1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Elise Mertens - Petra Martic.

Elise Mertens - Petra Martic. Ponturi pariuri tenis WTA Roland Garros. 30.05.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-05-29 17:33:00

Tenis WTA - Roland Garros

30 Mai 2024, 13:30

Elise Mertens

Elise Mertens

versus
Petra Martic

Petra Martic

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Elise Mertens v Petra Martic

În turul al doilea al turneului de la Roland Garros, Elise Mertens o întâlnește pe Petra martic, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Mertens ocupă locul 27 în clasamentul WTA, în timp ce Martic se află pe poziția 81. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elise Mertens: Forma echipei, știri și statistici

Elise Mertens are 28 de ani, ocupă locul 27 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 12. Jucătoarea belgiană ia parte pentru a opta oară la acest turneu, unde a ajuns de trei ori în optimile de finală.

Mertens este o jucătoare care nu a avut rezultate grozave la turneele de Grand Slam în ultimii ani. Anul trecut, a reușit să-și apere titlul la Monastir și să se mențină în top 30 deși jocul ei a fost departe de cel obișnuit.

Elise este o jucătoare constantă, care pierde rar atunci când este favorită. Pe zgură, a fost mereu vulnerabilă, iar ultimele trofee câștigate pe această suprafață au fost în 2018. Are 103 victorii pe zgură, față de 253 pe hard.

În acest sezon, are doar o victorie pe zgura europeană și i-a luat doar două game-uri Irinei Begu la Roma.

Aici, a trecut de Maria Lourdes Carle, în două seturi. A salvat șase mingi de break din 11 și a câștigat de șapte ori pe serviciul advers. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Petra Martic: Forma echipei, știri și statistici

Petra Martic are 33 de ani, ocupă locul 81 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 14. Jucătoarea croată are un sfert de finală în 2019, dar în ultimii trei ani a fost eliminată de două ori în primul tur și o dată în turul al doilea.

Martic este o jucătoare care a avut succes pe zgură. Tenisul ei este unul creativ, lipsit de forță și plin de răbdare. Anul trecut, a câștigat 26 de meciuri și a pierdut 22. 

A început sezonul cu un sfert de finală la Auckland, însă nu a mai câștigat prea multe partide după aceea. La șase turnee a pierdut în primul tur și nu a reușit să mai lege două victorii la celelalte la care a luat parte. Pe zgură, avea doar două victorii înaintea acestui turneu.

În primul tur, Martic a eliminat-o pe Kristina Mladenovic cu un dublu 6-4. A servit cinci ași, cu patru duble greșeli și a salvat trei mingi de break din șase. 

Statistica meciurilor directe Elise Mertens v Petra Martic

Este 4-0 pentru Elise Mertens. Toate victoriile au avut loc pe hard, iar cea mai recentă a venit la Miami, în 2023, în două seturi. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Elise Mertens v Petra Martic

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,6 pentru ca Mertens să ia primul set și meciul și o cotă de 1,57 pentru o victorie a belgiencei la cel puțin trei game-uri. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elise Mertens vs Petra Martic Pont: Elise Mertens câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Elise Mertens a pierdut doar un set în cele patru meciuri cu Petra Martic. Este primul meci pe zgură între cele două, dar condițiile de joc o avantajează pe Mertens. Cred că rezultatele directe anterioare vor cântări greu, mai ales că forma celor două nu era una grozavă înaintea turneului. Judecând după cele eliminate în primul tur, Mertens e și aici în avantaj, deoarece Lourdes Carle e o jucătoare mai valoroasă și mai în formă decât Mladenovic, care i-a pus probleme Petrei Martic. Merg pe un succes la cel puțin patru game-uri diferență pentru Mertens, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici