1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Elise Mertens - Karolina Pliskova: ponturi pariuri WTA Roma. 19.09.2020. Partidă tare la Foro Italico!

Elise Mertens - Karolina Pliskova: ponturi pariuri WTA Roma. 19.09.2020. Partidă tare la Foro Italico!

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-09-18 23:08:00

WTA Roma

19 Septembrie 2020, 20:00

Elise Mertens

Elise Mertens

versus
Karolina Pliskova

Karolina Pliskova

2.88

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Elise Mertens v Karolina Pliskova

În ultimul sfert de finală de la Roma, față în față se vor afla Karolina Pliskova și Elise Mertens. Partida este programată sâmbătă, nu înainte de ora 20:00, pe arena centrală din complexul Foro Italico. 

Elise Mertens: Forma echipei, știri și statistici

Elise Mertens este una dintre cele mai prolifice jucătoare de după reluarea circuitului WTA. Belgianca de 24 de ani a jucat în fiecare săptămână, iar performanțele nu s-au lăsat așteptate. Din startul lui august și până în prezent, Mertens a câștigat nu mai puțin de 15 meciuri. În ultima lună și jumătate, ocupanta locului 20 WTA a făcut finală la Praga, semifinale la Cincinnati Open și sfert de finală la US Open. Acum a ajuns în sferturi la Roma, după victorii în minimum de seturi cu Su-Wei Hsieh, Magda Linette și Danka Kovinic. După succesul obținut vineri în fața lui Kovinic, Mertens are 26 de victorii în 2020 - cele mai multe din circuit! În duelul cu muntenegreanca, Elise a comis 3 duble, a reușit 4 break-uri și și-a adjudecat 72% din punctele jucate cu prima minge (23/32).

Karolina Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Karoliona Pliskova este a doua favorită a turneului de la Roma și, totodată, deținătoarea titlului de la Foro Italico. Ea s-a impus anul trecut într-o finală cu Johanna Konta (6-3, 6-4). Jucătoarea din Cehia ocupă locul 4 WTA și a ajuns în sferturile ediției din acest an fără să cedeze vreun set. Ea a avut un tur liber, iar apoi a trecut de Barbora Strycova și Anna Blinkova. Karolina stă bine din punct de vedere fizic - are 1,86 m înălțime, serviciul este unul puternic, iar cu forehandul plat reușește să încheie rapid punctele în favoarea sa. Pliskova joacă pentru a 7-a oară la Roma, iar acum s-a calificat pentru a 3-a oară în sferturile de finală. Sportiva de 28 de ani și-a adjudecat 29 din cele 36 de puncte jucate pe primul serviciu (81%). Vorbim despre una dintre cele mai bune jucătoare la serviciu din tot circuitul. Anul trecut a încheiat pe primul loc în clasamentul așilor, iar în 2020 și-a trecut în cont 83,3% din game-urile disputate pe propriul serviciu. 

Statistica meciurilor directe Elise Mertens v Karolina Pliskova

Este al doilea meci direct între cele două jucătoare. Pe primul și l-a adjudecat clar Pliskova. Acesta a avut loc anul trecut, pe iarba de la Eastbourne, iar scorul a fost 6-1, 6-2.

Cote pentru Elise Mertens v Karolina Pliskova

Jucătoarea din Cehia este considerată ușor favorită, iar eu am mare încredere în serviciul ei. În afara pontului oferit, din oferta de pariuri Betfair puteți selecta și victoria Karolinei Pliskova, la o cotă de 1,80.

Elise Mertens vs Karolina Pliskova Pont: Elise Mertens nu face break în fiecare set

Un rol-cheie în acest meci va fi jucat de serviciul Karolinei Pliskova. Adversara sa are un joc mai variat de pe linia de fund și își va dori prelungirea punctelor. În cazul în care cehoaica prinde o zi bună la serviciu, eforturile lui Elise vor rămâne fără rezultate notabile. În singurul meci direct anterior, disputat ce e drept pe iarbă, Mertens nu a reușit să îi facă nici măcar un break Karolinei. Suprafața de joc e diferită la Roma, însă Pliskova se simte bine și în Italia. Să nu uităm că e deținătoarea titlului, iar în cele două meciuri de la actuala ediție nu a pierdut vreun set. Consider că trebuie încercată cota oferită de Betfair pentru cel puțin un set în care Pliskova nu își pierde serviciul. E un adevărat value-bet. Dacă jucătoarea din Cehia își păstrează același procentaj ridicat la serviciu, îmi e greu să cred că Mertens se poate impune des contra serviciului. Succes!

Elise Mertens vs Karolina Pliskova Pont: Peste 20,5 game-uri

Meciul dintre Mertens și Pliskova se anunță foarte disputat. Fiecare jucătoare are armele sale și implicit fiecare are șansa sa la victorie. Cred însă ca va fi un meci foarte strâns și vom avea cel puțin 21 de gameuri. Cota oferită de Betano una bună.

Miza: 9/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici