1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Diane Parry vs Ons Jabeur

Diane Parry vs Ons Jabeur - Ponturi Pariuri Wimbledon, 01.07.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-06-30 15:36:00

Wimbledon

01 Iulie 2022, 14:00

 Diane Parry

Diane Parry

versus
Ons Jabeur

Ons Jabeur

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Diane Parry v Ons Jabeur

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Diane Parry și Ons Jabeur, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 9 milioane de locuitori, fondată sub numele de Londinium. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 40.35 milioane de lire. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Swiatek, Halep, Jabeur sau Kvitova. 

Diane Parry: Forma echipei, știri și statistici

Diane Parry este o franțuzoaică de 19 ani, clasată pe locul 77 WTA. 
Iar Parry ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, fiind o tenismenă într-o creștere vizibilă. În mod normal, Diane va ajunge una dintre sportivele cunoscute din prima sută mondială, cu rezultate din ce în ce mai bune. 
Parry a fost numărul 1 mondial la juniori, iar trecerea spre circuitul profesionist pare reușită. Evident, ea este doar la început, fiind într-o perioadă în care se acomodează cu scenele mari și cu oponentele de top. 
Însă, perspectivele sunt cum nu se poate mai bune. 
Simplul fapt că este în turul 3 aici este un semnal pozitiv, iar din meciul de astăzi, probabil unul pierdut, va învăța multe. 
În plus, Parry a ajuns în turul 3 și la Roland Garros, în primul tur trecând de campioana en-titre, Krejcikova. Există explicații, faptul că Barbora venea după o accidentare. Însă, victoria este foarte mare, în fața publicului propriu. 
Aici a jucat excelent, fără să cedeze set. A trecut de Kanepi, o surpriză, servind destul de bine. Cu Hontama a servit mult mai modest, însă a jucat bine în momentele cheie. 
În 2022 are semifinale la Gaiba. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Kanepi (locul 38 WTA), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 6-2 cu Hontama (locul 139 WTA), câștigând 54% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 16 mingi de break (14 salvate).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

Ons Jabeur este o tunisiană de 27 de ani, clasată pe locul 2 WTA. 
Iar Jabeur ocupă cea mai bună poziție din cariera sa, devenind indubitabil o jucătoare de top. De fapt, Ons poate să fie considerată cea mai importantă sportivă din circuit, după Swiatek, din multe puncte de vedere. 
Dacă vorbim despre tenis, ea are puține slăbiciuni, servind excelent, putând să joace variat și să schimbe planul tactic. Este bună indiferent de suprafață, iar pe iarbă mi se pare că excelează. Astfel, o consider pe Ons principala favorită la titlu, mai ales că are o jumătate de tablou ușoară. 
În plus, Jabeur este deja un simbol, un model pentru fetele din Africa și din lumea arabă. Ons demonstrează că poți ajunge în vârf indiferent de origine, fiind nevoie de muncă și disciplină. 
Este apreciată de toată lumea, inclusiv de competitoarele sale. Iar faptul că Serena Williams a ales-o drept partenera de dublu la Eastbourne, spune multe despre puterea pe care o are Ons în tenisul mondial. 
Sezonul ei este foarte bun, iar aici vine după titlul de la Berlin, tot pe iarbă. Acolo a profitat de abandonul lui Bencic, însă oricum controlase autoritar partida. 
Aici nu a cedat set, jucând excelent. Tabloul a fost ușor, însă Ons a arătat ca o viitoare campioană. 
În 2022 are sferturi de finală la Sydney, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Doha, finală la Charleston, sferturi de finală la Stuttgart, titlu la Madrid, finală la Roma și titlu la Berlin. 
Aici:

- 6-1 6-3 cu Bjorklund (locul 125 WTA), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 86% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-0 6-0 cu Kawa (locul 132 WTA), câștigând 59% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Diane Parry v Ons Jabeur

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Diane Parry v Ons Jabeur

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Jabeur, la o cotă de 1.31.

Diane Parry vs Ons Jabeur Pont: Ons Jabeur trimite peste 2.5 asi

Diane Parry este un mare talent, fost număr 1 mondial la juniori. Este la început de drum, însă rezultate sale sunt din ce în ce mai bune, aici trecând de Kanepi și Hontama fără să piardă set. Astăzi în mod normal nu va câștiga, însă poate să lase o imagine plăcută și să câștige câteva gameuri. Ons Jabeur este numărul 2 mondial, iar aici mi se pare principala favorită la titlu. Este excelentă pe iarbă, venind după titlul de la Berlin, are un serviciu de top și un joc foarte variat. Aici nu a pierdut set, dominând complet oponentele. Serviciul său este eficient, iar ca număr de ași are 8 cu Sasnovich, 2 cu Gauff, 6 cu Bencic, iar aici 2 cu Bjorklund și 2 împotriva lui Kawa, în meciuri foarte scurte. Astăzi, partida este posibil să fie mai echilibrată. Consider astfel că Jabeur va trimite peste 2.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Diane Parry vs Ons Jabeur Pont: Diane Parry H+6,5 game-uri

Ons Jabeur e un fenomen al Africii mediteraneene, o tenismenă specială, cu un stil spectaculos și tot mai eficient. Aproape nebăgată în seamă, a ajuns numărul 2 mondial. Într-o zi de grație, e în stare să "măture pe jos" cu aproape orice adversară (Simona Halep a pățit-o la Madrid, 3-6, 2-6). Dar sunt și zile în care Jabeur arată slăbiciuni în jocul său, "căderi de potențial", chiar o incapacitate de concentrare. De aici vine o anumită inconstanță - tot mai rară, e drept -, pe care Diane Parry o poate specula. Deși încă destul de crudă, franțuzoaica are un joc pragmatic, eficient, care a ajutat-o să intre rapit în Top 100 și să ajungă, la 19 ani, în turul 3 la două turnee de Grand Slam consecutive, pe zgura de la Roland Garros și pe iarba de la Wimbledon. Impresionantă a fost victoria sa în partida cu Krejcikova (1-6, 6-2, 6-3), care în acel moment era locul 2 mondial. Și eliminarea Kaiei Kanepi arată o capacitate ridicată de a face puncte în fața unor jucătoare de top.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Diane Parry vs Ons Jabeur Pont: Diane Parry peste 0,5 ași

Diane Parry a reușit până acum 5 ași la această ediție de la Wimbledon. Doi cu Hontama si trei cu Kanepi. Mergem mai in spate si vedem cum a avut 3 ași cu Zugger si 2 cu Tatjana Maria. Toate aceste meciuri s-au disputat pe iarbă. Suprafața rapidă ajută serviciile în forță. Pe durata unui meci pot apărea destule momente in care jucătoarea aflată la primire să fie păcălită de efectul mingii sau de schimbarea direcției acesteia. Jabeur e mare favorită la câștigarea partidei, însă îmi face cu ochiul baremul de peste 0,5 ași pentru Parry, la o cotă excelentă oferită de Superbet. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici