1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Camilla Rosatello - Kamilla Rakhimova.

Camilla Rosatello - Kamilla Rakhimova. Ponturi pariuri tenis WTA Rabat. 22.05.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-05-22 00:21:00

WTA - Rabat

22 Mai 2024, 17:30

Camilla Rosatello

Camilla Rosatello

versus
Kamilla Rakhimova

Kamilla Rakhimova

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Camilla Rosatello v Kamilla Rakhimova

În turul al doilea al turneului WTA de la Rabat, Camilla Rosatello o întâlnește pe Kamilla Rakhimova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Rosatello ocupă locul 294 în clasamentul WTA, în timp ce Rakhimova se află pe locul 105.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Camilla Rosatello: Forma echipei, știri și statistici

Camilla Rosatello are 28 de ani, ocupă locul 294 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 225. Jucătoarea italiană ia parte pentru prima oară la acest turneu. 

Rosatello este o jucătoare modestă, care nu a fost niciodată măcar în top 200 și care joacă mai mult în turnee ITF, unde a câștigat doar două turnee în carieră. Rosatello se descurcă cel mai bine pe zgură, unde a adunat 243 de victorii, dar la un nivel modest.

Anul trecut, a jucat destul de puțin și a adunat 22 de victorii, cu 25 de înfrângeri. În acest sezon, a adunat 11 victorii și nouă înfrângeri, dintre care nouă victorii pe zgură, cu patru înfrângeri.

A fost nevoită să joace calificări la ultimele turnee la care a participat. A fost eliminată în primul tur la Zaragoza și Saint Malo și a ajuns în sferturile de finală la Oeiras. 

Aici, a trecut de calificări, cu o victorie grea, în trei seturi, cu Kubka și una ceva mai ușoară, cu Spitelli

În primul tur, a eliminat-o pe Yue Yuan, deși era cotată cu șansa a doua. A comis patru duble greșeli și a salvat nouă mingi de break din 16. A câștigat de cinci ori pe serviciul advers.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kamilla Rakhimova: Forma echipei, știri și statistici

Kamilla Rakhimova are 22 de ani, ocupă locul 105 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 65. Jucătoarea din Rusia ia parte pentru a treia oară la acest turneu, la care a fost eliminată în optimi anul trecut de Alicia Parks.

Rakhimova este o jucătoare talentată, care a ajuns repede în circuitul WTA, dar nu reușește să-și susțină poziția în top 100 din cauza fluctuațiilor din jocul său. În general, a avut prestații asemănătoare pe toate suprafețele, cu un plus pentru suprafețele hard.

Anul trecut, a câștigat un ITF la Irapuato, pe hard, în timp ce pe zgură a avut 11 victorii cu 11 înfrângeri.

Anul acesta, pare să joace mai bine pe zgură, deoarece a ajuns în semifinale la Bogota, iar săptămâna trecută a pierdut în sferturi la Parma, cu Sherif, în două seturi echilibrate.

Aici, a profitat în primul tur de abandonul lui Townsend.

Statistica meciurilor directe Camilla Rosatello v Kamilla Rakhimova

Este prima întâlnire directă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Camilla Rosatello v Kamilla Rakhimova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru ca Rakhimova să ia primul set și meciul și o cotă de 1,53 pentru o victorie a Rakhimovei la cel puțin trei game-uri diferență.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Camilla Rosatello vs Kamilla Rakhimova Pont: Kamilla Rakhimova câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Camilla Rosatello este o jucătoare modestă, care vine din calificări, iar în primul tur a trecut de o Yuan foarte slabă. A avut mari probleme la serviciu, unde a oferit 16 mingi de break și l-a pierdut de șapte ori. Rakhimova vine după un turneu excelent la Parma, unde a pierdut la o jucătoare foarte bună pe această suprafață, iar aici nu a apucat să joace. Merg pe o victorie lejeră a Rakhimovei, deoarece este mai talentată și are o șansă mare de a ajunge în sferturi. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici