1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Donna Vekic vs Ekaterina Alexandrova

Donna Vekic vs Ekaterina Alexandrova - Ponturi Pariuri WTA Linz, 03.02.204

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-02-02 22:43:00

WTA Linz

03 Februarie 2024, 15:00

Donna Vekic

Donna Vekic

versus
Ekaterina Alexandrova

Ekaterina Alexandrova

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Donna Vekic v Ekaterina Alexandrova

Turneul Upper Austria Ladies are loc în Linz, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Donna Vekic și Ekaterina Alexandrova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Linz este o localitate de 271.000 de locuitori, situată aproape de granița cu Cehia. 
Turneul acesta este mare, WTA 500, având un fond de premiere de 922.573 dolari. 
Gazda este complexul Design Center Linz, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această fază le avem pe Alexandrova, Ostapenko, Vekic și Pavlyuchenkova. 
Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Donna Vekic: Forma echipei, știri și statistici

Donna Vekic este croată de 27 de ani, clasată pe locul 34 WTA. 
Iar Vekic este una dintre jucătoarele talentate din circuitul feminin, deși întotdeauna pare sub potențial. De fapt, este greu să estimat corect potențialul ei, deoarece este foarte inconstantă și rareori o vedem jucând tenisul ei ideal, când este sigură pe loviturile sale. 
Atenția presei a fost deseori îndreptată spre lucruri extrasportive, de exemplu relația sa cu Wawrinka. Însă, ar trebui să fie lăudat și tenisul ei, cel puțin ocazional. 
Donna este una din sportivele înalte din circuit, având 1.79m, iar serviciul ei este bun, deși nu poate să fie comparat cu cel al oponentei sale. 
Sezonul trecut a fost mediu, însă faptul că a rămas în topul 50 WTA este un lucru pozitiv. 
Vekic are unele rezultate interesante, precum titlu la Monterrey, pe hard, finală la Berlin, pe iarbă, sau tur 3 la Wimbledon. Pe final de an nu a mai avut rezultate pozitive, ea neputând să mai treacă de tururile de incipit. 
Noul sezon nu se poate spune că a început promițător, deoarece la Australian Open a pierdut 4-6 4-6 cu Pavlyuchenkova, potențiala adversară din finala de aici. 
Aici a fost mult mai bună, iar până în această fază nu a pierdut set. Mi s-a părut foarte sigură pe sine, a servit bine, așadar cred că o să aibă o încredere sporită în partida de astăzi. 
În 2023 are sferturi de finală la Australian Open, sferturi de finală la Linz, titlu la Monterrey și finală la Berlin. 
Iar în 2024 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-1 6-1 cu Yastremska (locul 29 WTA), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)
- 6-0 7-6 cu Burel (locul 52 WTA), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 2 mingi de break.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ekaterina Alexandrova: Forma echipei, știri și statistici

Ekaterina Alexandrova este o jucătoare neafiliată unei țări, de 29 de ani, clasată pe locul 21 WTA. 
Iar Alexandrova se menține foarte bine clasată în ierarhia mondială, deși este inconstantă pe durata unui sezon. Totuși, ea are o calitate, având an de an turnee în care ajunge în fazele finale și pe care uneori le și câștigă. Din acestea rezultă suficiente puncte, majoritatea obținute pe suprafețe rapide, hard, inclusiv ca aici indoor, însă și iarbă. 
Ekaterina are 1.75m, fiind destul de înaltă, însă are unul dintre cele mai bune servicii din lume. Partea negativă este faptul că pe mingea a 2-a este deseori vulnerabilă. 
Sezonul trecut poate să fie considerat unui reușit, Alexandrova având sferturi de finală la Miami, unde a trecut de Bencic sau Andreescu, titlu la s'Hertogenbosch, pe iarbă, sau finală la Cleveland, unde a pierdut cu Tormo, meci echilibrat. 
Pe final de an nu are performanțe, deși nu se poate spune că a jucat slab. 
Noul sezon l-a început la Brisbane, cu o înfrângere clară cu Riera. Însă, la Adelaide, Alexandrova a jucat mult mai bine, a trecut de Rybakina în două seturi, fiind învinsă în semifinale de Ostapenko. 
La Australian Open nu a putut repera parcursul bun, fiind eliminată încă din primul tur într-un mod dramatic, 6-7 în decisiv cu Siegemund. 
Aici, Ekaterina a jucat solid în ambele partide, trecând ușor de Niemeier și Potapova. Ritmul de joc ridicat vine din încredere în sine, iar serviciul i-a mers de minune, câștigându-și ușor gameurile și trimițând mulți ași. 
În 2023 are sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Charleston, titlu la s'Hertogenbosch, semifinale la Berlin, finală la Cleveland și sferturi de finală la Toyko. 
Iar în 2024 are semifinale la Adelaide. 
Aici:

- 6-3 6-0 cu Niemeier (locul 159 WTA), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-2 7-6 cu Potapova (locul 27 WTA), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Donna Vekic v Ekaterina Alexandrova

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Vekic, ultima având loc în 2023 la Stuttgart, când Donna s-a impus 7-6 7-6. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Donna Vekic v Ekaterina Alexandrova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Vekic, la o cotă de 4.65.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Donna Vekic vs Ekaterina Alexandrova Pont: Mai mulți ași decât duble greșeli în meci

Donna Vekic joacă bine aici și mi se pare sigură pe sine. Nu a cedat set și a servit bine, cedând doar 2 breakuri tot turneul. Ieri, cu Burel, a avut un raport negativ ași - duble greșeli, 0-3. Însă, cu Yastremska a fost 4-2, iar ea este capabilă să trimită mulți ași. Ekaterina Alexandrova face un turneu bun la rândul ei, trecând atât de Niemeier, cât și de Potapova, în minimum de seturi. A cedat doar 2 breakuri, câte unul pe meci, iar serviciul prim i-a mers ideal. Nici pe mingea secundă nu a comis erori, așadar raportul ași - duble a fost pozitiv: 8-2 cu Niemeier și 8-1 cu Potapova. Consider astfel că vom vedea mai mulți ași decât duble greșeli în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+55.37
Câștigate
16
Pierdute
24

Cele mai recente avancronici