1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Dayana Yastremska - Amanda Anisimova: ponturi pariuri WTA Roma. 16.09.2020

Dayana Yastremska - Amanda Anisimova: ponturi pariuri WTA Roma. 16.09.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-09-16 11:05:00

WTA Roma

16 Septembrie 2020, 15:00

Dayana Yastremska

Dayana Yastremska

versus
Amanda Anisimova

Amanda Anisimova

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dayana Yastremska v Amanda Anisimova

În turul doi al competiției WTA de la Roma, față în față se vor afla Dayana Yastremska și Amanda Anisimova. Meciul este programat al treilea pe Grandstand Arena, după două confruntări din circuitul masculin. În aceste condiții, partida noastră nu va începe mai devreme de ora 15:00. În cele ce urmează puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pronosticul meu.

Dayana Yastremska: Forma echipei, știri și statistici

Sportiva din Ucraina ocupă în prezent locul 29 în lume, la 8 poziții mai jos de career-high (21 WTA). Dayana a început anul excelent, cu o finală în Australia, la Adelaide, unde a fost învinsă de ocupanta locului 1 în lume, Ashleigh Barty. La reluarea circuitului WTA, nativa din Odessa a participat la turneul de la Palermo, singurul pe zgură din 2020, unde s-a oprit în sferturile de finală. Acolo, ea a fost învinsă de Camila Giorgi, asta după ce a ratat două mingi de meci. În primul tur de la Roma, Yastresmka și-a luat revanșa în fața italiencei, pe care a învins-o după mai bine de două ore și jumătate de joc. Nici una dintre cele două jucătoare nu a arătat un nivel foarte ridicat, acest lucru s-a putut vedea mai ales la serviciu. În duelul dintre Dayana și Camila s-au servit nu mai puțin de 28 de duble greșeli, câte 14 de fiecare. Instabilitatea este cuvântul care caracterizează ultimele luni din cariera Dayanei, în condițiile în care ea a reușit victorii impresionante la Cincinnati Open, dar apoi a fost terminată în turul doi la New York. Ca urmare, ucraineanca a încheiat colaborarea cu antrenorul Sasha Bajin.

Amanda Anisimova: Forma echipei, știri și statistici

Anisimova are doar 19 ani și e pe locul 27 WTA. Parcursul Amandei a fost unul asemănător cu cel al adversarei sale de miercuri. Anisimova a avut un rezultat mare în start de sezon, semifinala la Auckland. Acolo a cedat în două seturi cu Serena Williams. La reluarea circuitului, rezultatele nu au fost cele scontate: eliminare în turul 2 la Cincinnati și în runda a treia la US Open. În primul meci disputat la Roma, tânăra jucătoare din Statele Unite a învins-o pe Donna Vekic, chiar dacă sportiva din Croația era considerată favorită. Meciul s-a încheiat în două seturi, însă nu a fost unul scurt: Anisimova s-a impus cu 7-6, 7-6, după aproape două ore de joc. În acest duel, Amanda a servit 3 duble greșeli.

Statistica meciurilor directe Dayana Yastremska v Amanda Anisimova

Este primul meci direct între cele două sportive, chiar dacă ele fac parte din aceeași generație foarte bună. Diferența dintre Daiana și Amanda e de doar un an. Ambele s-au bătut pentru cele mai importante trofee din circuitul junioarelor, însă nu au apucat să evolueze într-o confruntare directă.

Cote pentru Dayana Yastremska v Amanda Anisimova

Partida dintre cele două tinere jucătoare se anunță una pe muchie de cuțit. Mă aștept la un meci lung, presărat cu multe suișuri și coborâșuri în evoluțiile celor două. În afara pontului oferit, din oferta de pariuri Betano, puteți încerca și un barem de peste 21,5 Game-uri la o cotă de 1.75.

Dayana Yastremska vs Amanda Anisimova Pont: Peste 9,5 duble greșeli

Partida se anunță una extrem de echilibrată, în care anticipez că vom avea multe răsturnări de situație. Față în față se vor afla două jucătoare talentate, cu reale calități, dar care încă nu au dezvoltat o constanță în joc. Ele alternează momentele în care evoluează la un nivel foarte ridicat, cu cele în care comit erori copilărești. La nivelul serviciului, au apărut multe sincope. Dayana a comis nu mai puțin de 14 duble greșeli în meciul din primul tur cu italianca Giorgi, iar nivelul ei nu s-a îmbunătățit în duelul de marți, din proba de dublu, pierdut în fața româncelor Simona Halep și Monica Niculescu. Mă aștept din nou la multe duble greșeli din partea sportivei din Ucraina, iar Amanda se va ține și ea destul de aproape la acest capitol. Consider că baremul de 9,5 duble stabilit de Betano poate fi depășit cu ușurință, statistica este departe pontului oferit. Să fie verde!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici