1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Coco Vandeweghe vs Elena Rybakina

Coco Vandeweghe vs Elena Rybakina - Ponturi Pariuri Wimbledon, 28.06.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-06-26 23:12:00

Wimbledon

28 Iunie 2022, 20:30

Coco Vandeweghe

Coco Vandeweghe

versus
Elena Rybakina

Elena Rybakina

1.65

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Coco Vandeweghe v Elena Rybakina

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Coco Vandeweghe și Elena Rybakina, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 9 milioane de locuitori, fiind fondată sub numele de Londinium. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 40.35 milioane de lire. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Swiatek, Sakkari, Rybakina sau Serena Williams. 

Coco Vandeweghe: Forma echipei, știri și statistici

Coco Vandeweghe este o americancă de 30 de ani, clasată pe locul 160 WTA. 
Iar Vandeweghe nu poate să fie judecată prin prisma acestei poziții din clasament, ea fiind mult mai bună. În trecut a ajuns pe locul 9 mondial, având un joc excelent, agresiv, susținut de unul dintre cele mai bune servicii din circuit. 
Este chiar mai înaltă decât oponenta sa, având 1.85m, iar pe iarbă se simte bine. 
Din păcate, Coco a avut foarte multe probleme cu accidentările în ultimii ani și nu a mai putut ajunge la un nivel solid. În plus, nu mai este nici atât de tânără, așadar este greu de crezut că mai poate obține performanțe majore. 
Sezonul ei este modest, ea jucând în general în turnee mai mici, ITF. 
La Roland Garros a pierdut în calificări cu Gerlach, în două seturi scurte, apoi trecând pe iarbă, unde a ajuns în semifinale la W100 Surbiton, unde a cedat cu Rodionova. 
La Birmingham a jucat mai bine, însă nu a putut să-i ia un set lui Vekic. 
Aici este lucky loser, pierzând în calificări cu Chwalinska. Nu doar în acest meci a avut probleme,  chiar și în primul tur chinuindu-se teribil cu Mcdonald, câștigând 10-8 în tie-breakul setului decisiv. 
În 2022 are semifinale la ITF W60 Bendigo, sferturi de finală la Charleston și semifinale la ITF W100 Surbiton. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena Rybakina este o kazahă de 23 de ani, clasată pe locul 21 WTA. 
Iar Rybakina este o sportivă care ar trebui să câștige în viitor turnee de grand slam, indiferent de suprafață. Evident, la 1.84m, Elena este specialistă pe terenuri rapide, iar pe iarbă ar trebui să aibă un avantaj enorm. Însă, Rybakina este foarte bună și pe zgură. 
Până acum nu și-a atins potențialul, deși a ajuns până pe locul 12 WTA, având o perioadă excelentă în care ajungea deseori în finale. Însă, a urmat pandemia iar Elena și-a pierdut din ritm. 
Totuși, ținând cont de vârstă ei, are tot timpul din lume să obțină mari performanțe și să devină o sportivă constantă de top 10. 
Sezonul ei este mixt, cu niște prestații dezamăgitoare în turnee de grand slam. De exemplu, la Roland Garros a pierdut în turul 3 cu Madison Keys, după un meci foarte echilibrat. 
Pe iarbă a participat la două turnee, fiind modestă. 
La s'Hertogenbosch a pierdut clar cu Rogers, în două seturi scurte, 2-6 4-6, servind slab. Apoi, la Eastbourne a pierdut chiar în primul tur, cu Tsurenko. Acolo părea foarte confortabilă, însă în setul 2 a cedat controlul partidei și a devenit haotică. 
Astfel, este greu de crezut că Rybakina poate ajunge prea departe în acest turneu. 
În 2022 are finală la Adelaide și sferturi de finală la Indian Wells. 

Statistica meciurilor directe Coco Vandeweghe v Elena Rybakina

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Coco Vandeweghe v Elena Rybakina

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Rybakina, la o cotă de 1.75.

Coco Vandeweghe vs Elena Rybakina Pont: Coco Vandeweghe - prima care comite 3 duble greseli

Coco Vandeweghe este o sportivă foarte intensă, care la 1.85m are unul dintre cele mai bune servicii din lume. Totuși, ea este și foarte vulnerabilă, iar forma sa este modestă. De fapt, aici este lucky loser, după ce în calificări a pierdut cu Chwalinska. A trimis mulți ași, însă Coco este predispusă și la duble greșeli. Aici a comis 10 duble cu Mcdonald, 7 cu Vismane și 5 cu Chwalinska. Elena Ryakina este și ea foarte înaltă, având 1.84, deținând unul dintre cele mai bune servicii din circuit. Forma sa este foarte slabă, iar în ultimele săptămâni a comis multe duble greșeli: 5 cu Rogers și 8 cu Tsurenko. Totuși, in general Elena este mai atentă pe serviciul secund, iar aici nu cred că își va asuma atât de multe riscuri. Consider astfel că Vandeweghe va comite prima 3 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici