1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Danielle Rose Collins vs Iga Swiatek

Danielle Rose Collins vs Iga Swiatek, Ponturi Pariuri Australian Open 27.01.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-01-26 16:43:00

Tenis WTA - Australian Open

27 Ianuarie 2022, 12:00

Danielle Rose Collins

Danielle Rose Collins

versus
Iga Swiatek

Iga Swiatek

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Danielle Rose Collins v Iga Swiatek

În urma partidelor disputate azi-noapte, careul de ași pe tabloul feminin de la Australian Open este complet, Ashleigh Barty, Madison Keys, Iga Swiatek și Danielle Collins fiind jucătoarele ce au șansa să-și dispute trofeul în finala de sâmbătă dimineața.

Cea de-a doua semifinală a zilei pe centralul Rod Laver le va pune față în față pe americanca Danielle Collins și pe poloneza Iga Swiatek. Această partidă este programată în jurul orei 12:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Danielle Rose Collins: Forma echipei, știri și statistici

Danielle Collins este a 30-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.27 al ediției din acest an de la Australian Open. După semifinala înregistrată în 2019, singura a carierei într-un turneu major, iat-o pe Collins având din nou o campanie neașteptat de bună la Antipozi, cu toate că nu mulți i-ar fi dat șanse să repete performanța din urmă cu trei ani. Tenismena originară din Florida nu a participat la niciun turneu oficial înaintea Openului Australian, însă din primul moment nu a părut să aibă probleme cu ritmul cauzate eventual de lipsa meciurilor în picioare. Ce-i drept, Collins a avut un traseu destul de facil până în acest penultim act al competiției, Elise Mertens fiind singura adversară cotată între capii de serie la startul turneului. În ciuda acestui aspect, meritele sale trebuie atribuite, tenisul său arătând la un nivel înalt până acum, iar tăria mentală pe care a arătat-o atât în turul al treilea, cât și în optimi, sunt specifice unei jucătoare de calibru.

Collins vine după un sezon 2021 foarte bun în care a înregistrat un bilanț de 37 de victorii și 15 înfrângeri în meciurile oficiale, 26-12 în ceea ce privește partidele disputate pe suprafețeșe rapide, respectiv 11-3 pe zgură, aici incluzând titlurile câștigate la Palermo și San Jose. Americanca se află în fața primei finale de Grand Slam din carieră dar, indiferent care va fi deznodământul partidei, ea va deveni, începând de luni, cea mai bine clasată tenismenă din Statele Unite în circuitul WTA.

Parcursul complet al lui Danielle Collins până în semifinale:

- 6-1 6-3 cu Caroline Dolehide

- 6-4 6-3 cu Ana Konjuh

- 4-6 6-4 7-5 cu Clara Tauson

- 4-6 6-4 6-4 cu Elise Mertens

- 7-5 6-1 cu Alize Cornet

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Iga Swiatek: Forma echipei, știri și statistici

Iga Swiatek este a noua jucătoare a lumii și favorita nr.7 a ediției din acest an de la Australian Open. Poloneza a debutat bine în noul sezon, calificându-se în semifinalele de la Adelaide, acolo unde avea să piardă în fața liderei mondiale, Ashleigh Barty, iar forma bună arătată acolo a fost confirmată și la primul turneu de Grand Slam al sezonului. Swiatek a avut un parcurs impecabil în primele trei runde, obținând victorii de o manieră confortabilă în fața lui Harriet Dart, a Rebeccăi Peterson și a Dariei Kasatkina, în fața cărora s-a impus la o diferență medie de 8 game-uri. Ulterior Swiatek nu s-a mai simțit la fel de confortabil, atât în optimile de finală cât și în sferturi având nevoie să întoarcă soarta partidelor în favoarea sa în duelurile cu Sorana Cîrstea și Kaia Kanepi.

Din punctul meu de vedere opoziția serioasă oferită atât de Sorana, cât și de Kanepi, nu vine deloc ca o surpriză, ci mai degrabă ca o confirmare a matchupului incomod pe care poloneza îl resimte atunci când întâlnește jucătoare agresive. Așa cum menționam și ieri, Swiatek a avut probleme în trecut în fața așa numitelor "big hitters", jucătoare ce lovesc bine mingea, preiau inițiativa în punct și îi expun defensiva precară a fostei campioane de la Roland Garros, care este mai degrabă la rândul ei adepta unui joc agresiv, fără prea multă varietate.

Iga se află deja la cel mai bun rezultat al carierei la Openul Australian, din cele trei participări anterioare nedepășind vreodată faza optimilor de finală. În cazul unui succes în această dimineață, poloneza va obține cea de-a doua calificare în finala unui turneu de Grand Slam după cea de la Roland Garros din 2020, atunci când a câștigat titlul după o finală fără istoric în fața Sofiei Kenin.

Parcursul complet al Igăi Swiatek până în semifinale:

- 6-3 6-0 cu Harriet Dart

- 6-2 6-2 cu Rebecca Peterson

- 6-2 6-3 cu Daria Kasatkina

- 5-7 6-3 6-3 cu Sorana Cîrstea

- 4-6 7-6(2) 6-3 cu Kaia Kanepi

Statistica meciurilor directe Danielle Rose Collins v Iga Swiatek

Singurul duel direct anterior a avut loc în sferturile de finală de la Adelaide din 2021, o partidă încheiată prin abandonul americancei la scorul de 2-6 0-3.

Cote pentru Danielle Rose Collins v Iga Swiatek

Cred că vom avea parte de un duel echilibrat între două tenismene ce practică un stil similar de joc și care au arătat la un nivel înalt pe parcursul acestui turneu. Pentru over 19.5 game-uri în meci, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.47.

Danielle Rose Collins vs Iga Swiatek Pont: Peste 7.5 duble greșeli în partidă

După un start fulminant de turneu, în care a înregistrat trei victorii consecutive în minimum de seturi la o diferență medie de 8 game-uri față de adversarele sale, Iga Swiatek a avut mari probleme atât cu Sorana Cîrstea, dar în special cu Kaia Kanepi, fiind nevoită să întoarcă soarta partidei de două ori în favoarea sa. Rămâne de văzut cât de bine pregătită fizic este Swiatek pentru un nou matchup dificil după duelul de trei ore din sferturile de finală. Dificultățile pe care Swiatek le-a avut atât contra Soranei, cât și contra lui Kanepi, nu surprind, poloneza având probleme și în trecut împotriva adversarelor de calibru ce lovesc bine mingea, însă ceea ce surprinde este numărul mare de duble greșeli comis de poloneză în partida de ieri. Deși, în general, o jucătoare ce nu comite un număr foarte mare de astfel de erori, ieri Swiatek a comis nu mai puțin de 12 duble greșeli în meciul cu Kanepi, un record negativ în carieră. Nici acest număr neobișnuit de mare de duble greșeli nu este întâmplător, Swiatek asumându-și mai multe riscuri pe mingea a doua din cauza returului agresiv al adversarelor, inclusiv contra Soranei poloneza comițând 5 duble, peste media sa obișnuită. Danielle Collins este o altă adversară ce-i va da bătăi de cap polonezei prin stilul agresiv de joc pe care-l abordeaza în toate compartimentele, dar în special la retur, motiv pentru care s-ar putea să o vedem din nou pe Swiatek asumându-și riscuri. La rândul ei, Collins este o jucătoare ce riscă pe mingea a doua, până acum în turneu înregistrând o medie de 4.8 duble greșeli per partidă. Singurul meci în care americanca nu a comis nicio astfel de eroare a fost cel din primul tur contra lui Caroline Dolehide, după care a înregistrat 4 duble cu Konjuh, 9 cu Tauson, 7 cu Mertens, respectiv 4 cu Cornet. Pronosticul meu merge pe over 7.5 duble greșeli în partidă, pentru o cotă de 1.65. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Danielle Rose Collins vs Iga Swiatek Pont: Iga Swiatek peste 2,5 duble greșeli

După un sfert de finală foarte tensionat, contra Kaiei Kanepi, poloneza va avea din nou o misiune dificilă în fața unei adversare cu un stil de joc agresiv încă de la retur. Iga a comis 12 duble greșeli la ultima apariție, din care 10 în primele 2 seturi, apoi alte 5 duble contra Soranei Cîrstea, 1 cu Darya Kasatkina, 1 cu Peterson și niciuna cu Harriet Dart. Pe măsură ce se va apropia finala emoțiile vor crește și ambele jucătoare vor fi predispuse la astfel de erori. Am ales acest pont din oferta casei de pariuri Superbet, secțiunea Speciale.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Danielle Rose Collins vs Iga Swiatek Pont: Danielle Rose Collins victorie

Danielle Rose Collins a jucat la un nivel impresionant pe întreaga durată a turneului, iar în sferturile de finală a reușit să termine mult mai repede partida în comparație cu Iga Swiatek. Poloneza a avut multe fluctuații in evoluție, care în startul partidei au fost taxate de Kaia Kanepi. Dacă jucătoarea din Estonia nu ar fi început să greșească nepermis de mult, ar fi învins-o pe Swiatek. Collins nu va mai face astfel de cadouri, a arătat că se simte excelent in condițiile din Australia. Iga ar putea avea dificultăți din punct de vedere fizic, astfel că merg pe victoria adversarei sale. Succesul lui Collins beneficiază de o Supercota din partea Superbet. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 2.55
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici