Share

Georgina Garcia-Perez - Tereza Martincova. Ponturi pariuri tenis WTA Nottingham. 10.06.2021

WTA

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

09 Iun 2021 23:42 432 0
Logo Georgina Garcia-Perez Georgina Garcia-Perez
Logo Tereza Martincova Tereza Martincova
VS
16:00 10 Iunie 2021
WTA - Nottingham

Analiză și informații pentru Georgina Garcia-Perez v Tereza Martincova

În optimile de finală ale turneului de la Nottingham, care are loc pe iarbă, se întâlnesc Georgina Garcia-Perez și Tereza Martincova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Georgina Garcia-Perez are 29 de ani și ocupă locul 184, în timp ce Martincova are 26 de ani și ocupă locul 94.

Georgina Garcia-Perez: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Georgina Garcia Perez are 29 de ani și nu a fost niciodată mai sus de locul 124. Jucătoarea din Spania își desfășoară activitatea mai mult în turnee de nivel ITF, cu rezultate mai bune pe zgură. A jucat puțin în acest sezon și are un bilanț de șase victorii și cinci înfrângeri. A făcut o semifinală pe zgură la Oeiras, la jumătatea lunii aprilie, apoi nu a mai jucat nimic până la Roland Garros, unde a pierdut în primul tur al calificărilor. Aici, a intrat pe tabloul principal ca lucky loser, după ce a pierdut cu Volynets în două seturi. A eliminat-o în primul tur pe Francesca Jones, după ce a pierdut primul set, pentru ca în turul al doilea să o elimine pe Christina McHale, tot după pierderea primului set. Cu Francesca Jones a servit 15 ași și și-a pierdut serviciul de trei ori, în timp ce cu McHale a servit opt ași și și-a pierdut serviciul doar o dată în trei seturi. 

Tereza Martincova: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î Î

Tereza Martincova  a pătruns anul acesta în top 100 și a reușit să joace foarte bine pe hard, unde a ajuns în turul doi la Miami și turul al treilea la Dubai. A fost învinsă de Bianca Andreescu și Cori Gauff, dar a stat destul de aproape în acele partide. Pe iarbă, a arătat că are calitate în 2019, când a trecut de calificări la Mallorca și Wimbledon, dar a pierdut de fiecare dată în primul tur. Aici, a făcut o pertidă excelentă cu Caroline Dolehide, de care a trecut cu 6-2, 6-3. Nu a oferit nici o minge de break și a avut un procentaj de 82 % mingi câștigate cu al doilea serviciu. Evoluția sa a fost sigură, a lovit fără ezitare și a arătat un tonus fizic foarte bun. 

Statistica meciurilor directe Georgina Garcia-Perez v Tereza Martincova

Tereza Martincova s-a impus în trei seturi în urmă cu cinci ani, pe zgură, în singurul meci direct

Cote pentru Georgina Garcia-Perez v Tereza Martincova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,53 pentru o victorie a Terezei Martincova și o cotă de 1,75 pentru ca jucătoarea din Cehia să câștige primul set și meciul.

Georgina Garcia-Perez vs Tereza Martincova Pont: Tereza Martincova câștigă cu h(-3,5) la game-uri

Tereza Martincova a jucat excelent cu DOlehide, ajutată de un serviciu care nu a oferit nici o minge de break adversarei. Garcia-Perez vine după partide lungi, ultima cu McHale a durat peste trei ore. Jucătoarea din Spania are un serviciu bun, dar suferă la capitolul constanță. Merg pe jucătoarea mai bine clasată, evoluția ei mi s-a părut foarte sigură, cu un plan bine executat. Cota ofertiă de Superbet pariuri este excelentă i o recomand.

Pont pariuri: Tereza Martincova câștigă cu h(-3,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

9

Castigate:

4

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici