1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ekaterina Alexandrova vs Belinda Bencic

Ekaterina Alexandrova vs Belinda Bencic - Ponturi Pariuri WTA Miami, 26.03.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-03-25 14:48:00

WTA Miami

26 Martie 2023, 17:00

Ekaterina Alexandrova

Ekaterina Alexandrova

versus
Belinda Bencic

Belinda Bencic

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ekaterina Alexandrova v Belinda Bencic

Turneul Miami Open are loc în SUA, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Ekaterina Alexandrova și Belinda Bencic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Miami este o localitate de 442.000 de locuitori, fiind al doilea oraș ca importanță turistică din SUA, după New York. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 8.8 milioane de dolari. 
Gazda este complexul Miami Gardens, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Sabalenka, Rybakina, Bencic sau Pegula. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Ekaterina Alexandrova: Forma echipei, știri și statistici

Ekaterina Alexandrova este o jucătoare neafiliată unei țări, de 28 de ani, clasată pe locul 18 WTA. 
Iar Alexandrova se menține foarte bine clasată, deși în ultima perioadă ea a avut niște evoluții mai degrabă modeste. Totuși, asta nu înseamnă că Alexandrova nu mai este o sportivă de top și nu mai poate produce surprize. 
Ea are multe arme la dispoziție, în general dominându-și adversarele la capitolul forță și având un serviciu greu de retunat. Problema este că recent a început să comită multe greșeli ușoare, neforțate, inclusiv pe serviciu. 
Sezonul trecut a fost bun, Ekaterina având semifinale la Charleston, unde a pierdut chiar cu oponenta de astăzi, apoi semifinale la Madrid sau titlu la s'Hertogenbosch, acolo în finală trecând în două seturi de Sabalenka. 
Noul an nu a mai adus rezultate pozitive. 
De exemplu, Alexandrova a fost eliminată în turul 3 la Australian Open de Linette, apoi pierzând cu Masarova la Linz sau cu Sakkari la Doha. 
La Indian Wells nu a putut trece de primul meci, fiind învinsă într-un mod categoric de Wang, un 2-6 3-6 care nu mai are nevoie de comentarii. 
Aici a jucat mult mai bine, iar în turul secund a trecut de Townsend. A servit bine, a trimis mulți ași și în general a părut mai stăpână pe jocul ei. 
În 2022 are semifinale la Charleston, semifinale la Madrid, titlu la s'Hertogenbosch, titlu la Seul și semifinale la Ostrava. 
Iar în 2023 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-3 5-7 6-4 cu Townsend (locul 123 WTA), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 1 minge de break

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Belinda Bencic: Forma echipei, știri și statistici

Belinda Bencic este o elvețiancă de 26 de ani, clasată pe locul 9 WTA. 
Iar Bencic își merită locul în top 10 WTA, deoarece ea este una dintre cele mai valoroase jucătoare din circuit. Belinda este considerată de fapt cea mai talentată sportivă a generației sale, la juniori având multe rezultate impresionante. 
Inclusiv în tenisul profesionist ea arată multe lucruri pozitive, deși nu pot spune că și-a atins potențialul. Totuși, Belinda a fost până pe locul 4 WTA și are o performanță care o va menține perpetuu în cărțile de istorie: este campioană olimpică, în 2021 câștigând medalia de aur la Tokyo. 
Bencic are și alte performanțe, precum câștigarea Billie Jean King Cup alături de țara ei. Însă, rămâne dezamăgirea faptului că nu are vreun grand slam în palmares. 
Totuși, ea este tânără, așadar acest lucru se poate schimba în viitor. 
Sezonul trecut a fost unul reușit, Bencic având titlu la Charleston, pe acea zgură mai rapidă, plus finală la Berlin. Are semifinală chiar la acest turneu, așadar are multe puncte de aparat în zilele următoare. 
Noul an a fost în general bun, început cu titlu la Adelaide, acolo jucând foarte bine, trecând de nume precum Garcia sau Kudermetova. La Australian Open a ajuns în turul 4, unde a pierdut cu viitoarea campioană Sabalenka, apoi având un nou titlu, la Abu Dhabi. 
Din păcate pentru ea, Belinda a început să resimtă oboseală, iar următoarele turnee au fost mai degrabă ratate. 
De exemplu, la Indian Wells a pierdut chiar în primul tur, cu Teichmann, prestație modestă. 
Aici arată mult mai bine, iar în prima partidă nu i-a dat nicio șansă lui Fernandez, meci în care a servit foarte precis. 
În 2022 are sferturi de finală la Sydney, sferturi de finală la Sankt Petersburg, semifinale la Miami, titlu la Charleston, sferturi de finală la s'Hertogenbosch, finală la Berlin, sferturi de finală la Lausanne, sferturi de finală la Toronto, semifinale la Tallinn și titlu la Billie Jean King Cup. 
Iar în 2023 are titlu la Adelaide, titlu la Abu Dhabi și sferturi de finală la Doha. 
Aici:

- 6-1 6-1 cu Fernandez (locul 53 WTA), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 79% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Ekaterina Alexandrova v Belinda Bencic

În întâlnirile directe scorul este 3-2 pentru Bencic, ultima având loc în 2022 la Charleston, când Belinda s-a impus 6-4 6-3. 

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Ekaterina Alexandrova v Belinda Bencic

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Bencic, la o cotă de 1.29.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Ekaterina Alexandrova vs Belinda Bencic Pont: Ekaterina Alexandrova comite mai multe duble greseli

Ekaterina Alexandrova are un sezon modest, lipsit de rezultate notabile. Aici a jucat foarte bine în primul meci, cu Townsend, iar serviciul său a funcționat la capacitate maximă, oferind doar o minge de break. Însă, este greu de crezut că își va menține ritmul, mai ales că are în față o oponentă care va pune o mare presiune pe retur. Alexandrova este predispusă la duble greșeli, recent având 4 cu Pliskova, 8 cu Sakkari, 9 cu Wang, iar aici 5 cu Townsend. Belinda Bencic este una dintre cele mai talentate jucătoare din circuit, iar aici poate să se gândească la titlu, mai ales că anul trecut a ajuns până în semifinale, piezand cu Osaka. Bencic are deja două titluri în acest sezon, iar în primul meci, cu Fernandez, a fost foarte solidă. Belinda comite duble greșeli, însă nu un număr exagerat, recent având 6 cu Azarenka, în meci lung, 2 cu Marta Kostyuk, 4 cu Teichmann, iar aici 0 cu Fernandez. Consider astfel că Alexandrova va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici