Share

Eugenie Bouchard vs Elise Mertens - Ponturi Pariuri WTA Praga, 14.08.2020

WTA

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

14 Aug 2020 07:18 709 0
Logo Eugenie Bouchard
Logo Elise Mertens
Eugenie Bouchard
Elise Mertens
VS
13:30 14 August 2020
WTA Praga

Analiză și informații pentru Eugenie Bouchard v Elise Mertens

Vineri, în jurul orelor 13.30, este programat cel de-al doilea sfert de finală de la WTA Praga, între canadianca Eugenie Bouchard (330 WTA) și belgianca Elise Mertens (23 WTA). Pronosticul recomandat este unul statistic, preluat de la casa de pariuri online Betano.ro și îl puteți consulta la finele acestei avancronici.

Eugenie Bouchard: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Eugenie (26 ani) este o jucătoare foarte talentată, fost număr 5 mondial în proba de simplu feminin. Personal, consider că nu și-a spus ultimul cuvânt în tenisul profesionist și ar putea să revină la un nivel de top, dacă se va pregăti serios și va fi ferită de accidentări. 

La 1,78 metri înălțime și circa 61 kilograme, sportiva originară din Montreal este una dintre cele mai plăcute prezențe din circuitul WTA, fiind atletică și explozivă. Are un stil de joc ofensiv-agresiv, bazat pe lovituri puternice la serviciu, forehand și backhand, de cele mai multe ori ea fiind jucătoarea care dictează ritmul și ia inițiativa în schimburile de mingi.

Bouchard s-a comportat excelent la retur în primele 2 tururi de aici, fiind anticipativă și de o agresivitate controlată, care a adus aminte de vremurile bune, din sezonul 2014, când juca semifinală la Roland Garros și finală la Wimbledon. Rusoaicei Kudermetova i-a luat 56% din puncte pe prima minge a acesteia, iar slovenei Zidansek 40%. 

În 2020 are deja mai multe victorii decât în tot anul trecut, fapt ce confirmă trendul său ascendent.

Elise Mertens: Forma echipei, știri și statistici

V V Î

Elise (24 ani) a eliminat 2 italience în drumul său spre sferturile de finală de la Praga, dar nu a excelat în evoluțiile sale.

În turul 1 a dispus de Paolini (95 WTA), scor 7-5 4-6 6-3, iar în optimi a trecut de Giorgi (71 WTA), scor 6-4 6-2. 

Desemnată cap de serie numărul 3, Mertens are un culoar destul de favorabil în această săptămână, chiar dacă este departe de nivelul său optim de performanță. La 1,79 metri înălțime și 67 kilograme, belgianca este o sportivă puternică, dar care preferă suprafețele rapide. Pe zgura roșie europeană nu prea este avantajată, iar serviciul său plat este atenuat de terenul lent. 

Un factor important în stabilirea rezultatului final îl constituie starea vremii din capitala Cehiei, fiind anunțate furtuni și reprize de ploaie pe tot parcursul zilei de vineri.

Statistica meciurilor directe Eugenie Bouchard v Elise Mertens

Mertens conduce cu 4-0 la duelurile directe. 

Cote pentru Eugenie Bouchard v Elise Mertens

Canadianca a primit o cotă de outsider, 3.15 la Betano.ro pentru calificarea în semifinală.


Eugenie Bouchard vs Elise Mertens Pont: Elise Mertens - Punctele câștigate la primul serviciul (%) - Sub 67.5

Mizez cu mare încredere pe varianta unui meci bun făcut la retur de către nord-americancă. Genie Bouchard a revenit într-o formă excelentă după lockdown, cu prestații solide în primele 2 tururi de la Praga. Deși este condusă la duelurile directe, acum canadianca va avea o șansă la prima confruntare pe zgură. Mertens și Halep sunt singurele 2 capete de serie rămase în concurs în turneul praghez, dar niciuna dintre ele nu a impresionat. În 2 din 3 partide jucate de la revenire, Elise nu a trecut de 60% eficiență pe primul serviciu, iar ieri a beneficiat de multiplele greșeli neforțate direct din retur comise de italianca Giorgi. Bouchard are o agresivitate controlată și ar putea să o pună mai des sub presiune pe belgiancă, astăzi.

Pont pariuri: Elise Mertens - Punctele câștigate la primul serviciul (%) - Sub 67.5

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Eugenie Bouchard vs Elise Mertens Pont: Eugenie Bouchard comite sub 3.5 duble greseli

Eugenie Bouchard este în formă foarte bună aici, iar dacă rămâne concentrată pe tenis în viitor poate să reintre în prima sută mondială. Inclusiv pe serviciu este mult mai atentă, iar ca duble a avut 2 în meciul cu Veronika Kudermetrova și 4 ieri cu Zidansek. Ieri a fost astfel puțin peste linie însă într-un meci de 3 ore, ea putând să închidă partida mult mai devreme. Elise Mertens este favorită aici însă nu este genul de jucătoare care pune mare presiune. Consider astfel că Bouchard va comite sub 3.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Eugenie Bouchard comite sub 3.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

14

Anulate:

1

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici