1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Cristina Bucsa vs Kamilla Rakhimova

Cristina Bucsa vs Kamilla Rakhimova - Ponturi Pariuri WTA Bogota, 05.04.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-04-04 13:53:00

WTA Bogota

05 Aprilie 2024, 19:00

Cristina Bucsa

Cristina Bucsa

versus
Kamilla Rakhimova

Kamilla Rakhimova

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cristina Bucsa v Kamilla Rakhimova

Turneul Copa Colsanitas are loc în Bogota, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Cristina Bucșa și Kamilla Rakhimova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Bogota este o localitate de 8 milioane de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Columbia. 
Turneul acesta este mic, WTA 250, având un fond de premiere de 267.082 dolari. 
Gazda este complexul Country Club, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Bară, Errani, Bucșa sau Osorio. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cristina Bucsa: Forma echipei, știri și statistici

Cristina Bucșa este o spanioloaică de 26 de ani, clasată pe locul 75 WTA. 
Iar Bucșa a crescut în ultima perioadă, chiar dacă nu se poate spune că a ajuns una dintre cele mai bune jucătoare din WTA. Însă, este indubitabilă evoluția sa în bine, iar faptul că s-a stabilizat în prima sută mondială este important, nu doar financiar și sportiv. Însă, îi da multă încredere în sine, deci alte perspective de viitor. 
Cristina nu a intrat până acum în topul 50 WTA, însă a fost destul de aproape. În viitor, ținând cont de vârstă, este posibil să depășească acest prag, ceea ce ar reprezenta o performanță în sine. 
Bucșa este relativ înalta, având 1.70m, are un serviciu bun și se mișcă bine indiferent de suprafață, chiar dacă în ultima vreme petrece mai mult timp pe hard. 
Sezonul trecut a fost bun dacă ne raportăm la context, cu tur 3 la Australian Open, unde a trecut de Bianca Andreescu sau semifinale la 125K Chicago. 
Pe final de an are două turnee mici reușite, obținând chiar și un trofeu, la 125K Limoges. 
Noul sezon este mediu, având de exemplu sferturi de finală la Abu Dhabi. Însă, există și unele dezamăgiri, în principal eliminarea în primul tur de la Australian Open după un meci cu Blinkova, cedat după 2 seturi scurte. 
Nici în Statele Unite nu s-a descurcat, pierzând la Indian Wells și la Miami de fiecare dată în primul tur, cu Dolehide respectiv Putintseva. 
Aici, Bucșa joacă bine, însă a întâlnit oponente modeste. Totuși, faptul că s-a impus de fiecare dată în minimum de seturi îi va da multă încredere în sine. 
În 2023 are sferturi de finală la 125K Contrexeville, semifinale la 125K Chicago, semifinale la 125K Angers și titlu la 125K Limoges. 
Iar în 2024 are sferturi de finală la Abu Dhabi. 
Aici:

- 6-1 7-5 cu You (locul 211 WTA), caastigand 69% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 6-4 6-1 cu Niemeier (locul 113 WTA), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kamilla Rakhimova: Forma echipei, știri și statistici

Kamilla Rakhimova este o jucătoare neafiliată unei țări, de 22 de ani, clasată pe locul 92 WTA. 
Iar Rakhimova este o sportivă modestă, care apare din ce în ce mai rar în prim plan. Nici în trecut nu se poate spune că ea era o jucătoare de top, însă avea ocazional turnee interesante. În plus, anul trecut a ajuns pe un loc destul de bun în ierarhia WTA, anume 65, maximul său. 
Însă, acum se zbate să rămână în prima sută mondială, victoriile sale de aici fiind foarte importante, deși încă mai are puncte de aparat.
Kamilla este destul de înaltă, puternică, însă are un joc presărat cu greșeli. Are un serviciu bun, cel puțin dacă ne referim la prima minge, însă pe cea secundă comite destul de multe erori. În plus, pe retur este imobilă. 
Sezonul trecut a fost mediu pentru ea, cu puține faze finale. Are semifinale chiar aici, unde a fost învinsă de Stearns, apoi finală la 125K Stanford, probabil cea mai reușită competiție a sa din an. 
Noul sezon este foarte modest, ea neavând nici măcar un sfert de finală. 
Înfrângerile s-au ținut lanț, pierzând cu Frech, Parry, Hsieh sau Kessler, așadar nume care nu sunt de prim rang. 
Aici s-a descurcat relativ bine, deși jocul ei nu a convins. În primul tur a pierdut set cu Arias, o localnică de 17 ani fără clasament, apoi chinuindu-se cu Zarazua, impunându-se după 3 ore și 9 minute de joc. 
În 2023 are titlu la ITF W60 Irapuato, semifinale la Bogota, sferturi de finală la Paris, finală la 125K Stanford, sferturi de finală la 125K Chicago și semifinale la 125K Tampico. 
Iar în 2024 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-4 6-7 6-1 cu Arias (jucătoare fără clasament), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)
- 7-6 6-7 6-3 cu Zarazua (locul 103 WTA), câștigând 53% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 15 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Cristina Bucsa v Kamilla Rakhimova

În întâlnirile directe scorul este 1-1, ultima având loc în 2023 la Wimbledon, când Bucșa s-a impus 6-3 4-6 7-6. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Cristina Bucsa v Kamilla Rakhimova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Bucșa, la o cotă de 4.05.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cristina Bucsa vs Kamilla Rakhimova Pont: Cristina Bucșa trimite peste 0.5 ași

Cristina Bucșa a jucat destul de bine aici, iar astăzi este favorită la victorie. Este destul de înaltă, iar serviciul ei este în general eficient. Aici nu a trimis vreun as, însă recent are 2 ași cu Anna Kalinsakya, 2 cu Dolehide sau 1 cu Putintseva. Kamilla Rakhimova este într-o formă slabă, aici pierzând set cu Arias, sportivă de 17 ani fără clasament, apoi stând pe teren peste 3 ore în meciul cu Zarazua. Însă, asta nu înseamnă că astăzi va pierde foarte clar, putând să câștige destul de multe gameuri. Kamilla este modestă pe retur, nu anticipează întotdeauna corect, de aceea primește ași aproape în fiecare meci. De exemplu, aici a primit 2 ași de la Mediorreal și 2 de la Zarazua. Consider astfel că Bucșa va trimite peste 0.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici