Share

Caty McNally - Nao Hibino. Ponturi pariuri tenis WTA Nottingham. 09.06.2021

WTA

Cota: 1.62

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

08 Iun 2021 23:07 362 0
Logo Caty McNally Caty McNally
Logo Nao Hibino Nao Hibino
VS
15:30 09 Iunie 2021
WTA - Nottingham

Analiză și informații pentru Caty McNally v Nao Hibino

În turul al doilea al turneului WTA de la Nottingham ce are loc pe iarbă, Caty McNally o întâlnește pe japoneza Nao Hibino, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pentru acest meci. McNally ocupă locul 110 în ierarhia WTA, în timp ce Hibino este pe locul 82.

Caty McNally: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Caty McNally are doar 19 ani și se apropie de top 100. Sezonul pe iarbă ar putea reprezenta o oportunitate pentru ea de a mai urca în clasament, deoarece are calitățile necesare pentru a obține rezultate bune pe această suprafață. În 2018 pierdea n sferturile de finală la junioare la Wimbledon, pentru ca un an mai târziu, la doar 17 ani să câștige trei meciuri în calificări și să ajungă pe tabloul principal al prestigiosului turneu. Acolo, pierdea în primul tur la experimentata Heather Watson, o jucătoare competitivă pe iarbă. Dar, tot în 2019, ajungea în semifinale la Surbiton, după ce trecea de calificări și era învinsă de Alison Riske. Are deja 14 victorii și șase înfrângeri pe această suprafață. Posesoarea unui serviciu puternic și al unui forehand penetrant, McNally poate produce multe daune la Nottingham. În primul tur a trecut în două seturi de Ankita Raina, după o partidă în care a servit trei ași și a oferit șase mingi de break și a salvat cinci. 

Nao Hibino: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î Î

Nao Hibino ocupă locul 82 în clasamentul WTA și nu a fost niciodată în top 50. Hibino traversează un sezon slab, cu șase victorii și 13 înfrângeri. Pe iarbă are un bilanț de 29 de victorii și 22 de înfrângeri, dar aceste victorii au venit în urmă cu șase ani în turnee organizate în Japonia, de mică anvergură. În turnee WTA, Hibino are o singură victorie, obținută cu Voegele în urmă cu cinci ani. De atunci, doar în două sezoane a mai jucat pe iarbă și a pierdut toate partidele. Jucătoare scundă, fără vreo lovitură care să o ajute, posesoarea unui serviciu modest, Hibino nu are nici o calitate pentru a pune probleme pe iarbă.

Statistica meciurilor directe Caty McNally v Nao Hibino

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Caty McNally v Nao Hibino

DIn oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care le puteți încerca la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru un meci cu cel mult 20 de game-uri și o cotă de 1,95 pentru o victorie a lui McNally la cel puțin cinci game-uri diferență.

Caty McNally vs Nao Hibino Pont: Caty McNally câștigă cu h(-3,5) la game-uri

Caty McNally a testa deja suprafața în condiții de joc în turul anterior, în timp ce pentru Hibino va fi primul meci pe iarbă după doi ani. McNally a servit destul de bine cu Raina și și-a pierdut serviciul doar o dată, dar a fost excelentă la retur, unde a câștigat de patru ori pe serviciul advers. Hibino se va găsi pusă sub presiune de loviturile puternice ale lui McNally și nu cred că va putea face față asaltului acesteia. Văd o victorie clară pentru jucătoarea care a demonstrat că se simte bine pe această suprafață și care are deja un meci la activ. Cota este foarte bună și am luat-o din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Caty McNally câștigă cu h(-3,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

9

Castigate:

4

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici