Share

Gabriela Ruse - Jil Teichman. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 21.07.2021

WTA

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

21 Iul 2021 09:23 365 0
Logo Gabriela Ruse Gabriela Ruse
Logo Jil Belen Teichmann Jil Belen Teichmann
VS
17:00 21 Iulie 2021
WTA - Palermo

Analiză și informații pentru Gabriela Ruse v Jil Belen Teichmann

În optimile de finală ale turneului WTA de la Palermo, Gabriela Ruse o întâlnește pe Jil Teichman, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Gabriela Ruse ocupă locul 137 în clasamentul WTA, în timp ce Teichman se află pe poziția 55.

Turneul de la Palermo face parte din categoria 250, se desfășoară pe zgură și are premii totale de peste 200 000 de dolari.

Gabriela Ruse: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Gabriela RUse continuă să impresioneze și să joace cel mai bun teis al ei. RUse a ajuns la zece victorii consecutive, serie începută în calificări la Hamburg. Titlul obținut la Hamburg i-a consolidat Gabrielei încrederea în forțele proprii, de aceea a continuat să impresioneze și la Gdynia. Nevoită să înceapă din calificări, Ruse a cedat doar patru game-uri cu Jebawi și un game cu Rosatello. AJunsă pe tabloul principal, a eliminat-o pe Mandy Minella cu 6-3, 6-1. După un prim set mai echilibrat, Gabriela s-a dezlănțuit în setul al doilea, în care a pulverizat serviciul adversarei, reușind să fructific patru mingi de break din zece. Ruse a arătat poftă de joc, multă siguranță și un tenis ofensiv, cu lovituri explozive. Jucătoarea română a ajuns la 18 victorii pe zgură și pare capabilă să repete performanța de la Hamburg.

Jil Belen Teichmann: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Jil Teichmann are 24 de ani și ocupă locul 55 în lume. Forma elvețiencei este una modestă, ea încercând să-și revină după o accidentare suferită la Strasbourg, care a obligat-o să sară peste Roland Garros. DUpă acea accidentare, Teichmann a pierdut patru partide la rând, serie întreruptă la Gdynia, unde a câștigat în primul tur. Teichmann poate fi  jucătoare periculoasă pe această suprafață, unde a obținut rezultate bune în trecut, dar la nivel de ITF. De altfel, ascensiunea în clasament o datorează unei serii foarte bune pe care a avut-o pe hardul nord american, în sezonul precedent. 

În primul tur, Teichmann s-a chinuit cu Bassols, locul 292, care a condus-o cu 1-0 la seturi și 4-3 cu break în setul al doilea. De acolo, Teichmann s-a trezit și a mai cedat doar un game. Și-a pierdut de patru ori serviciul. 

Statistica meciurilor directe Gabriela Ruse v Jil Belen Teichmann

Este 1-1 la întâlnirile directe. Teichman a câștigat în 2015 în calificări la ROland Garros, în timp ce Gabriela s-a impus la Hamburg, anul acesta, în două seturi.

Cote pentru Gabriela Ruse v Jil Belen Teichmann

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,25 pentru ca Ruse să ia primul set și meciul și o cotă de 2,05 pentru o victorie a Gabrielei la cel puțin trei game-uri diferență.

Gabriela Ruse vs Jil Belen Teichmann Pont: Gabriela Ruse câștigă

Gabriela a învins-o în urmă cu două săptămâni la Hamburg, în primul tur, dar jocul ei a crescut de atunci. RUse a arătat mult mai bine odată ce a acumulat victorii, iar la Gdynia a arătat un tenis de top 30. Teichmann s-a chinuit în primul tur cu o jucătoare aflată aproape de locul 300 și nu pare în cea mai bună formă fizică. Ruse știe că o poate învinge pe Teichmann, așaar nu va avea teamă de acest meci și cred că este jucătoarea mai bună la această oră. Superbet pariuri oferă o cotă excelentă pe care vă invit să o încercați.

Pont pariuri: Gabriela Ruse câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Anulat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

33

Castigate:

15

Pierdute:

17

Anulate:

1

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici