1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Danielle Rose Collins vs Alize Cornet

Danielle Rose Collins vs Alize Cornet, Ponturi Pariuri Australian Open, 26.01.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-01-25 16:18:00

Tenis WTA - Australian Open

26 Ianuarie 2022, 02:00

Danielle Rose Collins

Danielle Rose Collins

versus
Alize Cornet

Alize Cornet

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Danielle Rose Collins v Alize Cornet

După ce Ashleigh Barty și Madison Keys și-au asigurat prezența în semifinalele Openului Australian, este rândul jucătoarelor din jumătatea inferioară de tablou să-și dispute prezența în careul de ași. Această parte de tablou a fost una destinată surprizelor, cel puțin în întrecerea feminină, Iga Swiatek fiind singura jucătoare din top 25 rămasă în competiție, în vreme ce Alize Cornet și Kaia Kanepi nu au fost cotate printre capii de serie la startul turneului.

Primul sfert de finală al zilei le va pune față în față pe americanca Danielle Collins și franțuzoaica Alize Cornet. Această partidă este programată de la ora 02:00, ora României, pe arena Rod Laver, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Danielle Rose Collins: Forma echipei, știri și statistici

Danielle Collins este a 30-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.27 al ediției din acest an de la Australian Open. Americanca nu a disputat niciun turneu oficial înaintea primului Grand Slam al sezonului, însă acest lucru nu s-a văzut deloc până acum, neputându-se vorbi de o lipsă a ritmului de joc în cazul ei. Turneul de la Antipozi este cel unde Collins a înregistrat cel mai bun rezultat al carierei într-o competiție majoră, în urmă cu trei ani calificându-se în semifinalele competiției chiar la debutul său pe tabloul principal de concurs.

Sezonul precedent a fost unul foarte solid pentru Collins, primul în care a câștigat un turneu WTA după o pauză de aproape 3 ani și singurul în care s-a impus în turnee multiple, asigurându-și trofeele de la Palermo și San Jose în săptămâni consecutive. În afara celor două titluri, americanca a mai bifat semifinale la Philipp Island Trophy, Budapesta și Linz și sferturi de finală la Yarra Valley Classic, Adelaide, Hamburg și Chicago. În turneele majore, cele mai bune rezultate ale sale le-au reprezentat prezențele în turul al treilea de la Roland Garros și US Open.

Aici a avut parte de un traseu destul de facil, însă a practicat un joc per total foarte solid și este favorită la calificarea în semifinale pentru a doua oară în carieră. În primele trei runde le-a învins pe: Caroline Dolehide, scor 6-1 6-3, Ana Konjuh, scor 6-4 6-3, Clara Tauson, scor 4-6 6-4 7-5, abia în faza optimilor întâlnind prima adversară cotată printre capii de serie la startul turneului, Elise Mertens, a 19-a favorită, de care a trecut în trei seturi, scor 4-6 6-4 6-4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alize Cornet: Forma echipei, știri și statistici

Alize Cornet este o franțuzoaică în vârstă de 32 de ani, ocupanta poziției a 61-a în ierarhia mondială. După un debut cu stângul în noul sezon, în care a înregistrat înfrângeri în runda inaugurală atât la Melbourne Summer Set 1, cât și la Adelaide, Cornet a reușit să dea peste cap calculele hârtiei pe această parte de tablou, fiind una dintre revelațiile turneului. Cornet este o veterană a circuitului profesionist, aceasta fiind cea de-a 17-a prezență consecutivă pe tabloul principal de la Australian Open, însă din 2009 și până acum nu obținuse nicio calificare mai departe de turul al treilea. După o victorie confortabilă înregistrată în prima rundă contra bulgăroaicei Viktoriya Tomova, Cornet avea să înfrunte un test foarte dificil în persoana Garbinei Muguruza, însă, în mod surprinzător, franțuzoaica a dominat în totalitate acel duel și a învins-o pe fosta lideră mondială de o manieră, aș spune eu, chiar mai categorică decât o arată scorul. Cornet a câștigat 83% din punctele jucate cu prima minge, nu i-a oferit adversarei nici măcar o oportunitate de break și a pus-o constant sub presiune la retur pe iberică, oferindu-și nu mai puțin de 12 șanse de break, concretizând 3 dintre ele.

După un meci maraton în turul al treilea contra Tamarei Zidansek, câștigat după ce slovena a părut în control total timp de un set și jumătate, franțuzoaica nu părea să fie suficient de bine pregătită din punct de vedere fizic pentru un meci cu Simona Halep, însă din nou a surprins, arătând o forță fizică superioară jucătoarei noastre și o mult mai bună rezistență la condițiile foarte dificile de joc cauzate de temperaturile foarte ridicate.

Chiar dacă serviciul nu a mai funcționat la aceiași parametri, franțuzoaica s-a descurcat excelent în schimburile lungi de mingi și a câștigat aproape 50% din punctele disputate la retur, creându-și nu mai puțin de 12 oportunități de break.

Acest sfert de finală reprezintă nu doar cel mai bun rezultat al carierei la Melbourne pentru Alize Cornet, ci și cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam.

Statistica meciurilor directe Danielle Rose Collins v Alize Cornet

Cele două nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Danielle Rose Collins v Alize Cornet

Atât Collins cât și Cornet au fost implicate în partide lungi în precedentele două runde. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.60 pentru over 19.5 game-uri în partidă.

Danielle Rose Collins vs Alize Cornet Pont: Peste 6.5 breakuri în meci

Primul sfert de finală al zilei de la Melbourne ne va aduce în prim plan un contrast de stiluri, Danielle Collins fiind o jucătoare ce lovește mingea foarte curat și se simte în zona sa de confort atunci când are ocazia să preia inițiativa, în vreme ce Cornet practică un joc mai tacticizat și se bazează mai mult pe forța defensivă. Cu toate că ambele jucătoare au jucat același număr de seturi în turneu, americanca are avantajul prospețimii fizice, meciurile sale nefiind la fel de solicitante precum cele ale franțuzoaicei, însă și vârsta reprezintă un avantaj, Collins fiind mai tânără cu patru ani decât advevrsara sa. Cornet s-a descurcat excelent până acum la retur în toate meciurile, cel mai mult impresionând în fața Garbinei Muguruza într-un meci pe parcursul căruia și-a creat 12 oportunități de break în două seturi scurte, însă și contra Simonei Halep a evoluat foarte bine în game-urile de retur, câștigând 46% din puncte pe serviciul Simonei. Serviciul său este unul atacabil, iar Collins cu siguranță va pune constant presiune la retur, astfel că Alize are nevoie de o nouă evoluție solidă în game-urile în care se va afla la primire pentru a putea compensa și pentru a-i poate crea probleme lui Collins. Cornet este o jucătoare inteligentă din punct de vedere tactic care va încerca pe cât posibil s-o atragă pe Collins în jocul ei de uzură din spatele terenului. Mă aștept la un nou meci fizic în care returul va juca un rol important de ambele părți, iar linia pe breakuri cred că este foarte accesibilă în acest context, chiar și în cazul unei partide încheiate în minimum de seturi. Pronosticul meu merge pe over 6.5 breakuri în meci pentru o cotă de 1.75. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Danielle Rose Collins vs Alize Cornet Pont: Danielle Rose Collins peste 1,5 ași

Danielle Rose Collins este o jucătoare cu un serviciu bun, care reușește des un număr respectabil de ași. La actuala ediție de la Australian Open a avut 3 cu Dolehide, câte 4 cu Konjuh și Tauson, iar cu Mertens unul singur. Totuși, belgianca este una dintre cele mai bune jucătoare la retur, astfel că e de înțeles. Media per meci este de 3 ași în 4 jocuri. Suprafața rapidă o avantajează pe Collins, iar eu mă aștept să reușească cel puțin doi ași cu Alize Cornet. Recomand cu încredere depășirea baremului de 1,5 ași pentru americancă, fixat de Betfair. Să fie verde!

Miza: 9/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici