1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Elina Svitolina - Arantxa Rus: Ponturi pariuri semifinale WTA Monterrey. 08.03.2020

Elina Svitolina - Arantxa Rus: Ponturi pariuri semifinale WTA Monterrey. 08.03.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-03-07 17:36:00

WTA Monterrey

08 Martie 2020, 01:00

Elina Svitolina

Elina Svitolina

versus
Arantxa Rus

Arantxa Rus

1.83

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Elina Svitolina v Arantxa Rus

În a doua semifinală a zilei de la WTA Monterrey, Elina Svitolina o întâlnește pe Arantxa Rus. Partida este programată la ora 01:00. În cele ce urmează puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Elina Svitolina: Forma echipei, știri și statistici

După un start de an anevoios, Elina pare să-și fi găsit ritmul la Monterrey. Ea venea după 3 înfrângeri la rând, de fiecare dată cu 0-2 la seturi. Pentru a-și repara moralul, dar și pentru a avea meciuri în picioare, Svitolina le-a cerut un Wild Card organizatorilor turneului mexican. Aceștia i l-au acordat bucuroși, astfel că sportiva din Odessa este principala favorită a întrecerii de la Monterrey. Elina s-a calificat în semifinale fără să cedeze un set în meciurile cu Danka Kovinic, Olga Govortsova și Leylah Fernandez. Este cel mai bun rezultat al sezonului pentru Svitolina, care bifase un singur sfert de finală în 2020 - la Hua Hin (Thailanda).

Arantxa Rus: Forma echipei, știri și statistici

Arantxa este una dintre performerele ultimelor 12 luni. Ea a cucerit anul trecut nu mai puțin de 10 titluri de nivel ITF - un record all-time în istoria acestui sport. Nu mai puțin de 78 de partide a câștigat olandeza, care a ajuns din afara primelor 300 până pe poziția 76 WTA. Totuși, la nivel WTA lucrurile nu au mers atât de bine, iar începutul anului a adus un bilanț mai degrabă modest: înfrângeri în al doilea meci atât la Hobart, cât și la Melbourne, în timp ce săptămâna trecută părăsea întrecerea de la Acapulco încă din runda inaugurală. La Monterrey în schimb, astrele s-au aliniat pentru Rus. Batava a profitat de abandonul Varvarei Flink, apoi le-a învins pe Lauren Davis și Rebecca Peterson. Ea caută calificarea în prima finală WTA a carierei! 

Statistica meciurilor directe Elina Svitolina v Arantxa Rus

Rus a câștigat singurul meci direct, disputat însă în urmă cu multă vreme. Olandeza se impunea în 2011, cu 6-4, 4-6, 6-3 într-o confruntare pe zgura de la Saint Gaudens.

Cote pentru Elina Svitolina v Arantxa Rus

Jucătoarea din Ucraina pornește cu prima șansă. În afara pontului oferit pe ași, puteți încerca și un 2-0 la seturi pentru Elina, la o cotă de 2,00.

Elina Svitolina vs Arantxa Rus Pont: Arantxa Rus sub 1,5 ași

Le-am văzut în această săptămână la lucru atât pe Elina, cât și pe Arantxa. Rus este tipul de jucătoare inconstantă, care îți câștigă puncte spectaculoase, luptă pentru cauze aproape pierdute, dar greșește din mijlocul terenului cu mingea în rachetă. Serviciul ei nu este unul impresionant: în fața adversarelor care returnează bine, precum Svitolina, Rus nu reușește mulți ași. În acest sens, grăitor este duelul din turul 2 de la Monterrey, în care nu a servit nici măcar un as cu Lauren Davis. Baremul oferit de Betfair mi se pare decent și îl recomand!

Miza: 8/10
Cota: 1.83
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici