1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Cori Gauff vs Tsvetana Pironkova, Ponturi Pariuri Tenis WTA Charleston, 07.04.2021. Ciocnire între generații

Cori Gauff vs Tsvetana Pironkova, Ponturi Pariuri Tenis WTA Charleston, 07.04.2021. Ciocnire între generații

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-04-06 14:44:00

WTA Charleston

07 Aprilie 2021, 03:15

Cori Gauff

Cori Gauff

versus
Tsvetana Pironkova

Tsvetana Pironkova

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cori Gauff v Tsvetana Pironkova

Miercuri, 7 aprilie 2021, nu înainte de orele 03.15, este programată partida din primul tur al turneului WTA Charleston, dintre americanca Cori Gauff (36 WTA) și bulgăroaica Tsvetana Pironkova (113 WTA). Pronosticul recomandat îi este favorabil jucătoarei mai bine clasate, iar cota a fost preluată din oferta Betano pariuri.

Cori Gauff: Forma echipei, știri și statistici

Cori (17 ani) este una dintre cele mai valoroase exponente ale noii generații, având o maturitate extraordinară pentru vârsta sa. Ea a fost foarte precoce, debutânt pe tablourile competițiilor profesioniste încă de la 14 ani. Are în palmares titlul la Roland Garros, în proba junioarelor, în 2018. 

Tânăra americanca are 3 victorii din ultimele 5 meciuri jucate în acest sezon. Cele mai importante rezultate ale sale au fost sfertul de finală de la WTA Dubai și semifinala de la WTA Adelaide. Constanța nu este încă un punct forte pentru adolescenta de 1,76 metri înălțime, care comite uneori un număr foarte ridicat de erori neforțate, inclusiv duble greșeli.

Deși nu este o specialistă a zgurii, Gauff s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, având stagii de pregătire inclusiv pe terenurile lente de la Academia lui Patrick Mouratoglou. Anul trecut a învins nume precum Jo Konta la Roland Garros sau Ons Jabeur la Roma, în minimum de seturi. Per total carieră are 14 victorii și 9 înfrângeri, pe zgură. 

Coco a evoluat și pe terenurile cu zgură verde din Statele Unite, în circuitul ITF, având rezultate decente.

Tsvetana Pironkova: Forma echipei, știri și statistici

Tsvetana (33 ani) este o sportivă foarte experimentată, cu 1 titlu WTA cucerit în carieră, în 2014 la Sydney. Are de asemenea o semifinală de Mare Șlem, la Wimbledon 2010. La US Open a ajuns anul trecut în sferturile de finală, iar la Roland Garros are tot un sfert de finală, în 2016. În 2018 a născut și a lipsit din circuit din iulie 2017 până în septembrie 2020!

Și bulgăroaica are tot 3 victorii din ultimele 5 apariții oficiale din 2021. A legat victorii consecutive în tururile de calificare de la Australian Open și Miami, iar pe tablourile principale a ajuns în optimile de finală de la Yarra Valley Classic Open, în luna februarie. La WTA Miami a ratat mingi de meci în fața Arynei Sabalenka, în turul 2. 

Totuși, Pironkova nu este o jucătoare de zgură, din 2009 încoace jucând preponderent pe suprafețele de joc rapide. Desigur, terenurile cu iarbă din Marea Britanie sunt preferatele sale, însă competițiile acestea se joacă pe parcursul unei singure luni din calendarul WTA. Ea s-a format pe zgură, jucând mult în primii ani pe terenuri lente, dar ascensiunea sa a venit pe hard outdoor și pe gazon. 

Din ultimele 8 sezoane în care a concurat, Tsvetana a avut doar într-unul singur record pozitiv pe zgură, în 2016. De la revenirea în activitatea profesionistă, a jucat 2 partide oficiale pe această suprafață, 1 câștigată și 1 pierdută, în 2020 la Roland Garros, unde a beneficiat de clasament protejat.

Statistica meciurilor directe Cori Gauff v Tsvetana Pironkova

Cele două jucătoare din generații diferite se vor confrunta în premieră, într-un meci de simplu feminin din cadrul circuitului WTA.

Cote pentru Cori Gauff v Tsvetana Pironkova

Alternativ, puteți încerca și pontul de peste 2,5 ași - Cori Gauff, la o cotă de 1,87 oferită în acest moment de casa de pariuri Betano.

Cori Gauff vs Tsvetana Pironkova Pont: Victorie Gauff

Mizez cu încredere medie pe o victorie a reprezentantei Statelor Unite ale Americii, în turul inaugural de la WTA Charleston. Ambele jucătoare vor evolua în premieră pe tabloul principal din Carolina de Sud, iar Gauff a fost desemnată cap de serie numărul 14, având un clasament superior. Pironkova are un stil de joc incomod, cu lovituri bine plasate, însă acestea sunt preponderent plate și nu au aceeași eficiență pe zgură, în comparație cu suprafețele foarte rapide de tip hard sau iarbă. Mă aștept ca americanca să dicteze ritmul jocului și să se impună la final, grație unui tenis mai variat.

Miza: 7/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici