1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Elise Mertens - Daria Kasatkina.

Elise Mertens - Daria Kasatkina. Ponturi pariuri tenis WTA Miami. 23.03.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-03-23 08:37:00

WTA - Miami

23 Martie 2023, 17:00

Elise Mertens

Elise Mertens

versus
Daria Kasatkina

Daria Kasatkina

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Elise Mertens v Daria Kasatkina

În primul tur al turneului WTA de la Miami, Elise Mertens o întâlnește pe Daria Kasatkina, iar noi am selectat un pronostic pentru aest meci din oferta Superbet pariuri. Elise Mertens ocupă locul 39 în clasamentul WTA, în timp ce Daria Kasatkina se află pe locul opt.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Elise Mertens: Forma echipei, știri și statistici

Elise Merten are 27 de ani, ocupă locul 39 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 12. Mertens se află pentru a șasea oară la Miami, unde anul trecut era eliminată în turul al doilea, iar cea mai bună performanță este atingerea optimilor de finală, în urmă cu doi ani. Jucătoarea din Belgia a avut un 2022 ceva mai dificil, în care a ieșit din top 30 și a trebuit să participe pe final la turnee de mai mică anvergură pentru a aduna puncte. AȘa a câștigat turneul de la Monastir, singurul ei succes în 2022. Anul acesta, are deja 11 victorii, dar a adunat și șapte înfrângeri. A pierdut în turul al treilea la AO cu Sabalenka și a ajuns în semifinale la Monterrey, unde a pierdut cu Caroline Garcia. A fost eliminată în primul tur la Indian Wells.

Aici, a trecut în primul tur de Alycia Parks, în două seturi. A oferit trei mingi de break și le-a salvat pe toate.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Daria Kasatkina: Forma echipei, știri și statistici

Daria Kasatkina are 25 de ani și ocupăî locul opt î clasamentul WTA, cea mai înaltă poziție atinsă vreodată. Kasatkina este o jucătoare capricioasă, care are momente bune în timpul unui sezon, dar și serii de meciuri slabe în care pare dezinteresată de tenis. Anul trecut, a fost unul foarte bun, cu 41 de victorii, dintre care 24 pe hard, ceea ce a dus-o pe locul opt în clasament. Anul acesta a început mai greu, cu un bilanț de șase victorii și șapte înfrângeri, cu o finală la Adelaide, pierdută la Bencic. A fost eliminată de Gracheva în turul al treilea la Indian Wells și de Krejcikova în primul tur la Dubai. La Miami se află pentru a șasea oară și doar o dată a depășit turul al doilea.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Elise Mertens v Daria Kasatkina

Este 4-1 pentru Daria Kasatkina la întâlnirile directe. Kasatkina a câștigat ultimele trei partide în minim de seturi. Ultimul meci a avut loc anul trecut, la Sydnei, iar Daria a câștigat cu 6-3, 6-4.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Elise Mertens v Daria Kasatkina

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru o victorie a Dariei Kasatkina și o cotă de 1,75 pentru ca Daria să ia primul set.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Elise Mertens vs Daria Kasatkina Pont: Daria Kasatkina cu (+2,5) la game-uri

Se întâlnesc două jucătoare care nu au afișat o formă prea bună în startul sezonului, dar cu un avantaj de partea Kasatkinei, care are 4-1 la general. Daria nu a pierdut set cu Mertens în ultimele trei partide, dintre care două au fost pe hard. Niciuna nu are vreo performanță la Miami, de aceea jocul se anunță unul echilibrat. Am ales o cotă din oferta Superbet pariuri, în care îi dau Dariei două game-uri din start, deoarece mă aștept să ia măcar un set în acest meci.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici