1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Dayana Yastremska - Shuai Zhang

Dayana Yastremska - Shuai Zhang. Ponturi pariuri tenis WTA Birmingham. 17.06.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-06-17 09:38:00

WTA - Birmingham

17 Iunie 2022, 15:30

Dayana Yastremska

Dayana Yastremska

versus
Shuai Zhang

Shuai Zhang

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Dayana Yastremska v Shuai Zhang

În sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, Dayana Yastremska o întâlnește pe Shuai Zhang, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Dayana Yastremska ocupă locul 79 în clasamentul WTA, în timp ce Zhang se află pe poziția 54.

Dayana Yastremska: Forma echipei, știri și statistici

Dayana Yastremska are 22 de ani și ocupă locul 79 în clasamentul WTA. Jucătoarea din Ucraina a părut foarte afectată de războiul din țara sa și nu a reușit să mai adune victorii în ultima vreme. Înaintea acestui turneu, Dayana avea patru înfrângeri consecutive în circuit. Pe iarbă, are un bilanț pozitiv, de 22 de victorii și 12 înfrângeri, dar puține din aceste victorii au venit în circuitul WTA. Dayana a fost finalistă la Wimbledon la junioare și a pierdut în turul patru la senioare cu Zhang, în 2019. Dayana nu ca câștigat niciun meci la precedentele două participări la Birmingham. Săptămâna trecută, a avut ghinionul să dea peste Alexandrova în primul tur la Hertogenbosch, căreia i-a luat set.

În primul tur, a trecut de Magda Linette, în două seturi. A oferit trei mingi de break, din care a salvat două.

În optimi, a trecut de Jelena Ostapenko, jucătoare valoroasă pe această suprafață. A reușit să revină după pierderea primului set, a servit 14 ași și a comis nouă duble.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Shuai Zhang: Forma echipei, știri și statistici

Shuai Zhang are 33 de ani și are 29 de victorii și 29 de înfrângeri pe iarbă. Pe iarbă, Zhang a avut rezultate destul de bune, cu un sfert de finală la Wimbledon, în 2018, o semifinală la Birmingham, în 2014 și o finală la Nottingham, anul trecut. Săptămâna trecută, la Nottingham, Shuai a ajuns în sferturi, unde a fost învinsă de Tereza Martincova. Înaintea sezonului pe iarbă, Zhang avea un bilanț negativ atât pe hard, cât și pe zgură.

În primul tur, a revenit după pierderea primului set cu Jana Fett. A servit cinci ași, a comis o dublă și a salvat trei mingi de break din cinci.

În turul al doilea, a fost condusă cu break în setul decisiv de Gabriela Ruse, dar a revenit și s-a impus la cinci. A oferit zece mingi de break, din care a salvat cinci.

Statistica meciurilor directe Dayana Yastremska v Shuai Zhang

Este 2-1 pentru Zhang la întâlnirile directe. În 2019, Zhang se impunea pe iarbă, în trei seturi, iar anul acesta, la Lyon, în sală, o învingea pe Yastrameska pentru a doua oară.

Cote pentru Dayana Yastremska v Shuai Zhang

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2 pentru ca Dayana să ia primul set și meciul și o cotă de 1,9 pentru o victorie a jucătoarei din Ucraina la cel puțin trei game-uri diferență.

Dayana Yastremska vs Shuai Zhang Pont: Dayana Yastramska câștigă

Dayana Yastremska vine după o victorie uriașă cu Ostapenko, jucătoare excelentă pe iarbă, în care a servit 14 ași. Pentru Dayana au fost două victorii muncite cu adversare valoroase, care i-au ridicat nivelul de joc. Zhang a avut oscilații mari în joc, atât cu Fett, dar și cu Ruse. Doar lipsa de experiență a Gabrielei pe iarbă a făcut ca Zhang să revină și să se impună. Cred că Dayana Yastrmska a arătat un joc mai bun și are șansa să egaleze la meciurile directe. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici