1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Cori Gauff vs Amanda Anisimova

Cori Gauff – Amanda Anisimova, Ponturi Tenis Wimbledon, 02.07.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-07-01 11:13:00

Ponturi tenis WTA - Wimbledon

02 Iulie 2022, 13:00

Cori Gauff

Cori Gauff

versus
Amanda Anisimova

Amanda Anisimova

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Cori Gauff v Amanda Anisimova

Cori Gauff și Amanda Anisimova se înfruntă sâmbătă, în turul 3 la Wimbledon, într-o partidă care se anunță pasionantă și pentru care încercăm să identificăm și pariurile potrivite.

Cori Gauff: Forma echipei, știri și statistici

Cori Gauff sau „Coco”, așa cum este alintată de lumea tenisului și de fani, este o jucătoare de 18 ani, cu perspective foarte bune de a câștiga inclusiv câteva turnee de Grand Slam. Sunt mulți specialiști care indică faptul că jucătoarea din Statele Unite poate deveni principala rivală pentru Iga Swiatek în circuitul WTA, în următorii ani. De altfel, cele două sportive s-au și înfruntat într-o primă finală la acest nivel, la începutul lunii iunie, la Roland Garros.

Coco s-a calificat în turul 3 la Wimbledon după ce a învins două jucătoare din România. În runda inaugurală a avut un meci de trei seturi cu Gabi Ruse, pe muchie de cuțit. S-a impus cu 2-6, 6-3, 7-5. A alternat momentele foarte bune cu altele mai puțin convingătoare. Ruse a pus-o de multe ori în dificultate. În acest joc, Gauff a avut probleme cu serviciul. A comis nu mai puțin de 8 duble greșeli, iar prima servă i-a intrat doar în procent de 53%. Vântul a jucat acolo un factor important.

A urmat apoi un meci cu Miki Buzărnescu, câștigat cu 6-2, 6-3. Românca a făcut un meci bun în setul doi, dar Gauff a fost impresionantă. Acum, serviciul i-a mers de minune. A servit 10 ași, a avut o singură „dublă”, iar prima servă i-a intrat în proporție de 73%. Nu i-a oferit nicio șansă de break adversarei. Mai mult, media timpului de joc pe propriul serviciu a fost de aproximatiov două minute, cu 3 minute mai scăzută decât în cazul româncei.

Coco Gauff este o senzație a tenisului mondial, având în vedere calitățile de care dispune la 18 ani, fiind o jucătoare atletică. Vineri, Simona Halep a fost provocată de jurnaliștii de la Wimbledon să realizeze portretul robot al celei mai bune jucătoare din lume. Iar printre altele, Simo a nominalizat-o pe Coco la categoria cel mai bun rever. De asemenea, a spus despre ea că este una dintre cele mai rapide fete din circuit.

Dar, în general, Cori este o jucătoare agresivă, dreptace, care își amestecă foarte bine loviturile. Stă foarte bine și din punct de vedere mental. Pare genul de jucătoare completă, care se poate adapta pe toate suprafețele folosind varietatea de lovituri pe care le are în arsenalul său. Serviciul este și el foarte puternic, trimițând adesea mingea cu 160-180 km/h. La forehand ar mai avea de lucrat, dar are timp să-l îmbunătățească, având în vedere vârsta ei.

Deși are doar 18 ani, Coco Gauff are deja o experiență importantă acumulată la Wimbledon. În 2019, la 15 ani și 3 luni, a devenit cea mai tânără jucătoare care a ajuns vreodată în tabloul principal. Și a avansat până în optimile de finală, după ce a învins-o și pe marea Venus Williams. Anul trecut, americanca a avut din nou un parcurs până în turul 4. În 2022, în drumul spre finală, Coco ar trebui să le depășească pe Simona Halep și Iga Swiatek, dacă se respectă calcului hârtiei.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Amanda Anisimova: Forma echipei, știri și statistici

Amanda Anisimova este o altă promisiune pentru următorii ani în circuitul WTA. Dacă Darren Cahill a acceptat la un moment dat colaborarea cu jucătoarea de 20 de ani, fie ea și pe termen foarte scurt, înseamnă că a văzut potențialul ei.

Reprezentanta Statelor Unite este deja la cea mi bună performanță la Wimbledon, după victorii cu Yue Yuan (2-0 la seturi) și Laura Davis (2-1 la seturi). Amanda a avut un program ușor mai accesibil până acum. Ea nu a ieșit cu ceva în evidență, pur și simplu a fost jucătoarea mai valoroasă în cele două confruntări. Prima servă a avut un procentaj de 68-69%, a comis puține duble greșeli. Serviciul ei nu are forță, are 7 ași în 5 seturi, dar îl plasează în general bine.

Anisimova a obținut șase victorii cu adversare din top 20 în acest sezon, fapt care arată cât de încrezătoare este împotriva celor mai bune jucătoare din lume. Dar Amanda nu pare îndrăgostită de jocul pe gazon. Înainte de a ajunge la Wimbledon, ea a fost învinsă clar de Simona Halep la Bad Homburg, cu scorul de 6-2, 6-1, în mai puțin de o oră de joc. Cea mai importantă victorie recentă pe iarbă a venit împotriva numărului 46 mondial Alison Van Uytvanck, tot la Bad Homburg.

Statistica meciurilor directe Cori Gauff v Amanda Anisimova

Cele două tinere jucătoare s-au înfruntat într-o singură partidă la senioare, în WTA, anul trecut la Parma, pe zgură. Gauff s-a impus cu un dublu 6-3. În 2017, Cori și Amanda au fost adversare în finala de la US Open – junioare. Atunci s-a impus Anisimova cu 2-0 la seturi.

Cote pentru Cori Gauff v Amanda Anisimova

Cori Gauff s-a simțit foarte bine pe Central cu Buzărnescu, iar dacă serviciul îi va merge la fel în continuare, va fi greu de învins în aceste zile. Șansele de break vor veni cu siguranță. Pentru a se impune cu 2-0 la seturi, Gauff are o cotă 2.10 la Superbet pariuri sportive.

Cori Gauff vs Amanda Anisimova Pont: Handicap Gauff – 3,5 game-uri

Amanda Anisimova este o adversară periculoasă, dar Gauff pare jucătoarea pe val în acest moment. În plus, prin performanțele ei anterioare la Wimbledon, când a ajuns în turul 4 la 15 ani, respectiv 17 ani, a demonstrat că poate fi o adevărată amenințare pe iarbă pentru orice jucătoare din circuit. Singurele sportive care au învins-o până acum la Wimbledon sunt Simona Halep și Angelique Kerber. Acum a venit cu o altă experiență. În timp ce Gauff are 6-2 pe iarba londoneză, Anisimova are un bilanț 3-2. Coco este mai bine acomodată cu suprafața de joc, încrederea ei este foarte sus acum, iar majoritatea detaliilor de moment ne sugerează că va obține o victorie, de ce nu, chiar în două seturi.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Cori Gauff vs Amanda Anisimova Pont: Cori Gauff peste 67.5% puncte câștigate cu primul serviciu

Coco Gauff a avut o creștere importantă in joc în ultimele 12 luni, iar serviciul reprezintă o adevărată armă acum. Execuțiile sale au căpătat mai multă forță, iar plasamentul a devenit mai periculos pentru adversare. În partida cu Gabriela Ruse, întinsă pe 3 seturi lungi, Gauff si-a adjudecat 70% din punctele jucate cu prima minge. Confruntarea din turul 2, cu Miki Buzărnescu, a adus o îmbunătățire evidentă si la acest capitol: 89% puncte luate pe primul serviciu. In condițiile în care iarba ajută execuțiile puternice ale lui Coco, mă aștept ca ea să depășească sâmbătă baremul de 67,5 % puncte luate pe primul serviciu in duelul cu Anisimova. Cota oferită de Superbet este una atractivă!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici