1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Elina Svitolina vs Maria Camila Osorio Serrano, Ponturi Pariuri WTA Tenerife, 19.10.2021

Elina Svitolina vs Maria Camila Osorio Serrano, Ponturi Pariuri WTA Tenerife, 19.10.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-10-19 09:39:00

WTA Tenerife

19 Octombrie 2021, 17:00

Elina Svitolina

Elina Svitolina

versus
Maria Camila Osorio Serrano

Maria Camila Osorio Serrano

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Elina Svitolina v Maria Camila Osorio Serrano

Ne aflăm la doar trei săptămâni distanță de debutul Turneului Campioanelor de la Guadalajara, iar lupta pentru ultimele patru locuri eligibile rămâne în continuare deschisă. În această săptămână se vor desfășura două turnee în circuitul WTA, cele de la Moscova, respectiv Tenerife, cel din urmă fiind un event desfășurat în premieră într-un sezon calendaristic.

Principalele favorite prezente la linia de start de la Tenerife sunt Elina Svitolina și Tamara Zidansek, discrepanța dintre cele două fiind destul de semnificativă, nu mai puțin de 27 de locuri diferență în ierarhia mondială în favoarea ucrainiencei. Svitolina va debuta astăzi împotriva Camilei Osorio Serrano, acest meci fiind și cel asupra căruia ne vom îndrepta atenția în continuare. Duelul din prima rundă se va disputa ultimul pe arena centrală, cu începere nu înainte de ora 17:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Elina Svitolina: Forma echipei, știri și statistici

Elina Svitolina este a 6-a jucătoare a lumii și favorita principală a acestei ediții de la Tenerife. Jucătoarea din Ucraina a pierdut teren considerabil săptămâna trecută la Indian Wells, atât evoluția ei sub așteptări din California, cât și jocul rezultatelor, afectându-i serios șansele pentru Turneul Campioanelor. Vestea bună pentru Svitolina este că Ashleigh Barty va fi, cel mai probabil, absentă de pe tabloul de la Guadalajara, astfel că pentru turneul din Mexic se va califica inclusiv locul al 9-lea, ocupat în prezent de Ons Jabeur. Ecartul dintre Svitolina și Jabeur este de 519 puncte în prezent, diferență ce va fi foarte dificil de recuperat cu doar trei săptămâni rămase de disputat.

Poziția nefastă pe care o ocupă în prezent în ierarhia Live Race este și principalul motiv pentru care ucraineanca a decis să participe la Tenerife în detrimentul turneului de la Moscova, aici având șanse mult mai bune să ajungă departe sau chiar să câștige turneul, fiind un tablou mult mai accesibil comparativ cu cel din capitala Rusiei.

Hardul rămâne suprafața favorită a Svitolinei și în acest sezon, fiind cea pe care a obținut cele mai importante rezultate din 2021, inclusiv titlul câștigat la Chicago, medalia de bronz de la Tokyo, semifinala de la Miami sau sferturile de finală de la US Open și Abu Dhabi.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Maria Camila Osorio Serrano: Forma echipei, știri și statistici

Maria Camila Osorio Serrano este o columbiancă în vârstă de 19 ani, actualmente ocupanta poziției a 63-a în ierarhia mondială. Sud-americanca a avut până acum cel mai bun sezon al carierei, în prezent fiind a 54-a jucătoare a lumii într-o ierarhie exclusivă pe 2021 și, dacă va încheia sezonul în top 60, își va fi îmbunătățit poziția cu mai bine de 125 de locuri în clasament comparativ cu finalul anului precedent. O excelentă junioare și lideră mondială la vârsta de 16 ani, Osorio Serrano a realizat cu brio tranziția către circuitul profesionist în acest sezon, în prima sa parte reușind câteva rezultate foarte solide, îndeosebi pe zgură. După titlul câștigat în fața propriilor fani la Bogota, primul WTA al carierei, Serrano a mai bifat semifinale la alte două competiții în săptămâni consecutive, Charleston și Belgrad, după care, venită din calificări, a acces până în turul al treilea la Wimbledon, deși se afla la debutul pe tabloul principal de la All England Club.

Din păcate pentru ea, rezultatele bune au întârziat să apară și cu debutul sezonului pe hard, după Wimbledon fiind învinsă în runda inaugurală în cinci din următoarele șase turnee la care a participat. Osorio Serrano în 7 din ultimele 8 partide disputate în circuit, iar ultimele eșecuri au fost destul de drastice, 0-6 1-6 cu Ons Jabeur la US Open, 3-6 5-7 cu Tereza Martincova la Chicago, respectiv 0-6 4-6 cu Aliaksandra Sasnovich la Indian Wells.

Columbianca va încerca astăzi să obțină doar a doua victorie a anului pe tabloul principal al unui turneu pe hard, precedentele succese din acest sezon pe hard înregistrându-le în turnee ITF sau în calificările competițiilor WTA/Grand Slam.

Statistica meciurilor directe Elina Svitolina v Maria Camila Osorio Serrano

Acesta va fi primul duel direct între cele două jucătoare.

Cote pentru Elina Svitolina v Maria Camila Osorio Serrano

Este de așteptat ca Svitolina să domine această partidă și să afișeze o abordare agresivă în mod constant pe serviciul columbiencei. Pentru over 5.5 breakuri reușite în meci de Svitolina, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 2.55.

Elina Svitolina vs Maria Camila Osorio Serrano Pont: Elina Svitolina sub 12.5 game-uri câștigate

Elina Svitolina a fost una dintre perdantele săptămânii trecute de la Indian Wells. Ucraineanca, deși se afla în pole-position pentru calificarea la Turneul Campioanelor, a fost dezavantajată de jocul rezultatelor și a fost depășită în clasamentul Live Race atât de Ons Jabeur cât și de Paula Badosa, iar acum ecartul între ea și tunisiancă este de aproximativ 500 de puncte. Principalul obiectiv al Svitolinei este câștigarea turneului și acumularea a cât mai multe puncte, probabil principalul argument al prezenței sale aici fiind tabloul mult mai accesibil comparativ cu cel de la Moscova. Osorio Serrano traversează un moment foarte slab pe plan sportiv, jucătoarea din Columbia reușind o singură victorie în circuit de la începutul lunii iulie și până în prezent. Sud-americanca a înregistrat șapte înfrângeri din ultimele opt partide oficiale, iar ultimele trei eșecuri înregistrate au fost destul de drastice (1-6 0-6 cu Jabeur, 3-6 5-7 cu Martincova, respectiv 0-6 4-6 cu Sasnovich), toate pe hard. Mă aștept la o evoluție dominantă din partea Svitolinei care nu ar trebui să înfrunte prea mari dificultăți din partea Camilei Osorio, în special în acest context. Pronosticul meu merge pe sub 12.5 game-uri câștigate de Elina Svitolina pentru o cotă de 1.57. . Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici