Alexa Guarachi/Nicole Melichar - Vivian Heisen/Panna Udvardy: ponturi pariuri WTA Sydney. 13.01.2022

WTA

Cota: 1.73

Adaugat de: Gabriel Morariu

12 Ian 2022 11:57 440 0
Logo Guarachi/Melichar Guarachi/Melichar
Logo Heisen/Udvardy Heisen/Udvardy
VS
04:00 13 Ianuarie 2022
Tenis WTA - Sydney

Analiză și informații pentru Guarachi/Melichar v Heisen/Udvardy

Într-un duel care contează pentru sferturile de finală din turneul WTA de dublu de la Sydney, față în față se vor afla perechile Alexa Guarachi / Nicole Melichar și Vivian Heisen / Panna Udvardy. Partida dintre cele două echipe este programată în cursul nopții de joi, în complexul pe suprafață rapidă NSW Tennis Centre. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit. 

Guarachi/Melichar: Forma echipei, știri și statistici

V

Alexa Guarachi și Nicole Melichar sunt două dintre jucătoarele experimentate în proba de dublu. Ambele au participat anul trecut la Turneul Campioanelor, semn că se află între cele mai bune din lume. Totuși, pentru ele startul actualei stagiuni este unul dificil, pentru că nu au omogenitate la nivelul echipei. Alexa și Nicole joacă în această săptămână pentru prima dată în această formulă în circuitul WTA. Startul a fost unul încununat cu succes: victorie în primul tur cu Gabriella Da Silva Fick și Alana Parnaby, în două seturi, scor 6-4, 6-4. Nicole Melichar este jucătoarea mai înaltă (1.81 m) și cu un serviciu mai bun, în timp ce Alexa Guarachi se descurcă excelent la fileu și are un touch de efect la voleu. 

Heisen/Udvardy: Forma echipei, știri și statistici

V

Vivian Heisen și Panna Udvardy joacă și ele pentru prima dată în circuitul WTA. Spre deosebire de adversarele din sferturile de finală, jucătoarele din Germania și Ungaria nu au nici pe departe aceleași rezultate și aceeași valoare în circuitul de dublu. Doar Vivian Heisen joacă în mod curent în această probă, iar la finalul lui 2021 abia intrase în premieră în Top 100 WTA, mai exact pe poziția a 99-a. Partenera ei de ocazie, unguroaica Udvardy, a impresionat în finalul anului trecut când a câștigat mai multe turnee pe zgură, de nivel ITF, în proba de simplu. La dublu nu are nicio performanță notabilă la nivel WTA și nu a pătruns vreodată între primele 200 din lume. Startul ei de sezon a fost unul șters și la simplu - înfrângeri în primul tur al calificărilor la Melbourne (3-6, 2-6 cu Hailey Baptiste), respectiv în runda inaugurală a calificărilor de la Sydney (2-6, 6-3, 4-6 cu Giuliana Olmos). 

Statistica meciurilor directe Guarachi/Melichar v Heisen/Udvardy

Acesta va fi primul meci între cele două echipe în circuitul WTA. 

Cote pentru Guarachi/Melichar v Heisen/Udvardy

Alexa Guarachi și Nicole Melichar pornesc cu prima șansă, iar eu mă aștept să obțină un succes clar. Pentru o miză moderată, în afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betfair, mai puteți încerca și un barem de sub 18,5 game-uri. În cazul în care vor fi disputate cel mult 18 game-uri, veți prinde o cotă bună de 1,80. 

Guarachi/Melichar vs Heisen/Udvardy Pont: Victorie Guarachi/Melichar 2-0 la seturi

La nivelul experienței în proba de dublu, între cele două echipe se deschide o prăpastie. Guarachi și Melichar sunt printre cele mai bune din circuit, ambele cu prezențe în finale de Grand Slam în această probă. De cealaltă parte, Heisen și Udvardy au intrat printre ultimele pe tabloul principal, profitând și de absența multor jucătoare mai bune, care au ales să evolueze în calificările de la Australian Open. Alexa și Nicole au câștigat cu 2-0 la seturi primul meci din această săptămână de la Sydney și mă aștept să repete performanța și în sferturile de finală. Succes!

Pont pariuri: Victorie Guarachi/Melichar 2-0 la seturi

Miza: 9/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

29

Castigate:

15

Pierdute:

9

Anulate:

1

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici