1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Elena Rybakina vs Anastasia Pavlyuchenkova - Ponturi Pariuri Roland Garros, 08.06.2021

Elena Rybakina vs Anastasia Pavlyuchenkova - Ponturi Pariuri Roland Garros, 08.06.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-06-08 00:02:00

Roland Garros

08 Iunie 2021, 15:00

Elena Rybakina

Elena Rybakina

versus
Anastasia Pavlyuchenkova

Anastasia Pavlyuchenkova

1.55

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Elena Rybakina v Anastasia Pavlyuchenkova

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Elena Rybakina și Anastasia Pavlyuchenkova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, fiind cel mai important oraș francez încă din anul 508. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 34.367.215 euro. 
Gazda este complexul Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Sakkari, Swiatek, Rybakina sau Gauff. 

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena Rybakina este o kazahă de 21 de ani, clasată pe locul 22 WTA. 
Iar Rybakina este teoretic o sportivă despre care vom auzi foarte mult în viitor, fiind una dintre cele mai talentate tenismene din circuit. 
Ea încă din 2019 începuse să devină un star al WTA, apoi în 2020 continuând forma bună și ajungând foarte des în fazele finale ale turneelor importante. Apoi însă a urmat pandemia și pauza aferentă iar forma Elenei a dispărut, odată cu ea și rezultatele. 
Însă acum Elena pare iarăși pe o rampă, aici jucând cel mai bun turneu al său din an.
Dacă în primele tururi a avut un traseu banal, cu Vesnina, Jacquemot și Hibino, oponente mult sub nivelul ei, în optimi a întâlnit cea mai titrată tenismenă în activitate, legendă Serenă Williams. 
Însă Rybakina a fost foarte sigură pe ea inclusiv în momentele importante, servind pe alocuri slab însă recuperând întotdeauna pe retur. 
Acum are o șansă bună chiar la finală ținând cont de tabloul ei, în semifinale putând să joace cu Zidansek sau Badosa. Însă evident în circuitul feminin orice e posibil iar acest meci este foarte complicat. 
În 2020 are finală la Shenzhen, titlu la Hobart, finală la Sankt Petersburg, finală la Dubai și finală la Strasbourg. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Abu Dhabi. 
Aici:

- 6-4 6-1 cu Jacquemot (locul 492 WTA), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 6-3 6-1 cu Hibino (locul 82 WTA), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-1 6-4 cu Vesnina (locul 1096 WTA), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-3 7-5 cu Serena Williams (locul 8 WTA), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)

Anastasia Pavlyuchenkova: Forma echipei, știri și statistici

Anastasia Pavlyuchenkova este o rusoaică de 29 de ani, clasată pe locul 32 WTA. 
Iar Pavlyuchenkova mi se pare că etalează cel mai bun joc din cariera sa, deși în trecut a fost chiar pe locul 13 în lume, acum fix un deceniu în 2011. Însă de atunci a avut multe perioade slabe în care nu s-a regăsit, fiind modestă și ajungând destul de rar în fazele finale ale turneelor. 
Acum însă Anastasia s-a reîntors într-un sfert de finală de turneu de grand slam și are șanse reale să obțină cea mai bună performanță din carieră, ținând cont că nu a ajuns niciodată în semifinale. 
Până acum traseul ei a fost dificil, deși în primele tururi nu a avut probleme, trecând ușor de Mchale și de Tomljanovic. 
Însă apoi a întâlnit două dintre marile favorite la titlu, Sabalenka și Azarenka, trecând de ambele în trei seturi și jucând foarte bine în momentele cheie. Astfel în decisiv nu a avut emoții cu nici una, trecând 6-0 de Aryna și 6-2 de Victoria. 
Așadar și aici poate să spere la victorie, fiind în opinia mea favorită. 
În 2020 are sferturi de finală la Australian Open. 
Iar în 2021 are semifinale la Madrid. 
Aici:

- 6-4 6-0 cu McHale (locul 95 WTA), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-2 6-3 cu Tomljanovic (locul 76 WTA), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 33% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 2-6 6-0 cu Sabalenka (locul 4 WTA), câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)
- 5-7 6-3 6-2 cu Azarenka (locul 16 WTA), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 32% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Elena Rybakina v Anastasia Pavlyuchenkova

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Elena Rybakina v Anastasia Pavlyuchenkova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și victorie Pavlyuchenkova la o cotă de 2.30.

Elena Rybakina vs Anastasia Pavlyuchenkova Pont: Anastasia Pavlyuchenkova trimite sub 3.5 asi

Elena Rybakina nu a pierdut set aici, deși în primele trei tururi era cumva normal, oponentele ei fiind modeste. Însă în optimi a trecut clar de Serena Williams, așadar aici poate să se gândească la finală, jumătatea de tablou inferioară fiind echilibrată. Anastasia Pavlyuchenkova este într-o formă de top, aici trecând de Sabalenka și Azarenka, două dintre favoritele la titlu. Așadar o văd favorită inclusiv aici, mai ales că stă foarte bine de pe baseline. Serviciul Anastasiei este mediu iar ca număr de ași aici a avut 6 cu McHale, 3 cu Tomljanovic, 2 cu Sabalenka și 3 cu Azarenka. Însă în general rar trece de pragul setat aici. Consider astfel că Pavlyuchenkova va trimite sub 3.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici