1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Pont Australian Open, Elise Mertens vs Simona Halep: românca și-a intrat în ritm

Pont Australian Open, Elise Mertens vs Simona Halep: românca și-a intrat în ritm

Caramavrov
Caramavrov

2020-01-25 23:40:00

Tenis WTA - Australian Open

27 Ianuarie 2020, 02:00

Elise Mertens

Elise Mertens

versus
Simona Halep

Simona Halep

1.63

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Elise Mertens v Simona Halep

Simona Halep (3 WTA) își continuă traseul la Australian Open și o întâlnește în optimile de finală pe Elise Mertens (17 WTA), luni, de la ora 02:00 (ora României). Câștigătoarea confruntării o va întâlni în „sferturi” pe învingătoarea dintre Annet Kontaveit și Iga Swiatek.

Pontul pentru meciul Elise Mertens vs Simona Halep poate fi citit la finalul acestei analize.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Elise Mertens: Forma echipei, știri și statistici

Elise Mertens s-a impus în turul trei în fața lui Catherine "CiCi" Bellis (6-1, 6-7, 6-0), după un meci care a durat două ore. A fost o victorie foarte muncită în fața numărului 600 WTA.

Viitoarea adversară a Simonei Halep a fost semifinalistă la Melbourne în 2018, fază a competiției în care a fost învinsă de Caroline Wozniacki (3-6, 6-7). Presa belgiană are așteptări mari de la participarea din acest an.

”Va fi un meci foarte greu, dar sunt fericită că am ajuns în runda a patra. Vreau să iau totul meci cu meci, toți oponenții sunt diferiți, fiecare zi este diferită și vreau să dau 100%”, a spus Mertens înainte de confruntarea cu Halep.

Belgianca are ascendentul moral al ultimei confruntări directe, când a ieșit învingătoare în trei seturi.

Simona Halep: Forma echipei, știri și statistici

Simona Halep s-a calificat în „optimile” turneului de Grand Slam de la Antipozi după ce a învins-o clar, cu 6-1, 6-4, pe Iulia Putintseva din Kazahstan, locul 38 WTA. Halep a reușit 3 aşi şi a făcut 3 duble greşeli. Românca a avut procentaje mult mai bune atât pe serviciul 1, cât și pe al doilea.

Românca a stat doar o oră și 19 minute pe teren în turul III, așa că nu a avut când să obosească. Starea ei fizică este foarte bună, loviturile au început să-i intre, simte mingea excelent și s-a adaptat perfect, până acum, atmosferei de la Melbourne.

„Am întâlnit-o de trei ori și e suficient pentru a ști cum joacă și ce am de făcut împotriva ei. Voi fi pregătită pentru meci și trebuie să lupt”, a spus Simona după victoria cu Putintseva.

Halep a pierdut în „optimi” la ediţia de anul trecut la Melbourne şi a jucat finala în 2018. Prezența lui Daren Cahil este un argument în plus pentru câștigarea trofeului în 2020.

Statistica meciurilor directe Elise Mertens v Simona Halep

Simona Halep a mai jucat de trei ori împotriva lui Mertens, câştigând două partide în 2018: 6-1, 6-2, în „sferturi” la Roland Garros şi 6-0, 6-3, în „optimi” la Madrid.

Anul trecut, Mertens a învins-o pe românca noastră în finala Qatar Open cu 3-6, 6-4, 6-3.

Cote pentru Elise Mertens v Simona Halep

Simona Halep are cota 1.61 să câștige primul set. Pentru o cotă și mai mare, de 2.40, se poate miza pe victoria Simonei cu 2-0 la seturi.

Elise Mertens vs Simona Halep Pont: Victorie Simona Halep

Simona Halep și-a intrat în ritm, dovadă stând victoria categorică din runda precedentă. Nu același lucru se poate spune și despre Mertens, care a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de o adversară poziționată în afara topului 500 în clasamentul WTA! Cred că Simona se poate califica în „sferturile de finală” ale Australian Open 2020.

Miza: 10/10
Cota: 1.63
Status: Castigat

Elise Mertens vs Simona Halep Pont: Simona Halep -4.5 game-uri

Simona a jucat excelent cu Putintseva si pare intrată bine în competiție. Mertens nu a excelat ca joc si a ajuns aici fără să elimine adversare prea puternice. Simona a controlat meciul si la Doha, când a pierdut pe o cădere inexplicabilă, greu de repetat acum. Vad o victorie clară a Simonei, deoarece Mertens nu are un joc care să o pună în dificultate.

Miza: 10/10
Cota: 2.40
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici