1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Danielle Rose Collins - Gabriela Ruse. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 25.07.2021

Danielle Rose Collins - Gabriela Ruse. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 25.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-25 09:10:00

WTA - Palermo

25 Iulie 2021, 20:00

Danielle Rose Collins

Danielle Rose Collins

versus
Gabriela Ruse

Gabriela Ruse

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Danielle Rose Collins v Gabriela Ruse

În finala turneului WTA de la Palermo, Danielle Rose Collin o întâlnește pe Gabriela Ruse, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Danielle Rose Collins este principala favorită la câștigarea turneului și ocupă locul 44 în clasamentul WTA, în timp ce Gabriela Ruse se află doar pe poziția 137. 

Câștigătoarea turneului va încasa suma de 23 548 de dolari și 280 de puncte, iar finalista va pleca acasă cu 13 224 dolari și 180 de puncte.

Danielle Rose Collins: Forma echipei, știri și statistici

Danielle Rose Collins se află în fața primului titlu la nivel WTA din carieră. Cel mai important trofeu a fost un turneu de 125 k în urmă cu trei ani, pe hard. Rose Collins este cap de serie numărul unu și a ajuns în finală fără să piardă set. Jucătoarea din SUA a crescut de la turneu la turneu. A pierdut în sferturi la Hamburg, chiar cu Gabriela Ruse, a abandonat în semifinale la Budapesta, iar la Palermo a ajuns în finală fără să piardă set. Collins a ipresionat toată săptămâna prin jocul la retur, reușind să obțină cinci brek-uri cu Gerlach și Inglis, șase cu Sharma și doar trei cu Zhang. În semifinala cu Zhang a jucat cel mai bun tenis al ei din această săptămână. A servit șapte ași, a salvat cinci mingi de break din șase oferite și a fost foarte solidă la retur, unde a pus o presiune constantă. Collins a fost condusă cu 4-2 în primul set, însă a reușit o serie de șapte game-uri consecutive, care i-au creat un avantaj insurmontabil. O victorie expeditivă, în doar o oră și 17 minute, în care Collins a părut foarte montată. Jucătoarea din SUA are un sfert de finală la Roland Garros în 2020 și are o revanșă de luat în fața lui Ruse după înfrângerea de la Hamburg, unde a câștigat setul al doilea cu 6-1.

Gabriela Ruse: Forma echipei, știri și statistici

Gabriela Ruse este de neoprit și a ajuns în a doua finală WTA, după cea câștigată la Hamburg în urmă cu două săptămâni. O călătorie fantastică, greu de anticipat, în care a adunat 13 victorii, deoarece a fost nevoită să joace calificări la ambele turnee. Gabriela a ajuns în semifinale după ce a avut liber în optimi, unde Teichmann nu s-a prezentat și a eliminat-o în sferturi pe Bronzetti. În semifinale, a tras din greu pentru a o învinge peDodin, cu un moment de cumpănă în setul al doilea, când a cerut timeout medical. Ruse a acuzat o stare de slăbiciune, deoarece meciul s-a jucat pe o umiditate excesivă și la 33 de grade, dar a trecut peste și a găsit resursele necesare pentru a o învinge pe Dodin. Primul set l-a pierdut la tiebreak, dar la câștigat pe cel de al doilea de aceeași manieră, pentru ca în decisiv să se dezlănțuie și să cedeze doar un game. Și-a pierdut de șase ori serviciul, dar a câștigat de opt ori pe serviciul adversarei. Ruse a declarat după semifinala câștigată că se simte foarte obosită și s-a gândit chiar să abandoneze, astfel că resursele ei fizice nu sunt grozave pentru finală.

Statistica meciurilor directe Danielle Rose Collins v Gabriela Ruse

Gabriela Ruse s-a impus acum două săptămâni în sferturi, la Hamburg, în trei seturi.

Cote pentru Danielle Rose Collins v Gabriela Ruse

DIn oferta SUperbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,7 pentru ca Rose Collins să ia primul set șși meciul și o cotă de 2,9 pentru ca americanca să câștige la o diferență de cel puțin șase game-uri.

Danielle Rose Collins vs Gabriela Ruse Pont: Danielle Rose Collins câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Danielle Rose Collins a ajuns în finală fără să piardă set și a jucat cel mai bun tenis al ei în semifinala cu Zhang. Gabriela Ruse a jucat trei ore cu Dodin și a fost aproape de abandon în setul al doilea din cauza disconfortului fizic. Cred că în finală se va vedea diferența de prospețime, dar și de valoare. Collins este o jucătoare aflată pe locul 44, cu sfert de finală la ROland Garros și care s-a adaptat perfect condițiilor de la Palermo. Merg pe un succes clar al lui Collins, care i-a administrat Gabrielei un 6-1 în meciul pierdut la Hamburg. Cota alesă din oferta Superbet pariuri aproape ne dublează investiția.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici