1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Pont Vekic - Yastremska. Sferturi de finală la WTA Adelaide

Pont Vekic - Yastremska. Sferturi de finală la WTA Adelaide

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-01-15 15:01:00

WTA Adelaide

16 Ianuarie 2020, 02:30

Donna Vekic

Donna Vekic

versus
Dayana Yastremska

Dayana Yastremska

1.61

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Donna Vekic v Dayana Yastremska

În primul sfert de finală al zilei la WTA Adelaide se vor afla față în față Donna Vekic și Dayana Yastremska. Partida este programată la ora 02:30. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Donna Vekic: Forma echipei, știri și statistici

Donna Vekic are un start greoi de sezon, dar a reușit să ajungă în sferturile de finală într-un turneu premier. Croata de 23 de ani este clasată pe locul 20 WTA, iar înaintea competiției de la Adelaide avea 5 înfrângeri la rând. În primul tur a trecut greu de Sevastova, cu 4-6, 6-1, 6-3, iar în runda a doua a repetat scenariul. În primele 40 de minute a fost dominată copios de Maria Sakkari. Jucătoarea din Grecia dădea impresia că se va impune lejer, însă a început să greșească și i-a permis lui Vekic să revină. Donna a câștigat astfel al doilea meci la rând cu revenire: 2-6, 7-5, 6-1. Nivelul de joc al croatei a lăsat de mult de dorit în anumite momente - ea a fost prima care și-a dat seama de acest lucru și i-a spus în repetate rânduri antrenorului că nu simte mingea și că nu e capabilă să joace bine două puncte la rând.

Dayana Yastremska: Forma echipei, știri și statistici

Dayana Yastremska a câștigat în 2019 titlurile de la Hua Hin și Strasbourg, iar pe finalul anului a bifat sferturile de la Wuhan și Tianjin. Chiar dacă a terminat între primele 25 de sportive ale lumii, ucraineanca nu a fost mulțumită și și-a schimbat staff-ul. Noul antrenor este Sascha Bajin, care are reușit performanțe importante cu aproape toate jucătoarele pe care le-a pregătit. Legătura dintre cei doi pare extrem de strânsă încă de la începutul colaborării. Dacă la Brisbane Yastremska a pierdut contra lui Kiki Bertens, de această dacă la Adelaide a reușit să treacă, fără set pierdut, de Timea Babos și Angelique Kerber. Chiar dacă Angie a abandonat la mijlocul setului secund, la 6-3, 2-0 pentru Dayana, asta nu îi ia cu nimic din merite jucătoarei de 19 ani. Ea a fost cea care a impus ritmul, s-a mișcat excelent pe teren, iar cu forehandul a făcut ravagii.

Statistica meciurilor directe Donna Vekic v Dayana Yastremska

Este al treilea meci direct între cele două jucătoare. Pe primele două și le-a adjudecat Yastremska, cel mai recent în luna octombrie 2019, la Zhuhai: 7-6, 6-2. 

Cote pentru Donna Vekic v Dayana Yastremska

Dayana pornește cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna ei. Pentru o miză moderată puteți încerca și un 2-0 la seturi, la o cotă de 2,30. 

Donna Vekic vs Dayana Yastremska Pont: Victorie Dayana Yastremska

Dayana Yastremska a avut un nivel de joc mult mai bun decât cel arătat de adversara ei. Vekic a avut puterea să revină atât în primul tur, cât și în al doilea, însă cu largul concurs al oponentelor. Nu o văd pe Yastremska făcând astfel de greșeli. Moralul este unul ridicat pentru Dayana, loviturile își găsesc ținta, iar antrenorul o ajută să treacă peste momentele grele. Merg pe mâna jucătoarei de 19 ani care a mai învins-o pe Vekic în ambele întâlniri directe anterioare. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.61
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici