Chloe Paquet vs Aryna Sabalenka - Ponturi Pariuri Roland Garros, 24.05.2022

WTA

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

23 Mai 2022 14:04 698 0
Logo Chloe Paquet Chloe Paquet
Logo Aryna Sabalenka Aryna Sabalenka
VS
17:15 24 Mai 2022
Roland Garros

Analiză și informații pentru Chloe Paquet v Aryna Sabalenka

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Chloe Paquet și Aryna Sabalenka, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, în 2024 urmând să găzduiască Jocurile Olimpice. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 43.6 milioane de euro. 
Gazda este complexul Stade Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Swiatek, Halep, Paquet sau Badosa.

Chloe Paquet: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Chloe Paquet este o franțuzoaică de 27 de ani, clasată pe locul 102 WTA. 
Iar Paquet este la un pas de o mare performanță, și anume să intre în premieră în prima sută mondială. Până acum, cariera sa nu a fost spectaculoasă. Dimpotrivă, Chloe nu a impresionat prin nimic și a jucat în general în turnee de mică anvergură, ITF. 
Însă, momentan este la acea vârstă a maturizării sportive, iar rezultate încep să fie din ce în ce mai bune. 
În acest sezon Paquet are semifinale la W60 Arcadia sau semifinale la ITF W60 Croissy Beaubourg, turnee mici însă unde a acumulat puncte. 
Totuși, forma sa de moment este chiar slabă, venind după o serie de 3 înfrângeri foarte drastice. 
La ITF W60 Koper a cedat 3-6 2-6 cu Garcia, la Paris a pierdut 4-6 1-6 cu Jang iar la Rabat, săptămâna trecută, a cedat 0-6 2-6 cu Sherif. 
Toate aceste partide au avut loc de zgură. În aceste condiții, este aproape imposibil să se gândim că o să producă o surpriză astăzi. Totuși, cu publicul în spate, este posibil să facă o figură mai frumoasă. 
În 2022 are sferturi de finală la ITF W60 Grenoble, semifinale la ITF W60 Arcadia, semifinale la ITF W60 Croissy Beaubourg și sferturi de finală la ITF W60 Koper. 

Aryna Sabalenka: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Aryna Sabalenka este o jucătoare neafiliata unei țări, de 24 de ani, clasată pe locul 7 WTA. 
Iar Sabalenka este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, capabilă să se impună în orice turneu, inclusiv în grand slamuri. Sabalenka a fost până de curând pe locul 2 mondial, în ultima vreme jucând mai modest și având rezultate slabe. 
Totuși, Aryna pare puțin în creștere. Iar zgura nu este o suprafață care să îi displacă atât de mult, deși stilul ei agresiv nu este atât de eficient aici. Anul trecut are titlu la Madrid, iar aici poate ajunge în fazele finale. 
Problema sa este faptul că peste o lună o să piardă punctele acumulate la Wimbledon, așadar o să iasă din top 10. În aceste condiții, are nevoie de un rezultat pozitiv aici. 
Sezonul ei este modest. La Australian Open a pierdut în turul 4 împotriva lui Kanepi, la Dubai a cedat în două seturi cu Petra Kvitova iar la Doha în două seturi cu Swiatek. 
După un Sunshine Double dezastruos, cu înfrângeri în turul secund cu Paolini și Begu, Sabalenka și-a revenit pe zgura europeană. 
Are finală la Stuttgart, unde a cedat cu Iga și semifinale la Roma, unde a cedat iarăși cu Swiatek. Înfrângeri normale, însă joc bun. 
La aceste turnee a trecut de Badosa, Andreescu, Anisimova sau Pegula, așadar semne pozitive. 
În 2022 are sferturi de finală la Doha, finală la Stuttgart și semifinale la Roma. 

Statistica meciurilor directe Chloe Paquet v Aryna Sabalenka

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Chloe Paquet v Aryna Sabalenka

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Sabalenka, la o cotă de 1.20.

Chloe Paquet vs Aryna Sabalenka Pont: Aryna Sabalenka comite mai multe duble greseli

Chloe Paquet nu a fost vreodată în prima sută mondială, fiind una dintre jucătoarele slabe de pe tablou. În plus, vine aici într-o formă groaznică, după 3 înfrângeri consecutive. Săptămâna trecută, la Rabat, a cedat 0-6 2-6 cu Sherif. Paquet nu are un serviciu bun, însă nici nu comite foarte multe duble greșeli. Recent are 3 cu Burillo, 1 cu Jang sau 4 cu Sherif, în meciuri, ce e drept, foarte scurte. Aryna Sabalenka pare în creștere de formă, venind după finală la Stuttgart și semifinale la Roma. A trecut de sportive gen Pegula, Andreescu sau Anisimova, așadar nu ar fi o surpriză să o vedem în finală de aici. Sabalenka are aceleași probleme cu serviciul, iar în multe meciuri comite multe duble greșeli. Recent are 1 cu Zhang, 6 cu Pegula, 8 cu Anisimova și 3 cu Swiatek. Consider astfel că Sabalenka va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Aryna Sabalenka comite mai multe duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

3

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici