1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ekaterina Alexandrova vs Jessica Pegula

Ekaterina Alexandrova vs Jessica Pegula - Ponturi Pariuri WTA Miami, 28.03.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-03-26 19:56:00

WTA Miami

28 Martie 2024, 01:30

Ekaterina Alexandrova

Ekaterina Alexandrova

versus
Jessica Pegula

Jessica Pegula

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ekaterina Alexandrova v Jessica Pegula

Turneul Miami Open are loc în Statele Unite ale Americii, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Ekaterina Alexandrova și Jessica Pegula, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Miami este o localitate de 442.000 de locuitori, supranumită "Capitala Americii Latine". 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 8.770.480 dolari. 
Gazda este complexul Hard Rock Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Rybakina, Azarenka, Alexandrova sau Sakkari. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ekaterina Alexandrova: Forma echipei, știri și statistici

Ekaterina Alexandrova este o jucătoare neafiliată unei țări, de 29 de ani, clasată pe locul 16 WTA. 
Iar Alexandrova ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, una pe care o merită dacă ne raportăm la evoluția sa. În general, clasamentul nu este corelat cu forma de moment, însă în cazul Ekaterinei aceste lucruri coincid, ea jucând cel mai bun tenis al său, victoria de ieri cu Swiatek fiind o dovadă a acestui lucru. 
Alexandrova nu mai este chiar tânără, însă acest lucru este pozitiv, deoarece ea pare mai stabilă. Rămâne una dintre cele mai inconstante jucătoare din circuit, predispusă la erori multiple, inclusiv pe serviciul secund, însă pare mai stăpână pe sine în momentele complicate. 
Are unul dintre cele mai bune servicii din lume, lucru care o ajută, însă în ultima vreme a început să fie și extrem de agresivă pe retur. Fiind înaltă și având o asemenea servă, evident, este mult mai periculoasă pe terenuri rapide, precum cel de aici. 
Sezonul trecut a fost bun, deși destul de oscilant. Totuși, Ekaterina are unele faze finale importante precum finală la Cleveland, unde a pierdut surprinzător cu Tormo, și mai ales titlu la s'Hertogenbosch, pe iarbă. 
Noul sezon este mult mai reușit. Ea are deja semifinale la Adelaide și finală la Linz, deși au existat și unele dezamăgiri majore. De exemplu, la Australian Open a pierdut chiar în primul tur, cu Siegemund. 
Nici recent la Indian Wells nu s-a descurcat bine, fiind eliminată după primul meci, eșec în două seturi cu Putintseva. 
Aici, Alexandrova arată un tenis mult mai eficient și agresiv, trecând de Vekic, Pavlyuchenkova și mai ales de Swiatek. Evident, primele două sunt oponente foarte valoroase, iar victoriile sunt importante. Însă, cea mai strălucită a fost cu Iga, un meci care s-a jucat într-un ritm nebun, ambele având niște lovituri incredibile direct câștigătoare.
Ekaterina a servit uluitor și a oferit doar o minge de break. 
În 2023 are sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Charleston, titlu la s'Hertogenbosch, semifinale la Berlin, finală la Cleveland și sferturi de finală la Tokyo. 
Iar în 2024 are semifinale la Adelaide și finală la Linz. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Vekic (locul 34 WTA), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (toate salvate)
- 6-4 3-6 6-3 cu Pavlyuchenkova (locul 22 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)
- 6-4 6-2 cu Swiatek (locul 1 WTA), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jessica Pegula: Forma echipei, știri și statistici

Jessica Pegula este o americancă de 30 de ani, clasată pe locul 5 WTA. 
Iar Pegula este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, chiar dacă anul său este unul modest. Însă, Jessica este în ascensiune, iar în viitor probabil o vom vedea iarăși în finale, câștigând trofee. 
Pegula este relativ atipică în tenisul feminin, deoarece nu a impresionat deloc în primii ani din carieră. Însă, în ultimele sezoane a crescut enorm, ajungând o sportivă constantă de top 10 WTA. 
Este cea mai bogată jucătoare din lume, tatăl său fiind magnatul Terry Pegula, cu o avere de câteva miliarde de dolari. Însă, Jessica nu s-a complacut în această situație, ci a căutat să-și facă un nume propriu, muncind și preferând să ducă o viață grea, de sportivă. 
Recent, a luat o decizie neașteptată, despărțindu-se de Witt, fostul ei antrenor, alături de care lucrase timp de 5 ani. I-a cooptat în echipă pe Knowles și pe Merklein, iar rezultate încep să se vadă. 
Sezonul trecut a fost unul reușit, de aceea a și rămas în top 5. Are finală la Doha, semifinale la Miami, sferturi de finală la Wimbledon sau titlu la Montreal, unde a trecut de Gauff sau Swiatek. 
Nici finalul de an nu a fost slab, dimpotrivă, ea având titlu la Seul sau finală la WTA Finals, cedată cu Swiatek. 
Noul sezon este modest, deși ea are două semifinale. Însă, la Australian Open a pierdut în turul secund cu Burel, iar de curând la Indian Wells a cedat în primul meci cu Blinkova. 
Aici, Jessica joacă mult mai bine, trecând de Zhu, Fernandez și Navarro fără să cedeze vreun set. 
În 2023 are sferturi de finală la Australian Open, finală la Doha, semifinale la Dubai, semifinale la Miami, semifinale la Charleston, sferturi de finală la Madrid, sferturi de finală la Eastbourne, sferturi de finală la Wimbledon, semifinale la Washington, titlu la Montreal, finală la Tokyo, titlu la Seul și finală la WTA Finals. 
Iar în 2024 are semifinale la Adelaide și semifinale la San Diego. 
Aici:

- 6-4 4-1 cu Zhu (locul 63 WTA, scor la care aceasta s-a retras), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 7-5 6-4 cu Fernandez (locul 35 WTA), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)
- 7-6 6-3 Navarro (locul 20 WTA), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Ekaterina Alexandrova v Jessica Pegula

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Pegula, aceasta având loc în 2021 la Roma, când Jessica s-a impus 6-2 6-4. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Ekaterina Alexandrova v Jessica Pegula

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Pegula, la o cotă de 3.90.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ekaterina Alexandrova vs Jessica Pegula Pont: Ekaterina Alexandrova trimite mai mulți ași

Ekaterina Alexandrova vine după cel mai bun meci al său din an, trecând în două seturi de Swiatek. A fost agresivă din teren, pe retur, însă marele său atu a fost serviciul, unde a oferit doar 1 minge de break tot meciul. Aceasta este o mare performanță dacă ne gândim că avea în față cea mai bună sportivă pe retur din lume. Ekaterina a servit bine tot turneul și a trimis mulți ași, având 8 cu Vekic, 9 cu Pavlyuchenkova și 7 cu Swiatek. Jessica Pegula este în creștere de formă, iar aici nu a pierdut set. Are la rândul ei un serviciu bun, însă nu trimite un număr atât de mare de ași. Aici are 5 ași cu Zhu, 1 cu Fernandez și 4 cu Navarro. Consider astfel că Alexandrova va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici