1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Caty McNally - Ons Jabeur

Caty McNally - Ons Jabeur: ponturi pariuri WTA Cincinnati. 17.08.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-08-17 06:27:00

WTA Cincinnati

17 August 2022, 18:00

Caty McNally

Caty McNally

versus
Ons Jabeur

Ons Jabeur

2.15

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Caty McNally v Ons Jabeur

Într-o partidă care contează pentru turul secund al întrecerii feminine de la Cincinnati, Caty McNally o înfruntă pe finalista de la Wimbledon, Ons Jabeur. Confruntarea dintre cele două e programată în startul zilei de miercuri, pe Grandstand, cu începere de la ora 18:00. În cele ce urmează puteți citi analiza meciului, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Pariază la Winner pe meciul dintre C. McNally vs O. Jabeur cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Caty McNally: Forma echipei, știri și statistici

Caty McNally este o jucătoare de 20 de ani din Statele Unite, clasată pe locul 179 WTA. Ea este născută chiar la Cincinnati și a primit un Wild Card pentru a pătrunde pe tabloul principal al întrecerii din această săptămână. Caty a avut un meci de foc în runda inaugurală de la Western & Southern. Ea a învins-o pe Aliaksandra Sasnovich într-un duel pe muchie de cuțit, cu 6-3, 3-6, 7-6. În acea confruntare, McNally a reușit nu mai puțin de 6 ași. În competiția de săptămâna trectă, Caty a trecut la WTA 125 Concord de Anastasia Gasanova (4-6, 6-2, 6-3) și a reușit 3 ași, apoi a cedat cu Magdalena Frech (6-4, 3-6, 5-7) într-o confruntare în care și-a trecut în cont un as. Sportiva din Statele Unite are un serviciu bun la nivelul plasamentului și al procentajului. Prin varietatea execuțiilor, Caty reușește adesea să își pună adversarele în dificultate.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

Ons Jabeur este o sportivă de 27 de ani clasată pe locul 5 WTA. Ea și-a trecut în cont nu mai puțin de 37 de meciuri câștigate în acest an, fiind depășită la acest capitol doar de Iga Swiatek (49) și Simona Halep (39). După finala reușită la Wimbledon, Ons a avut probleme. Ea a pierdut în meciul al doilea de la San Jose, învinsă de Veronika Kudermetova, în timp ce la Toronto a rezistat puțin pe teren. Ea a fost condusă de Qinwen Zheng cu 1-6, 1-2, moment în care a decis să abandoneze. Rămâne de văzut care e starea ei fizică și cât de bine va putea evolua în primul meci de la Cincinnati. Din postura de cap de serie numărul 5, Jabeur a beneficiat de un tur liber, iar confruntarea cu McNally este prima la actuala ediție a întrecerii din Statele Unite. 

Statistica meciurilor directe Caty McNally v Ons Jabeur

Acesta va fi cel de-al treilea meci direct între cele două sportive. Până acum, Ons Jabeur s-a impus de fiecare dată cu 2-0 la seturi. Cel mai recent duel direct a avut loc anul trecut, la Birmingham - tunisianca a învins cu 6-4, 6-2, iar McNally a reușit un as. 

Cote pentru Caty McNally v Ons Jabeur

Ons Jabeur este considerată favorită în acest joc, iar dacă este aptă din punct de vedere fizic, ar trebui să obțină o victorie confortabilă. Caty McNally este o jucătoare versatilă la serviciu, cu o bună varietate, astfel că un as poate reuși oricând. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un 2-0 la seturi pentru Jabeur. Această selecție are o cotă de 1,50.

Pariază la Netbet pe meciul dintre C. McNally vs O. Jabeur cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Caty McNally vs Ons Jabeur Pont: Caty McNally peste 0,5 ași

Ons Jabeur nu mai arată forma din prima parte a sezonului, iar ultimele două turnee s-au încheiat rapid pentru finalista de la Wimbledon. De cealaltă parte, Caty McNally cunoaște extrem de bine aceste terenuri de la Cincinnati, s-a antrenat încă din adolescență aici. Publicul este de partea ei, fiind născută în acest oraș. Serviciul variat o ajută pe McNally să își treacă în cont un număr respectabil de ași. În confruntarea din primul tur cu Sasnovich, Caty a servit nu mai puțin de 6 ași. În aceste condiții, mă aștept să își reușească cel puțin unul în confruntarea de miercuri cu Jabeur. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 2.15
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici