1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Emiliana Arango - Julia Riera

Emiliana Arango - Julia Riera: ponturi pariuri tenis WTA Bogota. 02.04.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-03-31 16:17:00

WTA Bogota

02 Aprilie 2024, 18:00

Emiliana Arango

Emiliana Arango

versus
Julia Riera

Julia Riera

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Emiliana Arango v Julia Riera

Într-un meci din primul tur de la WTA Bogota, față în față se vor afla Emiliana Arango și Julia Riera. Confruntarea celor două este programată în cursul serii de marți, în complexul pe zgură din Columbia. În cele ce urmează puteți citi prezentarea sportivelor, iar la final de articol vine pontul oferit.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Emiliana Arango: Forma echipei, știri și statistici

Emiliana Arango este o jucătoare de 23 de ani din Columbia, care ocupă locul 123 WTA. Startul anului nu a adus rezultatele dorite pentru ea: 6 victorii și 9 înfrângeri pentru Emiliana.

Totuși, cel mai recent turneu a arătat o creștere de formă. La WTA Miami, Emiliana a câștigat 3 partide. Columbianca le-a învins pe Kayla Day, Alexandra Eala și Tatjana Maria.

Arango a părăsit competiția din Florida după jocul cu Leylah Fernandez (4-6, 2-6). În partida care a dus la eliminare, Arango a avut 3 duble greșeli. Chiar și când a câștigat, cu Alexandra Eala, Emiliana a comis tot 3 duble greșeli.

Mergem un turneu mai în spate, cel de la Indian Wells, în care Arango a cedat cu Erika Andreeva în primul tur de calificări (6-3, 4-6, 1-6). În acel joc, Emiliana a avut 9 duble greșeli.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Julia Riera: Forma echipei, știri și statistici

Julia Riera este o sportivă de 21 de ani din Argentina, ocupantă a locului 119 WTA. Anul 2023 a fost cel care a propulsat-o pe sportiva din America de Sud în partea de sus a clasamentului mondial.

Ea a avut 55 de victorii în sezonul precedent, iar actuala stagiune a început tot pe un trend ascendent. Riera are 10 meciuri câștigate și 7 pierdute în actuala stagiune, iar acum suntem în fazele incipiente ale întrecerilor pe zgură, suprafața ei preferată.

Primul turneu jucat pe zgură în 2023 a adus o semifinală la San Luis Potosi. Riera a cedat cu Francesca Jones (4-6, 3-6) în duelul pentru accesul în finală. Julia a avut 3 duble greșeli în acea partidă.

Inconstanța la serviciu îi caracterizează jocul: chiar dacă a învins-o în sferturile de finală pe Suzan Lamens (6-4, 6-4), Riera a comis 4 duble greșeli.

Statistica meciurilor directe Emiliana Arango v Julia Riera

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cele două sportive. Pe primul l-a câștigat Emiliana Arango, anul trecut, la ITF Mosquera. Ea a învins cu 6-1, 6-7, 6-3, la capătul unei partide cu 11 duble greșeli (5-6).

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Emiliana Arango v Julia Riera

Condițiile de joc sunt dificile la Bogota, se joacă la altitudine, iar mingile sunt mult mai greu de controlat. Ambele jucătoare au oricum probleme la serviciu, iar în astfel de condiții de joc, acestea se vor acutiza. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem superior de duble greșeli. La peste 7,5 total aveți o cotă excelentă de 2,30.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Emiliana Arango vs Julia Riera Pont: Peste 6,5 duble greșeli total

Ambele jucătoare comit în general un număr ridicat de duble greșeli. Acum această problemă va fi una mai gravă, deoarece la Bogota condițiile de joc sunt dificile. An de an se comit mult mai multe duble greșeli decât la alte competiții, tocmai pentru că altitudinea îngreunează misiunea sportivelor. Recomand cu încredere un barem de peste 6,5 duble greșeli total, la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri sportive. Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici