1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Elena Rybakina vs Jelena Ostapenko

Elena Rybakina vs Jelena Ostapenko - Ponturi Pariuri Australian Open, 24.01.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-01-22 19:12:00

Australian Open

24 Ianuarie 2023, 06:00

Elena Rybakina

Elena Rybakina

versus
Jelena Ostapenko

Jelena Ostapenko

1.42

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Elena Rybakina v Jelena Ostapenko

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Elena Rybakina și Jelena Ostapenko, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 4.9 milioane de locuitori, fiind capitala regiunii Victoria. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 76.5 milioane de dolari australieni. 
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Azarenka, Pegula, Rybakina sau Garcia. 

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena Rybakina este o kazahă de 23 de ani, clasată pe locul 25 WTA. 
Iar Rybakina poate să fie considerată una dintre cele mai bune tenismene din lume, acest clasament fiind total irelevant. Acest lucru este din cauza faptului că Wimbledon nu a acordat puncte, deși ea este campioană en-titre acolo. 
Însă, cu siguranță Elena va intra în top 10 chiar și în aceste condiții. Rybakina este una dintre cele mai înalte jucătoare din circuit, având 1.84m, și una dintre cele mai puternice. 
Serviciul este arma sa principală, foarte greu de returnat, iar din teren în general preia inițativa, lovind cu multă forță, însă cu o doză limitată de risc. Din acest combo reiese performanță, iar Rybakina poate ajunge una dintre marile sportive ale istoriei. 
Ea începuse să joace incredibil înainte de pandemie, însă pauza aceea i-a deraiat cumva progresul. A avut nevoie de timp pentru a-și regăsi un ritm bun, iar anul trecut a impresionat, câștigând primul său grand slam, la Wimbledon. 
Elena este foarte calmă, foarte sigură pe sine, iar în teren pare că-și gestionează foarte bine stările, în antiteză cu oponenta de astăzi. 
După titlul de la Wimbledon, Rybakina a scăzut ca nivel, lucru perfect normal după o asemenea performanță. A fost nemulțumită de faptul că nu a primit cele 2000 de puncte, de faptul că turneele nu o respectă și o programează pe terenuri secundare, lucru pe care l-a reproșat și aici. 
În noul sezon în general a jucat bine, deși are un meci modest cu Marta Kostyuk la Adelaide. 
Aici a pierdut set cu Danielle Collins, partidă foarte dificilă, însă în turul 4 a realizat o surpriză, învingând-o pe Swiatek, lidera mondială. Rybakina a fost foarte solidă, a servit bine și a închis meciul în 2 seturi. 
Ținând cont de experiența de anul trecut, nu ar fi ciudat să o vedem ridicând trofeul sâmbătă. 
În 2022 are finală la Adelaide, sferturi de finală la Indian Wells, titlu la Wimbledon, sferturi de finală la Cincinnati, finală la Portoroz și semifinale la Ostrava. 
Aici:

- 7-5 6-3 cu Elisabetta Cocciaretto (locul 48 WTA), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)
- 6-2 6-1 cu Juvan (locul 104 WTA), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-2 5-7 6-2 cu Danielle Collins (locul 11 WTA), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-4 6-4 cu Swiatek (locul 1 WTA), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate).

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Jelena Ostapenko: Forma echipei, știri și statistici

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 de ani, clasată pe locul 17 WTA. 
Iar Ostapenko este una dintre cele mai controversate și atipice jucătoare din circuit, totul la ea fiind ciudat, de la îmbrăcăminte, la declarații și la felul în care gestionează unele partide. 
Jelena este o jucătoare fenomenală atunci când prinde o zi bună, lucru demonstrat în trecut, când a câștigat Roland Garros după acea finală cu Simona Halep. De atunci au trecut mulți ani, însă nu trebuie să uităm la Jelena rămâne una dintre sportivele tinere, ea în viitor putând să câștige și alte turnee majore. 
Ostapenko joacă mai mult decât agresiv, domină aproape orice adversară ca forță, iar deplasare pe teren este mai bună decât s-ar crede la o privire superficială. 
Sezonul trecut a fost unul destul de bun, ea revenind în top 20, un lucru pozitiv. 
Are titlu la Dubai, unde le-a învins pe Swiatek, Kvitova sau Halep, apoi ajungând în finală la Eastbourne, unde a pierdut cu Petra Kvitova. 
Noul an l-a început chiar prost, dacă ne gândim cât de clar a fost învinsă de Begu la Adelaide, 3-6 0-6. Însă, aceasta este Jelena, o jucătoare mai mult decât imprevizibilă.
Aici a fost solidă, deși cu Bondar a avut probleme, pierzând un set. Marea realizare a venit în turul 4, când Jelena a învins-o în două seturi pe Gauff, una dintre cele mai în formă jucătoare din lume. 
Jelena a fost pur și simplu incredibilă și a servit mult mai bine decât de obicei, oferind doar 1 break. Și pe retur a avut o eficiență maximă, 3 mingi de break obținute, 3 transformate. 
În 2022 are semifinale la Sankt Petersburg, titlu la Dubai, semifinale la Doha, finală la Eastbourne și finală la Seul. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Yastremska (locul 101 WTA), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 7-6 5-7 6-0 cu Bondar (locul 81 WTA), câștigând 59% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (6 salvate)
- 6-3 6-0 cu Baindl (locul 95 WTA), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 7-5 6-3 cu Gauff (locul 7 WTA), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate).

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Elena Rybakina v Jelena Ostapenko

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Ostapenko, ultima având loc în 2021 la Eastbourne, când Jelena s-a impus 6-4 6-1. 

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Elena Rybakina v Jelena Ostapenko

Cotă bonus oferită la casa de pariuri MrBit: Puteți încerca și victorie Rybakina, la o cotă de 1.51.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Elena Rybakina vs Jelena Ostapenko Pont: Jelena Ostapenko comite mai multe duble greseli

Elena Rybakina este o jucătoare fenomenală, iar titlul de la Wimbledon din sezonul trecut poate să fie doar începutul. Are unul dintre cele mai bune servicii din lume, își domină oponentele prin forță și este foarte calmă în momente tensionate. Aici a trecut de Collins și mai ales de Swiatek, așadar este în formă. Elena în general servește atent și nu comite multe duble greșeli. Aici are 4 duble cu Elisabetta Cocciaretto, 1 cu Juvan, 1 cu Danielle Collins și 1 cu Swiatek. Jelena Ostapenko este o sportivă foarte valoroasă și foarte haotică, orice fiind posibil în cazul său. Jelena își asumă multe riscuri, este întotdeauna foarte nervoasă, mai nou certându-se cu programe electronice. Ostapenko poate să câștige orice grand slam, însă în același timp poate să piardă clar cu oricine, de exemplu în start de an fiind învinsă 3-6 0-6 de Begu. Aici a realizat o surpriză, învingând-o pe Gauff după un meci excelent, în care a fost eficientă. Deși Ostapenko nu mai comite atât de multe duble greșeli precum în trecut, ea rămâne predispusă la aceste erori. Aici are 0 duble cu Yastremska, 6 cu Bondar, 6 cu Baindl și 3 cu Gauff. Consider astfel că Ostapenko va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de MrBit pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici