1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Claire Liu - Mayar Sherif

Claire Liu - Mayar Sherif: ponturi pariuri WTA Rabat. 18.05.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-05-18 08:33:00

WTA Rabat

18 Mai 2022, 14:15

Claire Liu

Claire Liu

versus
Mayar Sherif

Mayar Sherif

1.46

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Claire Liu v Mayar Sherif

În turul secund al competiției WTA de la Rabat, față în față se vor afla Claire Liu și Mayar Sherif. Cele două sportive sunt programate în meciul secund al zilei de miercuri, pe arena centrală a complexului din Maroc, în jurul orei 14:15. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pronosticul meu.

Claire Liu: Forma echipei, știri și statistici

Claire Liu este o sportivă talentată de 21 de ani, care ocupă în această săptămână locul 92 WTA. Turneul precedent, jucat în Franța la Paris, tot pe zgură, a adus titlul pentru Liu, care în finală a învins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (6-3, 6-4). A fost revanșa pentru americancă, după ce aceeași Haddad Maia o învinsese în sferturile de finală de la Saint Malo (tot în Franța). În semifinalele întrecerii de la Paris, Claire a avut nevoie de set decisiv pentru a o elimina pe Kaia Kanepi. Liu este o sportivă de la care specialiștii americani au avut mari așteptări încă de acum câțiva ani. În 2017 ea ajungea în finala de la Wimbledonul junioarelor, pe care o câștiga în fața conaționalei Ann Li. De atunci însă, rezultatele sale au fost mai degrabă dezamăgitoare, iar înaintea turneului de săptămâna trecută de la Paris avea 12 victorii în cele 21 de meciuri jucate în 2022.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mayar Sherif: Forma echipei, știri și statistici

Mayar Sherif (50 WTA) este o sportivă din Egipt, de 26 de ani, care vine la Rabat într-o formă excelentă. Ea se simte cel mai bine pe zgură, iar anul trecut a ajuns în prima finală WTA a carierei - la Winners Open de la Cluj. Sherif și-a trecut în cont 37 de victorii în 2021, din care 26 au venit pe zgură. Același trend poate fi observat și în actuala stagiune: 13 victorii în 2022, din care 12 pe zgură. Săptămâna trecută a fost excelentă pentru Mayar. Ea a cucerit titlul în turneul de la Karlsruhe, fără să cedeze măcar un set! În semifinale a trecut de unguroaica Anna Bondar (6-2, 6-2), jucătoare în formă în circuit, iar în ultimul act a dispus de Bernarda Pera (6-2, 6-4). Mayar se simte bine la Rabat, unde are parte de sprijinul publicului. Ea a început excelent competiția din Maroc, printr-un succes categoric: 6-0, 6-2 în primul tur cu franțuzoaica Paquet.

Statistica meciurilor directe Claire Liu v Mayar Sherif

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cele două sportive. Anul trecut, pe suprafața ei preferată de acasă, de la Charleston (SUA), Claire Liu s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-0.

Cote pentru Claire Liu v Mayar Sherif

Ambele sportive vin într-o formă excelentă la această partidă. Mayar Sherif a câștigat ultimele 6 meciuri disputate, toate cu 2-0 la seturi. Îmi e foarte greu să cred că nu își va trece în cont cel puțin un set în confruntarea de miercuri, cu Liu. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria sportivei din Egipt. În cazul în care Sherif se impune, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,10.

Claire Liu vs Mayar Sherif Pont: Mayar Sherif minim un set

Meciul se anunță unul echilibrat între două campioane de turneu în săptămâna precedentă. Mayar Sherif a câștigat ultimele 12 seturi jucate, iar în cursul zilei de marți am văzut-o etalând un nivel extrem de ridicat în confruntarea de debut cu Paquet. Mă aștept ca Liu să îi pună mai multe probleme decât prima adversară de la WTA Rabat, însă consider că Sherif are toate șansele să câștige cel puțin un set. Succes!

Miza: 7/10
Cota: 1.46
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici