1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Pont Gauff - Siegemund. Americanca pornește cu prima șansă în duelul de la WTA Auckland

Pont Gauff - Siegemund. Americanca pornește cu prima șansă în duelul de la WTA Auckland

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-01-08 12:38:00

WTA Auckland

09 Ianuarie 2020, 01:00

Cori Gauff

Cori Gauff

versus
Laura Siegemund

Laura Siegemund

1.50

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Cori Gauff v Laura Siegemund

În primul meci al zilei de joi de la Auckland, Cori Gauff o întâlnește pe Laura Siegemund. Partida este programată pe terenul central, de la ora 01:00. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi pronosticul oferit.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Cori Gauff: Forma echipei, știri și statistici

La doar 15 ani, Cori Gauff are un tenis extrem de matur și stabilește record după record din punctul de vedere al precocității. Campioană toamna trecută la WTA Linz, americanca a început bine și noul sezon. În primul meci din 2020, Gauff nu i-a lăsat nicio șansă Viktoriei Kuzmova. Cori s-a impus cu 6-3, 6-1, după puțin peste o oră de joc. Ea a concretizat toate cele 4 țanse de break avute și nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul. Procentajul pe prima minge a fost impresionant: 29/36 (81%), iar jocul de pe linia de fund a arătat o constanță remarcabilă.

Laura Siegemund: Forma echipei, știri și statistici

Pe finalul lui 2019, Laura Siegemund a făcut două sferturi de finală (Hiroshima și Luxembourg). Aceste rezultate au ajutat-o să se păstreze în prima sută mondială, astfel că nu a avut nevoie de calificări pentru a intra pe tabloul principal de la Auckland. Sportiva din Germania a trecut în primul tur de Caty McNally, partenera de dublu a lui Gauff - 6-2, 6-2. Nemțoaica de 31 de ani a făcut 6 break-uri, însă a avut probleme pe serviciu, pe care și l-a cedat de două ori. Suprafața de bază a Laurei este zgura - anul trecut a avut 13 victorii și 13 înfrângeri în cele 26 de partide disputate pe hard outdoor.

Statistica meciurilor directe Cori Gauff v Laura Siegemund

Este primul meci între cele două jucătoare.

Cote pentru Cori Gauff v Laura Siegemund

Americanca a impresionat în primul meci și cred că va continua în aceeași manieră. Pentru o miză moderată puteți încerca un 2-0 la seturi în favoarea lui Gauff, la o cotă de 2,20. 

Cori Gauff vs Laura Siegemund Pont: Victorie Cori Gauff

Cori Gauff este noua senzație a tenisului feminin, iar setea ei de victorii nu are limită. Americanca are lovituri puternice de pe linia de fund, servește bine și are o abordare extrem de matură pe teren, la doar 15 ani. Siegemund va fi nevoită să joace în regim de viteză, nu va avea prea mult timp de pregătire a loviturilor. La cum a jucat Gauff în primul meci de la Auckland, mă aștept să o domine și pe Siegemund. Betfair îi oferă o cotă bună, pe care o recomand cu încredere. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici