1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Elena Rybakina vs Liudmila Samsonova

Elena Rybakina vs Liudmila Samsonova, Ponturi Pariuri WTA Tokyo, 21.09.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-09-20 16:15:00

WTA Tokyo

21 Septembrie 2022, 08:00

Elena Rybakina

Elena Rybakina

versus
Liudmila Samsonova

Liudmila Samsonova

1.65

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Elena Rybakina v Liudmila Samsonova

Turneul de la Tokyo face parte din categoria competițiilor de nivel WTA 500 și revine în circuit după o perioadă de patru ani de absență. Turneul din capitala Japoniei este unul de tradiție în circuit, iar campioana ultimei ediții, Karolina Pliskova, este prezentă la linia de start în încercarea de a-și apăra trofeul, din postura de cap de serie nr.6. Lista favoritelor este completată de: Paula Badosa, Caroline Garcia, Garbine Muguruza și Veronika Kudermetova.

În continuare vom prefața duelul din prima rundă ce le va pune față în față pe cazaca Elena Rybakina și pe rusoaica Liudmila Samsonova. Această partidă este programată în jurul orei 08:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena Rybakina este a 22-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.8 al ediției din acest an de la Tokyo. Tenismena originară din Rusia, dar care evoluează sub culorile Kazakhstanului, se află, asemenea adversarei sale, aș spune eu, în cel mai bun moment al carierei. Rybakina este la zece poziții distanță de cea mai bună clasare din carieră, însă ea a fost una dintre jucătoarele clar dezavantajate de decizia organizatorilor de a nu acorda puncte pentru ediția din acest an de la Wimbledon. Surprinzătoarea campioană de la All England Club a avut de suferit din acest punct de vedere, cu cele 2000 de puncte obținute acolo Elena ar fi ajuns în apropierea top 3 în ierarhia exclusivă pe 2022 și cu siguranță ar fi acces în top 10 pentru prima dată în carieră.

După succesul total neașteptat de pe gazonul londonez, Rybakina a etalat multă inconstanță în evoluții. Sfert-finalistă la Cincinnati, jucătoarea ce reprezintă Kazakhstanul a fost învinsă în runda inaugurală atât la US Open, cât și la San Jose, dar a cedat prematur, în runda a doua, și în Canada, în turneul de 1000 de puncte de la Montreal.

Ulterior eșecului suferit în fața Clarei Burel la Flushing Meadows, Rybakina a revenit în circuit pentru turneul din Slovenia, de la Portoroz, acolo unde a ajuns până în finală, dar a cedat în trei seturi în fața cehoaicei Katerina Siniakova, deși a plecat cu prima șansă la cucerirea trofeului.

După două zile de pauză, Rybakina trebuie să se adapteze la condiții cu totul și cu totul diferite de joc, nu neapărat în ceea ce privește suprafața, cât modificarea bruscă de fus orar din Japonia comparativ cu cea de pe bătrânul continent.

Aceasta este prima participare din carieră a Elenei Rybakina pe tabloul principal de la Tokyo.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Liudmila Samsonova: Forma echipei, știri și statistici

Liudmila Samsonova este o rusoaică în vârstă de 23 de ani, ocupanta poziției a 30-a în clasamentul mondial. Samsonova se află într-unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale. Rusoaica și-a pus pentru prima dată amprenta cu adevărat în circuit la jumătatea sezonului anterior, atunci când, aproape de nicăieri, reușea să impresioneze prin evoluții excelente pe gazon, atât la Berlin, acolo unde avea să câștige primul titlu din carieră, cât și la Wimbledon, unde avea să bifeze o nouă bornă importantă, calificându-se în premieră în optimile de finală ale unei competiții majore.

Ulterior, Liudmila nu a mai repetat aceleași evoluții bune, având dificultăți în a se menține la un nivel la fel de ridicat, însă acum tenisul său pare să fi luat din nou o turnură bună, ea fiind una dintre cele mai solide jucătoare pe hardul din America de Nord din această vară. Samsonova avea să câștige trofeul atât la Washington, cât și la Cleveland, în turneul din Ohio dominând cu autoritate competiția și adjudecându-și titlul fără să cedeze vreun set.

Seria pozitivă a Samsonovei a continuat și la Flushing Meadows, acolo unde a bifat 13 victorii consecutive, serie întreruptă în optimile de finală de cea care o învinsese pe Serena Williams pe Arthur Ashe în ultimul meci al carierei americancei, australianca Ajla Tomljanovic. Samsonova revine în circuit după o scurtă pauză de două săptămâni, iar aici, atât prin stilul de joc, cât și prin încrederea pe care o afișează, poate fi considerată printre pretendentele la trofeu, condițiile de joc de la Tokyo potrivindu-i-se de minune.

Rusoaica este la cinci poziții distanță de cea mai bună clasare din carieră, locul 25, însă se află pe exact același loc în clasamentul WTA Race, unul exclusiv pe 2022, iar dacă va menține același nivel bun de joc până la finalul anului are șanse bune să-și îmbunătățească această performanță.

Statistica meciurilor directe Elena Rybakina v Liudmila Samsonova

Liudmila Samsonova s-a impus în singurul duel direct anterior, 6-4 5-7 6-4 în prima rundă de la Montreal din 2021.

Cote pentru Elena Rybakina v Liudmila Samsonova

Condițiile de joc rapide de la Tokyo favorizează tenisul ambelor sportive, cele două fiind similare în ceea ce privește stilurile de joc, cu un tenis bazat mult pe forță, agresivitate și un arsenal de lovituri ofensive. Singurul duel direct anterior s-a încheiat printr-o victorie în set decisiv a Samsonovei. Pentru over 21.5 game-uri în meci, casa de pariuri Unibet vă oferă o cotă de 1.84.

Pariază la Netbet pe meciul dintre E. Rybakina vs L. Samsonova cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Elena Rybakina vs Liudmila Samsonova Pont: Liudmila Samsonova câștigă meciul

Acest duel din runda inaugurală de la Tokyo se anunță unul dintre cele mai spectaculoase din primul tur. Se vor întâlni două jucătoare cu multe similarități, atât în ceea ce privește evoluțiile din ultima perioadă, cât și în ceea ce privește stilul de joc etalat de ambele tabere. Ambele sportive sunt adeptele unui tenis ofensiv, bazat pe agresivitate, cu lovituri puternice de pe ambele părți ale terenului și servicii solide. Aceste elemente indică echilibrul clar, însă Samsonova beneficiază de o serie de avantaje în contextul actual. Pe lângă avantajul moral oferit de victoria obținută în singurul duel direct anterior, rusoaica poate beneficia de programul foarte încărcat al adversarei sale. Rybakina a suferit o înfrângere în ultimul act al competiției de la Portoroz, în Slovenia, partidă disputată duminică seara, iar acum va evolua în Tokyo, în condiții cu totul și cu totul diferite, la puțin peste 48 de ore distanță. Chiar dacă, din punct de vedere al suprafeței Rybakina nu ar trebui să aibă probleme în a se adapta, adevărata provocare va consta în adaptarea la fusul orar, complet diferit din Asia comparativ cu cel de pe bătrânul continent. Atât acest aspect, cât și oboseala cumulată după săptămâna plină din Slovenia, sunt elemente care o vor ajuta pe Samsonova, cel puțin pe hârtie. Rusoaica joacă cel mai bun tenis al carierei în aceste momente și pare jucătoarea ceva mai constantă, iar dacă Rybakina nu se va prezenta la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic deplasarea sa în teren și defensiva, compartimente destul de deficitare ale jocului său, pot fi expuse de agresivitatea Samsonovei. Pronosticul meu merge pe victoria Liudmilei Samsonova, pentru o cotă de 1.65. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Unibet.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici