1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Emma Răducanu - Belinda Bencic. Ponturi pariuri tenis WTA US Open. 08.09.2021

Emma Răducanu - Belinda Bencic. Ponturi pariuri tenis WTA US Open. 08.09.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-09-08 01:10:00

Ponturi tenis WTA - US Open

08 Septembrie 2021, 19:00

Emma Raducanu

Emma Raducanu

versus
Belinda Bencic

Belinda Bencic

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Emma Raducanu v Belinda Bencic

În sferturile de finală ale turneului feminin de la US Open, Emma Răducanu o întâlnește pe Belinda Bencic, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Emma Răducanu vine din calificări și este locul 150 în clasamentul WTA, în timp ce Bencic este a 11-a favorită la câștigarea trofeului și locul 12 în lume.

Emma Raducanu: Forma echipei, știri și statistici

Emma Răducanu face un US Open de poveste. Jucătoarea britanică de numai 18 ani vine din calificări și nu a pierdut set până acum. Răducanu și-a anunțat prezența în circuitul WTA cu un tur patru la Wimbledon, unde s-a retras în fața lui Tomljianovic. Apoi, s-a retras și la Landsville, dar a făcut o finală la Chicago, un turneu ITF. A trecut lejer de calificări și nu s-a mai oprit până în sferturi. Dacă victoriile la Voegele și Zhang pot fi privite ca normale, deoarece e vorba de două jucătoare ieșite din formă și fără performanțe notabile în acest sezon, ceea ce a urmat pare neverosimil. Răducanu a zdrobit-o pe Sorribes TOrmo, o jucătoare incomodă și cu rezultate excelente pe hard în acest sezon, căreia i-a lăsat doar un game. Serviciul a fost la cote înalte, neavând de înfruntat nici o minge de break. În optimi, a spulberat-o și pe Shleb ROgers, cea care o eliminasae în turul anterior pe Barty. După un început timid, în care a fost condusă cu 2-0, Răducanu a reușit să câștige următoarele 11 game-uri. A oferit nouă mingi de break, din care a salvat opt, a servit trei ași și a comis doar două duble. Jocul Emmei Răducanu a impresionat în ultimele două jocuri, cu adversare periculoase pe această suprafață, iar britanica speră să treacă și de hopul numit Bencic.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Belinda Bencic: Forma echipei, știri și statistici

Belinda Bencic confirmă forma bună din această vară, în care a câștigat titlul olimpic și are o șansă bună la primul ei titlu de Grand Slam. Bencic este jucătoarea cu cel mai complex tenis dintre cele rămase în turneu. Capabilă de cele mai dificile execuții, pe care le face cu o ușurință dezarmantă, Bencic a reușit să se stabilizeze emoțional și să joace bine în punctele cheie. Serviciul îi funcționează impecabil și nu și l-a pierdut mai mult de o dată pe meci. La fel ca Răducanu, Bencic nu a poerdut set, dar a învins în ultimele două partide jucătoare puternice, care i-au testat nivelul de joc. Dacă victoriile cu Rus și Trevisan nu merită menționate, deoarece diferența de valoare era uriașă, victoriile cu Pegula și Swiatek trebuie amintite. CU Pegula, Bencic a returnat impecabil și a obținut 12 mingi de break, din care a fructificat patru. Pe serviciul ei, elvețianca a servit patru ași, cu două duble și cu doar trei mingi de break oferite, din care a salvat două. În optimi, cu IGa Swiantek, Bencic a avut nervii mai tari în primul set, pe care l-a câștigat la tiebreak, după ce a servit pentru set la 5-4. În tiebreak, Bencic a salvat trei mingi de set și a câștigat la 12. În setul al doilea, Bencic nu și-a mai pierdut serviciul și a închis meciul în două seturi. Din nou returul a fost la înălțime, a făcut rost de nouă mingi de break și a fructificat două din ele.

Statistica meciurilor directe Emma Raducanu v Belinda Bencic

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Emma Raducanu v Belinda Bencic

DIn oferta Betano pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,05 pentru ca Bencic să ia primul set și meciul și o cotă de 2,6 pentru o victorie clară, la cel puțin cinci game-uri diferență.

Emma Raducanu vs Belinda Bencic Pont: Belinda Bencic câștigă

Bencic a fost testată serios de Swiatek și a fost nevoie să-și ridice mult nivelul pentru a se impune. Răducanu a eliminat-o pe Rogers, o jucătoare limitată ca exprimare și cu un bagaj tehnic mult sub nivelul Belindei Bencic. Cred că Belinda a avut parte de partide mai tari, în care a fost pusă sub presiune, spre deosebire de Emma, care nu a avut parte de așa ceva. Experiența este de partea lui Bencic, mai ales că a câștigat titlul olimpic nu cu mult timp în urmă, iar nivelul arătat pe retur de elvețiancă poate face diferența. Merg pe o victorie a lui Bencic, jucătoarea cu un bagaj mai vast de lovituri și cu o experiență mai bună la acest nivel. Cota am ales-o din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici