1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Danielle Rose Collins - Elise Mertens

Danielle Rose Collins - Elise Mertens: ponturi pariuri WTA Australian Open. 24.01.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-01-23 15:00:00

Tenis WTA - Australian Open

24 Ianuarie 2022, 02:00

Danielle Rose Collins

Danielle Rose Collins

versus
Elise Mertens

Elise Mertens

1.73

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Danielle Rose Collins v Elise Mertens

Pentru un loc în sferturile de finală de la Australian Open 2022, față în față se vor afla Danielle Rose Collins și Elise Mertens. Partida este programată în cursul nopții de luni, este prima, cu începere de la ora 02:00. În cele ce urmează puteți vedea prezentarea celor două sportive, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu.

Danielle Rose Collins: Forma echipei, știri și statistici

Danielle Rose Collins este o sportivă de 28 de ani din Statele Unite ale Americii, care ocupă poziția a 30-a în ierarhia WTA. Cel mai bun loc al său a venit în 2019, când a urcat până pe 23 WTA. Anul 2021 a fost unul bun pentru Danielle, care a câștigat 40 de meciuri. Dintre acestea, 23 de victorii au venit pe hard outdoor, suprafața sa de bază. În 2021, Collins și-a trecut în cont primele titluri WTA: s-a impus pe zgura de la Palermo, iar apoi a triumfat și pe hardul de la San Jose. Turneul din Australia îi aduce amintiri plăcute sportivei de peste Ocean. În 2019, Rose Collins a ajuns până în semifinalele de la Melbourne, fază în care a fost învinsă la mare luptă de Petra Kvitova. Stilul agresiv de joc al lui Collins a devenit din ce în ce mai eficient, iar americanca a reușit să scadă simțitor numărul erorilor neprovocate. Pentru a ajunge în optimile acestei ediții de la Victoria Park, Danielle le-a eliminat pe Caroline Dolehide, Ana Konjuh și Clara Tauson.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elise Mertens: Forma echipei, știri și statistici

Elise Mertens și-a creat la un moment dat renumele de jucătoare foarte constantă, însă rând pe rând au început să o învingă jucătoare mai slab cotate. Deși la un moment dat era pe locul 12 în lume, belgianca a căzut acum pe 28 WTA. La ultimle 4 turnee disputate înainte de Australian Open (3 în 2021 și unul în 2022), Mertens nu a reușit să lege victoriile. Eliminările sale au venit extrem de rapid, fie în turul 1, fie în runda secundă. La Sydney 2022, Elise a trecut de Fiona Ferro, pentru a ceda în fața Dariei Kasatkina (3-6, 4-6). Pentru a ajunge în turul IV la Australian Open, Mertens le-a eliminat pe Vera Zvonareva, Irina Begu și Shuai Zhang. Chiar dacă nu a cedat vreun set până acum, Mertens are în continuare un număr superior de erori neprovocate în comparație cu evoluțiile sale din startul lui 2021.

Statistica meciurilor directe Danielle Rose Collins v Elise Mertens

Acesta va fi cel de-al treilea meci direct între cele două sportive. Până acum, fiecare și-a trecut în cont câte o victorie. Mai întâi, Mertens a învins la Wimbledon în 2018, cu 6-3, 6-2. Apoi Rose Collins și-a trecut în cont cel mai recent duel, din septembrie 2021, pe hardul de la Chicago, cu 6-2, 6-4.

Cote pentru Danielle Rose Collins v Elise Mertens

Danielle Rose Collins este considerată ușor favorită, iar jocul ei a fost solid în turneele pe hard. De cealaltă parte Mertens nu mai are aceeași constanță din urmă cu jumătate de an, iar greșelile se înmulțesc pentru belgiancă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 20,5 game-uri. În cazul în care vor fi disputate cel puțin 21 de game-uri, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 1,78.

Danielle Rose Collins vs Elise Mertens Pont: Victorie Danielle Rose Collins

Partida se anunță una echilibrată, dar cred că agresivitatea în joc o va ajuta pe Danielle Rose Collins să se impună. Ritmul va fi impus fără discuție de americancă, iar Elise se va mulțumi în multe momente să se apere. Această tactică a fost încununată cu succes pentru belgiancă în trecut, dar în ultima vreme rezultatele au întârziat să apară. Cel mai recent meci direct dintre cele două jucătoare, în toamna lui 2021, a fost câștigat la pas de Collins, cu 6-2, 6-4. Cred că partida de luni noapte va urma aceleași coordonate, iar Danielle se va impune. Să fie verde!

Miza: 9/10
Cota: 1.73
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici