Share

Carla Suarez Navarro vs Ons Jabeur - Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 25.07.2021

WTA

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

22 Iul 2021 18:25 393 0
Logo Carla Suarez Navarro Carla Suarez Navarro
Logo Ons Jabeur Ons Jabeur
VS
05:00 25 Iulie 2021
Jocurile Olimpice

Analiză și informații pentru Carla Suarez Navarro v Ons Jabeur

Turneul Olimpic are loc în Tokyo, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Carla Suarez Navarro și Ons Jabeur, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tokyo este o localitate de 13.9 milioane de locuitori, având cea mai populată arie metropolitană din lume. 
Gazda este complexul Ariake Tennis Park,care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Osaka, Barty, Jabeur sau Muguruza. 

Carla Suarez Navarro: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î Î

Carla Suarez Navarro este o spanioloaică de 32 de ani, clasată pe locul 206 WTA. 
Iar pentru Navarro acest loc în clasament este total irelevant, ea oricum retrăgându-se la finalul anului. Carla a câștigat deja cel mai important meci din viața sa, fiind diagnosticată în 2020 cu cancer, având limfomul Hodgkin, care este practic un cancer al sistemului limfatic. 
A făcut chimioterapie și din fericire a trecut peste această cumpănă, mai mult întorcându-se în lumea tenisului pentru un ultim sezon. 
Carla oricum a fost una dintre cele mai bune jucătoare din lume, fost loc 6 mondial, o sportivă foarte greu de depășit de pe baseline, în special pe zgură. În plus Suarez a fost extrem de iubită, fiind întotdeauna o personalitate plăcută, acum fiind și mai apreciată după problemele prin care a trecut. 
Sezonul său este slab însă acest lucru nici nu contează. 
Suarez a jucat la Roland Garros și la Wimbledon, de fiecare dată pierzând în primul tur însă de fiecare dată luând un set. 
La Wimbledon de exemplu a cedat cu Barty, cea mai bună jucătoare a lumii și viitoarea campioană, câștigând însă un set la tie-break. 
Iar acum își ia adio și de la Jocurile Olimpice, fiind evident ultima sa competiție de acest tip.
În 2021 nu are performanțe. 

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Ons Jabeur este o tunisiană de 26 de ani, clasată pe locul 23 WTA. 
Iar Jabeur este momentan pe cea mai bună poziție din cariera sa, o sportivă care este posibil să urce și în viitor deoarece chiar este talentată și foarte muncitoare. În plus Ons este una dintre cele mai iubite și apreciate sportive din lume, fiind o deschizătoare de drumuri pentru tenismenii musulmani, fiind prima tenismenă musulmană care ajunge în sferturi la Wimbledon. 
Astfel Jabeur are posibilitatea să influențeze în mod pozitiv o generație întreagă, ea fiind foarte populară în Africa, având practic tot continentul de partea sa atunci când joacă. În plus este foarte respectată și de celelalte tenismene, chiar Venus Williams vorbind foarte frumos de ea. 
Iar aici Jabeur sunt convins că o să fie extrem de motivată, jucând sub culorile țării sale natale. Evident, aceste emoții pot să te crească sau să te dărâme mental, Ons însă fiind destul de puternică pe acest plan. 
Forma sa este bună, venind după un Wimbledon excelent, trecând acolo de nume importante precum Muguruza sau Swiatek până să fie învinsă în sferturi de Sabalenka. 
Iar aici poate să spere la o medalie, ea fiind bună pe hard. 
În 2021 are semifinale la Charleston, finală la Charleston2, titlu la Birmingham și sferturi de finală la Wimbledon. 

Statistica meciurilor directe Carla Suarez Navarro v Ons Jabeur

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Navarro, aceasta având loc în 2019 la Doha când Carla s-a impus 6-3 6-1. 

Cote pentru Carla Suarez Navarro v Ons Jabeur

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Jabeur la o cotă de 1.22.

Carla Suarez Navarro vs Ons Jabeur Pont: Ons Jabeur castiga 2-0 scor seturi

Carla Suarez Navarro este la ultimul ei sezon în tenisul profesionist, revenind după ce a câștigat bătălia împotriva cancerului, ea fiind diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic. Acum a revenit pentru câteva meciuri de adio, jucând la Roland Garros și Wimbledon însă de fiecare dată pierzând în primul tur. Totuși în ambele partide a luat set, la Wimbledon chiar împotriva lui Barty. Ons Jabeur este o sportivă de top care vine după sferturi de finală la Wimbledon, acolo trecând de Muguruza sau Swiatek. Jabeur este foarte apreciată în Africa și în țara sa natală, fiind o deschizătoare de drumuri pentru lumea musulmană, iar aici cu singuranță o să fie foarte susținută și foarte motivată. Acest lucru poate duce la presiune însă Ons pare destul de matură și capabilă să gestioneze emoțiile. Consider astfel că Jabeur se va impune în minimum de seturi, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Ons Jabeur castiga 2-0 scor seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Carla Suarez Navarro vs Ons Jabeur Pont: Ons Jabeur victorie

Carla Suarez Navarro a revenit în circuit după ce a câștigat bătălia cu limfomul Hodgkin, o formă de cancer limfatic, acum jucând practic ultimele sale meciuri oficiale. Carla a disputat doar 2 partide tot sezonul, pierzând în primul tur la Roland Garros cu Stephens și în primul tur la Wimbledon cu Barty, luând însă set de fiecare dată. Oricum rezultatele nu contează în cazul său. Ons Jabeur are un sezon foarte bun, venind aici după sferturi de finală la Wimbledon. Ons este apreciată de toată lumea și este văzută ca fiind o deschizătoare de drumuri pentru lumea arabă, fiind încurajată de foarte mulți oameni. Iar acum la Jocurile Olimpice cu siguranță o să fie foarte motivată, fiind "vedeta" țării sale, o sportivă în care toți își pun speranțele chiar pentru o medalie. Consider astfel că Jabeur este favorită, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Ons Jabeur victorie

Miza: 1/10

Cota: 1.20

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

53

Castigate:

33

Pierdute:

15

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici