin.

Cote pentru Harriet Dart v Simona Halep

Românca a primit o cotă de 1.75 pentru cel puțin 2 ași serviți.

Harriet Dart vs Simona Halep Pont: Peste 3.5 duble greșeli în meci

Optez pentru un meci cu cel puțin 4 duble greșeli între Dart și Halep. Harriet este mult mai puțin experimentată și va avea cu siguranță destule erori pe fondul presiunii constante exercitate de Simona la retur. Românca este la abia al patrulea duel din 2020, uneori mai are momente de ezitare și poate contribui de asemenea la capitolul duble greșeli. Anul trecut, campioana de la Wimbledon a comis în total 140 duble în 56 dispute, adică o medie de 2.5 per meci. Dart a totalizat 43 duble greșeli în 14 meciuri (o medie de 3.07) pe tablourile principale ale competițiilor WTA.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Harriet Dart vs Simona Halep Pont: Simona Halep trimite peste 0.5 asi

Harrier Dart este o sportivă modestă, departe de prima sută mondială, pentru care simpla calificare în turul secund al unui turneu de grand slam este o mare performanță. Acum evident nu are nicio șansă, ea de exemplu la US Open luându-i doar 4 gameuri Anei Bogdan. Simona Halep este una dintre favoritele la finală, mai ales că are o jumătate de tablou ușoară. Simona a jucat bine în primul tur iar serviciul i-a funcționat, trimițând 2 ași. Chiar ea a spus că a lucrat în iarnă la acest aspect așadar mă aștept și astăzi să fie eficientă. Consider astfel că Halep va trimite peste 0.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici